Şimdi Ara

KAF'dan sonra Karekök AYT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi konular kafdan sonra karekök ayt'den çözülürse faydalı olur sizce? o kadar benzer ki çözesim gelmiyor bazen.

• Çözme al acili çöz fullersib
  • aqnbaba kullanıcısına yanıt

hocam sml'yi sevmiyorum.

• up ciddi yanıtları merak ediyorum aynı espriyi yüz kez yapanlar güldük eğlendik kardeşim komik olmuyor artıkKAF'dan sonra Karekök AYT 

• baba artık çözesim gelmiyor bu nasıl benzerlik

• ben senin durumunu tahmin ederek ötlerden köşeye ayırdım az buz onları çözmeyi düşünüyorum. Konular da bittiyse bence deneme çözülür hocam ayt matematik fen gibi değil ki unutasın sağlam oturttuktan sonra. Belki alır konulardan birer test çözer öyle ilerlersin. Sonuçta sen kendini daha iyi bilirsin. İşkence gibi gelen kitaptan fayda alamazsın kendine gel

• kolay gelir yeni basımı. eskisi nasıl bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apotemiler ve karekök birleştirilip kaf oluşturulmuş gibi aynı şeyleri çözmek bir şey katar mı emin değilim

• Kaf derslerini tekrar etmiş olursun.
  • gerekirse sorarım hocaları takım tutar gibi tutmuyorum ihtiyacım olanı alır geçerimKAF'dan sonra Karekök AYT 

@petruccist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 15 Mart 2021; 17:47:50 >
  • En ince detaylarına kadar hükmedin 🤪🤪

KAF'dan sonra Karekök AYT
  • DonaLdChampzZ D kullanıcısına yanıt
    Vay hem kitapçık hemde 49,90 uygunmuş fiyatı(!)
  • evet beyler cevap gelseydi keşke. sadece kaf'dan sonra trigo çözerim diye düşünüyorum

• Kaf, Karekök çok benzer yayınevleri, soruları bile birebir aynı. İkisini birbirinden ayıran nokta biri konu anlatımı yapar, diğeri soru çözümü. Konuyu biliyorsan direk karekök çöz. Bilmiyorsan sadece kaf yeterli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.