Şimdi Ara

KAF GEREKLİ Mİ(2.mezun senesine kalanlar içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2.mezun senem olucak öncelikle aşağıda girdiğim iki sınav sonucunu da paylaşacağım hedef ilk 5k sayısalda bunun için matematik de kaf serisi gerekli mi yani 1-2-3-4 şeklinde çözmek yani?
    dershaneye gitmeyeceğim kütüphane ve evde olacağım o yüzden bu parayı online hocalara harcayabilirim biyolojide denemelerde full çekmeme rağmen bu sene saçma bi şekilde kötü geldi önerileriniz nelerdir?
    geometri kısmı için kaf geo çözülür mü yoksa kenan kara+ acil gitmek daha mı mantıklı yardımcı olur, her konu olmasada bilginiz olduğunu düşündüğünüz konuda fikrinizi yazarsanız sevinirim KAF GEREKLİ Mİ(2.mezun senesine kalanlar içeri) KAF GEREKLİ Mİ(2.mezun senesine kalanlar içeri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyabloo -- 27 Ağustos 2020; 17:23:42 >

• Geo için kenan hocadan başkasına gerek yok.
  • Matematikte KAF tartışılır bu sene ilk mezun senem olacak kaf 1 2 3 4 kullanacağım ama geometride kesinlikle Kenan Kara kullanın Kenan Kara ile 2020 YKS de tyt ayt geometri full geldi.
  • Bugs Bunny. kullanıcısına yanıt
    bu netler için kaf matematik gerekli mi hocam sizce yanlış soruların çoğu geometri idi matematik kısmında
  • Hocam sizin için kafı seri şeklinde çözmeniz mantıksız.Temeliniz iyi.Bence karekök+apotemi fasikülleri çözüp denemelere geçebilirsiniz.Geometri için kesinlikle kenankara+acil derim.Kimya için de kimyaözel alın kafanız rahat etsin.
  • MHD. kullanıcısına yanıt
    hocam matematik netleriniz ne durumdaydı ben matematik bölümünde geometriden kaçırdım kaçırdıklarımı yani kaf 27 28 olan netimi 30 yapar mı sizce matematik kısmı için
  • ziyabloo Z kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz ama ben olsam hep deneme çözerim, kaf veya soru bankası ancak zaman kaybettirir bu netlerdeki biri için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada yanlış çıkan konuları saglamlastirmak adına soru bankası çözülebilir
  • Bence netlerin fena değil sadece soru bankası çözerek de gidebilirsin. Ama illa KAF diyorsan hem videoları hem kitabı al ve Behzat ne diyorsa onu yap. Kanalında KAF kitabımla nasıl çalışmalıyım tarzı bir video vardı onu izleyebilirsin.
    Kaf geo hiç kullanmadım Kenan Kara ile fulledim o yüzden kaf hakkında geometri için bir şey diyemem. Tyt matematik yetiştiremedim 28d 0y ayt mat 35d 2y 3 soru yetişmedi. Benim genel olarak süre problemim var sınav anını yönetmeye oynayacağım. Kaf'i da bitirmek istiyorum geometri hariç
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    hocam ben de öyle düşünüyordum ama matematik 38 39 40 yapamazsam ilk 5k zor duruyor o yüzden tamamrn halletmek için yeter mi sizce onlar karekök+apotemi yani geçen sene türev trigo ve fonksiyon çözdüm ama emin olamıyorum son kurşunu attık hocam eksiksiz yapmalıyım sonuç olarak
  • MHD. kullanıcısına yanıt
    Umarım halledersiniz hocam hedef neresi bu arada
    Cerrahpaşa tıp İng, olmazsa Türkçe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.