Şimdi Ara

Kafa Karışıklığı... (Laguna Coupe, Leon, 159, Lancer...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşında bir öğrenciyim. Aylardır araştırıyorum, ancak hala istediğim arabayı bulamadım. Babam araba almayı planlıyor ve bu arabayı çoğunlukla ben kullanacağım, tecrübem yok. Babam 52 yaşında.

60 bin TL'ye kadar bütçemiz var. Küçük bir yerleşim yerinde oturuyoruz ve asfalt bozuk. Çukurlar, yamalar, mıcır... Çoğu arabada pek hissettirmese de zararı olduğunu ve zamanla aracın içinde tıkırtı gibi sorunlar olacağından çekindiğim için, hayallerimin arabası, aşık olduğum Leon'u diğer alternatiflerle eşit tuttum.

Çevremde "İlk araban, B sınıfı bir araba alıp, belli bir tecrübe edindikten sonra istediğin arabayı alırsın." gibi sözler söylüyorlar. Bu sınıfın lideri olarak tartışmasız Fiesta'yı görüyorum ve istediğim donanım-motor seçeneği ile 45 bin TL'ye geliyor. Sonra bu fiyata bir üst sınıf Lancer alırım, hatta 2. el temizini bulursam 35-40 bin TL arası harika olur diyorum, kafa karışıklığını siz düşünün...

Babama da hitap ettiğini düşündüğüm ve tasarımlarıyla beni etkileyen bu iki arabayı da (Laguna Coupe, 159) alternatifler arasına aldım. Bu araçlar hakkında bilgim olmadığı için bu konuyu açma gereği duydum.

Sizlerden beni bu konuda aydınlatmanızı istiyorum değerli arkadaşlarım, abilerim. Şimdiden teşekkürler.

• uzun süre binilecekse sorunsuz ve sınıfının en az yakanı olarak sıfır lancerdir tabiiki ya da 2.el bakılabilir.
    Tabii babanızı ikna etmek zor gözükebilir o ayrı konu
    servis parça bakım konusunda da bilinenin aksine birçok araca göre ucuz ve servisi bir çok ilde vardır
    diğer araçları bilemiyorum
  • Laguna Coupe hem az yakar hem konforludur hem de spor gorunumu oldugu icin size uygun olur. Ben laguna derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçenekler arasından Laguna Coupe ve 159'a yönelmek en keyifli tercih olur.

Ama 52 yaşındaki baba, satışı olmayan ve marjinal bir duruşu olan bu iki otomobile nasıl bakar bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Seçenekler arasından Laguna Coupe ve 159'a yönelmek en keyifli tercih olur.

Ama 52 yaşındaki baba, satışı olmayan ve marjinal bir duruşu olan bu iki otomobile nasıl bakar bilemem.

Babam pek kullanmayacak, gezmeyi sevmez. Yaşadığımız yer çok küçük, araba ihtiyacı yok acil durumlar hariç. Yılda 1 kere uzun yol olursa olur, onda da sıkıntı olursa "senin yapacağın seçim ancak bu kadar olur" gibi bir durum olabilir, anlarsınız.

Sportif, konforlu, sıkıntı çıkarmayacak ve yakıt olarak kesinlikle beni zorlamaması gerekiyor. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Zanzibàr kullanıcısına yanıt
    Bütçe ne kadar peki?

Karoser tercihine göre Laguna Coupe veya 159 araştırmaya başlardım ben olsam.
  • Laguna coupe sizin için bir bir seçim olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe konuda da belirttiğim gibi 60 bin TL'ye kadar. Laguna'yı ciddi olarak düşünmeye başladım.

Yorumlar için teşekkürler.
    Gözümden kaçmış kusura bakmayın.

Aşağıdaki linkteki araç model yılı/km/fiyat açısından oldukça mantıklı gibi.

İç-dış renk kombinasyonu da çok zevkli seçilmiş;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acele-satilik-laguna-coupe-2.0-dci-sport-emotion-144540304/detay
  • Benim de gözüme takılan araç bu, zaten fazla ilan yok. Teşekkürler
    Aklın yolu bir

Umarım gönlünüze göre temiz bir tane bulursunuz.Farklı ve tarz sahibi otomobiller, paranızın karşılığını alacağınız kesin.
  • İlginiz, değerli yorumlarınız için teşekkürler.
  • Boyum 1.82 lagunanın arkasına sığamadım bunu da dikk tealın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 159' un da arkası öyle pek geniş değil.

Yasınıza uygun olarak Giulietta da düşünülebilir.

Ben 159-Giulietta arasında kalsam yasıma uygun olacağından Giu. Tercih ederdim.

Yalnız söylemeden geçemeyeceğim, yolların iyi olmadıgını söylüyorsunuz Alfa'larda ön takımlardan ses gelmesi yüksek ihtimal.

Verdigi keyfe bakılırsa bence hicte önemli degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    Bu konuda pek takıntılı değilim ama uzun sayılmayacak bir boyda bile bu sınıftaki bir araçta böyle bir sıkıntı olur mu? İlginç. Yorum için teşekkürler, dikkate alacağım.
  • Bu araçlar içinde en mantiklisi Leon FR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ne kadar Laguna Coupe konusu varsa hortlatmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.