Bildirim
Kafadan Atılan Beygir Güçleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
egzoz -
quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
egzoz
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
egzoz
ben eksoz yazınca anladın sonuçta boşver -
Memlekette limoncu çok ya sıkıyolar boyuna -
sangi beygirler artinca gogsu kabariyor -
Arabalardan anlamıyorsunuz sonra burda böyle konuşuyorsunuz.Sanayide kime sorsanız egzozun 10 filtrenin 7 cam filminin 3 xenon un 4 ve ses siteminin 2hp verdiğini bilir
Demek isterdim ama sonuna kadar haklısınız :) -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus88
Arabalardan anlamıyorsunuz sonra burda böyle konuşuyorsunuz.Sanayide kime sorsanız egzozun 10 filtrenin 7 cam filminin 3 xenon un 4 ve ses siteminin 2hp verdiğini bilir
Demek isterdim ama sonuna kadar haklısınız :)
Vites körüğüne takılan tesbih yada boncuklar kaç beygir yapıyor. -
Arka cama yazılan yazılar var bide -
Aa onu ve sonradan takılan devir saatlerini unutmuşum :) -
ee ıste atıs serbest agzı olan konusuyor -
Bırak çocuklar kafalarına göre beygircilik oynasın.. Kırma heveslerini.. -
Birde şu var,Büyük büyük renkli renkli özellikleri yazıyorlar.Ses sistemi var şu var pioneer var falan filan.Açıklamanın sonuna küçük not düşüyolar tesisat dahil degildir diye -
şu an bu uygulamalar çok popüler,bir ara ilk çıktığında siyah beyaz tvleri kapatmayı unutmayınız sesli ikazı ile kapatılırdı
otomobil icadı ve ulaşılması itibariyle habire heyecan ve adrenelin duygusunu kaybetmemek adına ve satarken de kısmen diyeyim
avantaj getireceğini düşünülen uygulamalar
profesyonel ce yapılanlara sözüm yok yalnız
ellerinde bir pc habire kopyala yapıştır..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X