Şimdi Ara

Kafam bulandı tercih yapamıyorum yardım edin :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 bin liram var ve bi arac almak istiyorum. Bekarım ve HB araçlarda bana yetebiliyor. O yuzden 3 arac uzerinde yogunlastim. Suzuki swift (2006-2007) , Renault Clio HB (2001 - 2002) Citroen c3 1.4hdi. Bu üçü arasında gidip geliyorum. Yedek parca konusunda süphelerim oldugundan swift te endiseliyim yoksa kesinlikle ilk tercihim.

Benim ise araçtan beklentim özellikli bi arac olmasi ve görünümü guzel konsolu temiz olmasi. Yoksa honda civic 1999 2000 model alip binerim keyifle ama 20 bini de o modellere ve boş arabalara vermeye gönlüm hoc razi degil.

Bana fikir verirseniz ve baska onerilerde de bulunursaniz cok mutlu olurum. Simdiden Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 bini stiloya yatır özellik konfor onda.
  • 2004-2006 fabia special yada sport(nadir bulunur) 101 bg, örnek ilan link;

http://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-skoda-orjinal-cok-temiz-skoda-fabia-1.4-16v-101-beygir-171262989/detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 12 Ağustos 2014; 11:01:36 >
  • 20bin liraya cok güzel temiz opel astra bulabilirsin. Güvenli konforlu spor...

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=173791125

• quote:

Orijinalden alıntı: okannn41

Öncelikle merhaba arkadaşlar.

20 bin liram var ve bi arac almak istiyorum. Bekarım ve HB araçlarda bana yetebiliyor. O yuzden 3 arac uzerinde yogunlastim. Suzuki swift (2006-2007) , Renault Clio HB (2001 - 2002) Citroen c3 1.4hdi. Bu üçü arasında gidip geliyorum. Yedek parca konusunda süphelerim oldugundan swift te endiseliyim yoksa kesinlikle ilk tercihim.

Benim ise araçtan beklentim özellikli bi arac olmasi ve görünümü guzel konsolu temiz olmasi. Yoksa honda civic 1999 2000 model alip binerim keyifle ama 20 bini de o modellere ve boş arabalara vermeye gönlüm hoc razi degil.

Bana fikir verirseniz ve baska onerilerde de bulunursaniz cok mutlu olurum. Simdiden Teşekkürler.

Şunu al demiyorum ama öncelikle araçlara bin test et ondan sonra karar ver. İkinci olarak zaten bindiğinde anlarsın diye düşünüyorum ama c3 gerçekten kötü bir araç. Yol tutuş, güvenlik, konfor 0 uzak dur derim.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Evet stilo benimde dikkatimi cekti simdi. Ama nasil arac kaliteli midir acaba malzemesi falan. Ikinci el piyasası zayıf diye biliyorum

• quote:

Evet stilo benimde dikkatimi cekti simdi. Ama nasil arac kaliteli midir acaba malzemesi falan. Ikinci el piyasası zayıf diye biliyorum

2. elinin zayıf olup olmaması satıcının elinde birazda. stilo anlatılmaz yaşanır test etmeniz lazım o zaman ön yargılarınızdan kurtulacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Takip ettigim kadariyla sizde vardi heralde bu aractan hocam :)

• Yalan yok stilo cok ozellikli ve dolu araba. Parca skntisida olmaz sanirim. Motor falan nasildir dayaniklimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Takip ettigim kadariyla sizde vardi heralde bu aractan hocam :)

ben 2 tane stilo alıp sattım ilki ile 15 bin ikincisi ile 7 bin km yaptım sattım satmak zorunda kaldım diyelim. yakıtı normal 1.6lar gibi içi çok geniş.
  • 1.4 motor lpgli var bitane burda. Çekisi nasildir acaba 1.4 lpg ile?

Ama hocam dis kasasi cok sekilsiz gibi geliyor bana :)

• arkadas bekarmis ve kasa takintisi yok anladigim kadariyla.bende stilo tavsiye ediyorum.ama tek kapili olanlarindan.hatta sari ya da kirmizisinida bulursan,inan yillarca satmak bile istemeyebilirsin.

• Az butceniz varsa adam gibi arabaya binmek isterseniz piyasasi olmayan araclara bakin zaten. Sirf 3 gunde satabilmek adina 5 sene istemedigi veya dandik araclara sirf piyasasi var diye para baglayanlari anlamiyorum ben de. Varsin 2 haftada satilsin.

• quote:

1.4 motor lpgli var bitane burda. Çekisi nasildir acaba 1.4 lpg ile?

1.6ler 6 ileri viteslidir yeni nesilidir ama bir çok donanımdan mahrumdur. stilo alınacaksa 1.6 dynamic alınmalıdır.
  • 1.4 lpgli buldum bitane 21 bin istiyor. Panoramik camda bi sknti varmis 100 150 liraya hallolur diyor. Bide hastalıkmış galiba bunlarda bu panoramik cam tavan skntisi. 20 bine anlasicaz gibi. Adam sacı falan kalın bunların dedi. Airbag mercedes a serisinde kullanılan airbaglerle ayni marka dedi. Bunun fiat amblemini sök vw amblemi koy 40 lira isterler dedi.özelliklerine bayıldım ama ne yalan söyleyeyim. Kumandanya cam ve tavan acma kapama falan :) sogutmalı torpido da cok işe yarar:)

• quote:

1.4 lpgli buldum bitane 21 bin istiyor. Panoramik camda bi sknti varmis 100 150 liraya hallolur diyor. Bide hastalıkmış galiba bunlarda bu panoramik cam tavan skntisi. 20 bine anlasicaz gibi. Adam sacı falan kalın bunların dedi. Airbag mercedes a serisinde kullanılan airbaglerle ayni marka dedi. Bunun fiat amblemini sök vw amblemi koy 40 lira isterler dedi.özelliklerine bayıldım ama ne yalan söyleyeyim. Kumandanya cam ve tavan acma kapama falan :) sogutmalı torpido da cok işe yarar:)

Stilo mu buldun

• quote:

1.4 lpgli buldum bitane 21 bin istiyor. Panoramik camda bi sknti varmis 100 150 liraya hallolur diyor. Bide hastalıkmış galiba bunlarda bu panoramik cam tavan skntisi. 20 bine anlasicaz gibi. Adam sacı falan kalın bunların dedi. Airbag mercedes a serisinde kullanılan airbaglerle ayni marka dedi. Bunun fiat amblemini sök vw amblemi koy 40 lira isterler dedi.özelliklerine bayıldım ama ne yalan söyleyeyim. Kumandanya cam ve tavan acma kapama falan :) sogutmalı torpido da cok işe yarar:)

1.4active en bos pakettir aliyorsan o paraya 1.6dynamic alacaksin hocam. Cam tavanda silinti neymiş. 100lira derken nesi bozulmuş mesela tirnaklari kiriksa pahaliya patlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.