Şimdi Ara

Kafam çok karışık mezuna kalmakmı yoksa üniversiteye girmek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle , ygs de denemelerin çok altında yaptım ve sıralamam 59k geldi. Önce bırakmak istemedim ama sonraki 1 ay boyunca denemelerde 340 yapınca (3 sınav) moralim bozuldu ve 1 ay kala çalışmayı bıraktım LYS sıralamam 47 k ( okul puanı falan eklenince 51k ) Bilgisayar Mühendisliği istiyorum. Çevremde Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünü önerenler var. Ben en azından Yıldız Teknik'e gitmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen ?

• Universitye git dondur sinava calis :D dun ogrendim herhalde boyle bisi varmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmadığını düşünüyosan kesinlikle bidaha hazırlan içinde ukte kalır
  • @Kriger

İlk defa duydum bunu :)

@hsntrk

Şöyle söyleyeyim hocam 11. sınıfta yazıldım dershaneye sınıf belirleme sınavından 159 puan yapıp sonuncu sınıfa düşmüştüm yavaş yavaş yükselttim 12. sınıftada 2. sınıftan başladım sonra ilk sınavda 260 yapmıştım onuda yükselttim 420lere kadar ama sınavdan 370 alında moral bozuldu iyice sonraki denemelerde kötü gelince bıraktım.Bu senede yarısından bırakmaktan korkuyorum :/
  • İşte onu kendin biliceksin kardeşim dişini sıkabilirsen kal daha iyi yere git
  • Kalmayı planlıyorum teşekkür ederim yorumların için.

Başka fikri olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Universitye git dondur sinava calis :D dun ogrendim herhalde boyle bisi varmis

usta öyle yapınca okul puanı kırılmıyor mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Universitye git dondur sinava calis :D dun ogrendim herhalde boyle bisi varmis

Hocam onu kim dedi ben yerleşen herkesin puanıı kırılır diye biliyorum.
  • Aynen bende öyle biliyorum. (:
  • Bir sene daha kal kardeşim sen her türlü yükseltirsin ama ne kadar yükseltirsin sana kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.