Şimdi Ara

Kafam karışık acil bir öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lafı uzatmadan direk mevzuya giriyorum max 1100
    Telefon adayları
    1- Sony xperia Z1(arka kamera 20 mp olması 3000 mah pil ve işlemci sebebiyle ilgi çekici fakat biraz kalın gibi)

2- Huawei p7 (gerçekten şık bir telefon ön kamera 8mp fakat işlemci ve pil burada dur der gibi birde işlemci ısınıyor diyorlar bilmemem işallah öyle değildir)

3- Sony m4 Aqua (8 çekirdekli işlemci beni al desede c4 gördükten sonra soğur gibi oldum)

4-Sony C4 (8çekirdek işlemci ön kamerası gerçi o okadar önemli değil benim için selfi ha olmuş olamamış gibi birşey neyse full hd ekran fakat bir m4 aqua gibi duruşu yok yani kasa platik ha önemli değil ama diğer karizma sonyler varken bu biraz tasarımda -1 gibi)

5- Casper via v9 ki biraz bütçeyi zorlataçak (telefon çok güzel ama işi batarya ile hd ekran bozuyor 3000 mah olsa full hd olsa burada forumkonusu dahi açamazdım ama?,)
    Neyse arkadaşlar şu telefonları tavsiye etmeyin bilmiyorum nedendir anlamadım hani derler ya üsütüne para vereyim sen de kalsın bana öyle bir yakaşım ifade ediyor lenovo vibex2 , Lg g2(iyi telefon ama amalar seri uzattılar g4 çıktı en azından, lenevo p70, zenfone 2 (beni hayal kırıklığına uğratan ve dahi elimde şuan zenfone 4 kullnacısı olarak bunu diyorum asus yapamadı gibi arakadaş 10 mm kalınlığında telefonmu olur ?,

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ KENDİN YAZMIŞSIN KENDİN SÖYLEMİŞSİN Kİ ARKADAŞLAR KARARSIZ KALDIM YUKARIDAKİ 5 TEL ARASINDA 1 HAFTAYA KADAR TEL ALCAM NORMALDE ARKADAŞLAR BANA GELİR(BUNU ÖVÜNMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM İÇİNE DÜŞTÜĞÜM DURUMU DAHA İYİ ANLAYASINIZ DİYE SÖYLÜYORUM) SORARLAR HANGİ TELEFONU ALAYIM DİYE BENDE ÖNLERİNE SEÇENEK SUNARIM 2 3 VE ARKAŞLARA DERİMKİ ZEVK MESELESİ SEÇ AL BİRİNİ KURTUL DERDİM Kİ ONLARI ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM KAFAM ALLAK BULLAK KARARSIZIM YARDIM BEKLİYORUM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper o parayi haketmez
    Z1 ekran kotu
    M4aqua hafiza sikinti
    O paraya c4 alinir

• Iki hafta once c4 aldim tonla ivirizivir arastirma test video inceleme ve c4 aldim,hayalkirijligini yasatmadi,g2 den gectim gerek oanel kalitesi gerek performans ve batarya cidden parasini hak eden cihaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.