Şimdi Ara

Kafam karışık (diş teli hk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk gittiğim doktor daha düşük ücret verdi ama tedavi sürecini üstün körü anlattı. İkinci gittiğim doktor ise tedaviyi baştan sona güzelce anlattı. Ayrıca ilk doktor ayda 1 geliyormuş kliniğe 2. Doktor ise hafta içi sürekli klinikte.

Fiyat olarak aralarında 15k civarı oynuyor (2.si daha pahalı)

Siz olsanız hangisine yaptırırdınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikincisi sadece telle mi ilgileniyor?

• Her ilkiside ortodonti uzmanı hocam. Ama biri farklı farklı kliniklere de gittiği için benim gittiğim kliniğe ayda bir salı günleri uğruyormuş. İkincisi ise adamın kendi yeri yani kurucusu haftanın 5 günü ulaşmak mümkün gözüküyor

• Chesley C kullanıcısına yanıt

diş telinde arada braket değiştirmek gerekiyor. Çıkıyor arada çünkü ama fiyat farkı da az değil sen bilirsin

• Hocam diş teli konusu hakkında benimde aklımda yapacağım 1 tane dişim geride, onu öne getirmek gibi işlem yaptırmak istiyorum doktoru aramadan konuya yazayım dedim bilginiz var ise

• Evet hocam benimde o yüzden çekincelerim var düşünsenize daha 20 gün var ve braketi kopardım diyelim gitsem yapcak doktor olmayacak ama sırf bunun içinde 15k fark ödenir mi kararsızım çok

• 15 az bi rakam değil. Bence braket/tel yerine sana tedavi olarak ne sunuyor onu değerlendir.

Yani bazen diş çekimli bazen çekimsiz tedavi yapılıyor. Bazen sadece öndeki dişler bazen de tüm ark düzeltiliyor.

Ayrıca ikisinin arasında bi yerde olan başka doktorlar da vardır anlattığına göre.

Sağlık söz konusuysa güvenmediğin yerde tedavi olma. Hiç tedavi olmamak kötü tedavi olmaktan daha iyidir tecrübelerime göre söylüyorum. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni_kullanıcı kullanıcısına yanıt

İkinci doktor 4 tane 20lik dişinde çekileceğini söyledi hocam neden çekeceğini açıklayarak. İlk doktor ise 20lik dişler ile ilgili hiçbir şey söylemedi bende sormayı unutmuştum zaten

Çok aksi bir durum olmadıkça açıklayarak tedavi yapan doktor bu tutumunu sürdürmeye devam eder diye düşünüyorum. Sağlık harcamalarında bankalar taksit anlamında tek çekim bile olsa yardımcı oluyor. Belki o şekilde daha rahat ödeyebilirsiniz. Geçmiş olsun tekrardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 30 40 milyar derler gitsem simdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar o civarlarda zaten artik

• Bende yeni diş teli taktırmış biri olarak alt ve üst dişler için 30 bine anlastik . Doktorum gerçekten işinde çok iyi ve sıklıkla yabancilar da dişlerini yaptırmak için geliyor. Benim de 4 tane yirmilik dişim vardı hepsi çekildi . Yirmilik dişlerin çekilmesinin nedeni dişlerin daha rahat hareket etmesini sağlamak .Ayrıca tel taktirmasaniz bile yirmilik dişleri çektirmesini tavsiye ederim çünkü zamanla o dişler çürüyüp daha büyük bir ağrıya sebep olabiliyor hiç bir işlevide yok o dişlerin . Çektirmekten korkmayın hiç bir acı hissetmiyorsunuz. 1-2 hafta içinde de çekilen yerde ki açıklık kapanıyor zaten .
    Doktor seçiminde en önemli kriter ise doktorun size bütün tedaviyi açıkça anlatması ve ihtiyacınız olduğunda sizinle yılmadan ilgilenmesidir. O yüzden ilk doktoru kesinlikle ele. O doktor dan hiç memnun kalmazsın . Ayrıca ucuz etin yahnisi yaban olur derler. Sırf tedavi ücreti daha düşük diye kötü doktorlara dişlerinizi emanet etmeyin sonra çok pişman olursunuz .

• İkincisi daha mantıklı güven mi para mı dişin için hangisi önemli

• Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam peki 20lik dişlerin aynı gün içinde hepsinin çekilme ihtimali var mı ? Yoksa her seferde bir tanesi mi çekildi sizin ? Dişler gömülü değil.

Aynı gün icerisin de 2 dişim çekildi benim . Yani aralıklı 2 günde 4 dişimi çektirdim . Ama istersen her gün 1 tane de çektirebilirsin sana kalmış

• Moueson kullanıcısına yanıt

İyileşme durumu vs nasıl hocam ? 1 gün sonra hemen işe dönebilirim değil mi ?

• Tek sıkıntı 1-2 gün çekilen yerde ağrı olabilir ama doktor ağrı kesici yazar zaten . Onun dışında sıkıntı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.