Şimdi Ara

kafamdan gıcırtı sesleri geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafamı sağa sola çeviriyorum gıcırtı çıtırtı gibi ses geliyor.

boynumu rahatlatmak için sağa sola kütletiyorum kafamı tutuyorum boynu esnetmek için, sanki kafatasımın içinde küçük küçük kum parçaları varmış da ben eğince sağa sola dökülüyormuş gibi ses geliyor

kütletmeyip de sadece kafamı paralel çevireyim biraz öyle tutayım yine oluyor

acı ağrı sızı rahatsız eden bir şey yok sadece merak ettim

birkaç defa art arda yapınca düzeliyor

bazen de kafamı aşırı yavaş şekilde çevirdiğim zaman tek bir kulağımın olduğu civarda sanki yağlanmamış kapıyı yavaşça kapatır gibi ses oluyor

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 29 Mart 2022; 22:51:6 >

• See a doctor, dude.

• up

• Motor yağı iç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gress

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wd-40

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omurgadan eklemlerden geliyor bazen gıcırtı sesi, kafanın içinden değil de tam olarak!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yağla kardeş

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 24 Temmuz 2022; 4:38:0 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

kafadan geliyor da sen niye bana kızıyorsun...

• spor yapıyorum

• gavuroglan kullanıcısına yanıt

Kızdığımı nerden çıkardın hocam? kafamdan gıcırtı sesleri geliyor 

Agresif olmayalım, ben değilim, trolllük yapmaya geliyoruz konu dışına, mesajlar tabi çok ciddi seviyeli olmayabilir, küfür hakaret olmasın yeterli bence.

Ses omurga kemiklerinden geliyor olabilir mi acaba? Bende öyle oluyor bazen, üst omurga kemikleri, kafatası arka alt tarafı resmen yağsız kalmış araba aksamı gibi gıcır gıcır gıcırdıyor kafamdan gıcırtı sesleri geliyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bir ara takılı kalmış dişli gibi sesler geliyordu. Ağzımı açarken tık tık tık diye şakaklarımdan, ütü masası açarcasına sesler geliyordu. :) Sonra geçti. Tam buradan yani çene kemiği:

kafamdan gıcırtı sesleri geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 1 Nisan 2022; 14:25:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.