kafamı sağa sola çeviriyorum gıcırtı çıtırtı gibi ses geliyor. boynumu rahatlatmak için sağa sola kütletiyorum kafamı tutuyorum boynu esnetmek için, sanki kafatasımın içinde küçük küçük kum parçaları varmış da ben eğince sağa sola dökülüyormuş gibi ses geliyor kütletmeyip de sadece kafamı paralel çevireyim biraz öyle tutayım yine oluyor acı ağrı sızı rahatsız eden bir şey yok sadece merak ettim birkaç defa art arda yapınca düzeliyor bazen de kafamı aşırı yavaş şekilde çevirdiğim zaman tek bir kulağımın olduğu civarda sanki yağlanmamış kapıyı yavaşça kapatır gibi ses oluyor ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 29 Mart 2022; 22:51:6 > |
kafamdan gıcırtı sesleri geliyor
-
-
See a doctor, dude.
-
up
-
Motor yağı iç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gress
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wd-40
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
omurgadan eklemlerden geliyor bazen gıcırtı sesi, kafanın içinden değil de tam olarak!
-
yağla kardeş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 24 Temmuz 2022; 4:38:0 > -
kafadan geliyor da sen niye bana kızıyorsun...
-
spor yapıyorum
-
Kızdığımı nerden çıkardın hocam?
Agresif olmayalım, ben değilim, trolllük yapmaya geliyoruz konu dışına, mesajlar tabi çok ciddi seviyeli olmayabilir, küfür hakaret olmasın yeterli bence.
Ses omurga kemiklerinden geliyor olabilir mi acaba? Bende öyle oluyor bazen, üst omurga kemikleri, kafatası arka alt tarafı resmen yağsız kalmış araba aksamı gibi gıcır gıcır gıcırdıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de bir ara takılı kalmış dişli gibi sesler geliyordu. Ağzımı açarken tık tık tık diye şakaklarımdan, ütü masası açarcasına sesler geliyordu. :) Sonra geçti. Tam buradan yani çene kemiği:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 1 Nisan 2022; 14:25:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X