Şimdi Ara

Kafaya Çok Takıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derslerden düşük alınca hasta oluyorum nasıl kurtulabiliirm bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariza Makukula -- 7 Ocak 2010; 17:32:26 >

• Zaten battığını üzülsen bile bunu düzeltemiyeceğini düşün aynısını bende yaşıyor(d)um.Bu psikolojiyi kafamdan atınca çoğu dersten yüksek almaya başladım.Hele sözel dersler 85-100.Sayısal dersler 45-70.
  • Kaçıncı sınıf ?
  • nasıl takmazsın bi fikrim yok ama takmamaya başlıyınca emin ol notların yükseliyo
  • 9
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

nasıl takmazsın bi fikrim yok ama takmamaya başlıyınca emin ol notların yükseliyo

Hep çalışırdım (abartmadan) yazılılardan önce iyi notlar alırdım bu aralar feci sıkıldım yazılı haftası olmasına rağmen kapak açmadım koy g** rahvan gitsin politikasını izliyorum ve notlarımda bir değişme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 7 Ocak 2010; 17:17:20 >
  • İnek misin ya düşük dediğinde 85 falandır herhalde .
  • 9sa normal zamanla alışırsın
  • 9. sınıfsa gayet normal.
    Büyük ihtimalle ilkokulda çok fazla çaba sarfetmeden yüksek notlar alıyordun.
    Senin gibi kişilerin %90'ı bu hataya düşer ve lise ortamını aynı sanar.İlk dönem bocalaman çok doğal.Çok takma kafaya diğer dönem az biraz gayret edersen notların 5 olmasada senin tatmin edecek düzeylere gelicektir.
  • Sağolun
  • takma kafana aynısnı bende yaşadım zamanında lıse ortaokul gıbı değıldır malesef bazı sınavlara kşke 40 alsam bile diceksin
  • Zaten genelde kafaya takılan sınıf 9. sınıf olur buradan sonra alışırsın.
  • Bi yazılı olmadan sınıfta bakıyorum derslere ve buna rağmen sınıfın en çalışkanıyım.
    Sınıfta 10 kişi benden geçiniyo.
  • 9.sınıfta hepimiz çuvalladık dostum alışırsın zamanla.Bir de arkadaşlarınla hele hele kızlarla hiç rekabet edeyim havasına girme.Daha büyük baskı hissedersin üzerinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.