Kafede otururken karşı masadan bana bakan kızlar
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Birşeyler içerken yerken yada sohbet ederken izlenmekten nefret ederim hocam çok sakin kalmışsınız tebrikler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gerildim zaten bir de alışık değilim böyle şeylere. Son 6 senem yapayalnız geçti 4 sene üni 2 sene de başka üni ve tamamen koptum insan ilişkilerinden karı kız mevzularından. Bundan dolayı kız bizzat gelip bana yürüse bile ne yapacağımı bilmediğim için geriliyorum. En son lisede uğraşırdık böyle şeylerle.. Çok geri kaldım.
-
Ben dişiler benle gwlip muhabbet başlatmadıkça muhabbet başlatmam hocam
Ben de öyleyim ve bu büyük hata. Üniversitedeyken sınıfta arsızca her kızın yanına gidip konuşan bir eleman vardı. 1. sınıfta yalnız gezdi sınıftaki erkeklerle ortamı vardı ama 2. sınıfta sevgili yapmıştı erkek ortamını salmıştı tamamen kızlarla takılıyordu. Asla yakışıklı değildi hatta fazla kiloluydu ama özgüveni ve arsızlığı ile kızları elde etmişti.
-
O onun şansı hocam ben zamanında hukuk dersi aldım adliyeler davalara gidip doçentten bir ton hikaye dinledim 2 dudak arası biraz et için 15 yıl verilmez.
15 yıl vermek ne alaka hocam anlamadım.
-
Tacizden hocam kapalı alanlarda hele kadının beyanı esastırdan gidecen
Hocam bu kadar paranoyak olmak da insanı yalnız bırakır ama tabi gerçekleşme ihtimali de var. Ne yapalım ama göğsümüze gopro bağlayıp mı gezelim her yerde :(
-
Olabilir hocam
Yemezler hocam baksınlar 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cameraman never dies mantığı
-
Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X