Şimdi Ara

Kafede otururken karşı masadan bana bakan kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla kahve içiyorduk ben fark etmedim arkadaş söyledi şu kızlar sana bakıyor dedi ben de yok be ne bakacak dedim arkamda birileri vardır dedim arkama döndüm arkamdaki masa da boştu sizce kızlar beni beğenmiş midir yoksa dalga geçmek için mi bakıyorlardır?

Bu tipi ben seçmedim.

• Birşeyler içerken yerken yada sohbet ederken izlenmekten nefret ederim hocam çok sakin kalmışsınız tebrikler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

Hocam gerildim zaten bir de alışık değilim böyle şeylere. Son 6 senem yapayalnız geçti 4 sene üni 2 sene de başka üni ve tamamen koptum insan ilişkilerinden karı kız mevzularından. Bundan dolayı kız bizzat gelip bana yürüse bile ne yapacağımı bilmediğim için geriliyorum. En son lisede uğraşırdık böyle şeylerle.. Çok geri kaldım.

• Ben dişiler benle gwlip muhabbet başlatmadıkça muhabbet başlatmam hocam

Ben de öyleyim ve bu büyük hata. Üniversitedeyken sınıfta arsızca her kızın yanına gidip konuşan bir eleman vardı. 1. sınıfta yalnız gezdi sınıftaki erkeklerle ortamı vardı ama 2. sınıfta sevgili yapmıştı erkek ortamını salmıştı tamamen kızlarla takılıyordu. Asla yakışıklı değildi hatta fazla kiloluydu ama özgüveni ve arsızlığı ile kızları elde etmişti.

• O onun şansı hocam ben zamanında hukuk dersi aldım adliyeler davalara gidip doçentten bir ton hikaye dinledim 2 dudak arası biraz et için 15 yıl verilmez.

15 yıl vermek ne alaka hocam anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tacizden hocam kapalı alanlarda hele kadının beyanı esastırdan gidecen

Hocam bu kadar paranoyak olmak da insanı yalnız bırakır ama tabi gerçekleşme ihtimali de var. Ne yapalım ama göğsümüze gopro bağlayıp mı gezelim her yerde :(

• Olabilir hocam

• Yemezler hocam baksınlar 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cameraman never dies mantığı

• Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.