Şimdi Ara

Kahvaltıda ne yiyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hatırlarmısınız bazen orduda şurada burada şifalı su var derler. Taa farklı şehirlerden giden olur. Böbrek taşı vs mı dersin.

vücut canlı suya aç hocam. Şu an bir çok kesim şehir hayatında yanlış beslenme tarzı ve kapitalist sistem içerisinde yaşıyor.

• Yaşlanınca işte köye ya da şehir dışına yerleşme isteği biraz da ondan bence. İnsanı tüketiyor şehir hayatı.

• Haşlanmış yumurta - x2

Tuzsuz badem, Fındık, Kuru İncir, çekirdekli kuru üzüm- Takriben 1 avuç

Muz x1

Yoğurt - 1 Kase

Bolca Su

Ekmek Yok

• akp liler bim ve a101 makarnasıyla kahvaltı yapıyorlar

• Patates kızartması, menemen, çay, peynir, zeytin, fındık ezmesi, tam buğday ekmeği

• Değişiyor. Evdeysem genelde pazar günü kahvaltıya oturuyorum. İşe gidince simit börek vs yoksa filtre kahve.

İşte çok kalori yaktığım zaman inanın bazen gece 3-4 te kalkıp 1 ekmeğe çikolata sürüp yiyip tekrar yatıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menemen taze domates biber ve soğan ile yapılırsa efsane oluyor. Yanına patates kızartması peynir zeytin maydanoz yeşillik güzel gider. Sucuklu yumurtada her daim gider. Yumurtasız kahvaltı kahvaltı değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde 2 Yumurta pişirme veya haşlama, peynir, zeytin (yeşil ve siyah), domates,salatalık.
    Bazen patatesli yumurta veya kızartma.

Tipik 90 lı aile kahvaltısı işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crux07 kullanıcısına yanıt

2 güne kalmaz sen ölürsün

• wRei kullanıcısına yanıt

karbonhidrat hiç yok

• bu ne la herkes yok filtre kahve yok granola vs yiyo :D yok mu 1 ekmek tost yapıp yiyen dh deyiz arkadaşlar kendinize gelin :D

• 4 yumurta, lor peyniri,zeytin,zeytin yağlı havuç para oldukça kaju cevız. Ekmek tüketmemeye çalışıyorum bu arada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kahve+fındık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.