Kahvaltıda bir doyamadım gitti ağa siz neler yiyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kahvaltıda ne yiyorsunuz ?
-
-
Kahve içiyorum ben sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözümü açar açma ekimi yüzümü bile yıkamadan Alpro + Dr. Eutker Vitalis
Ardından 1 saat daha uyurum ve yeniden uyandığımda yarım kilo yarım yağlı sütü mikrodalgada ısıtıp 100gr Milka Oreolu çikolata ile götürürüm...
-
Kalktıktan kabaca 1 saat sonra, tembel günümde isem filtre kahve, değilse moka potta espresso çekim.
Öğlenden sonra dört gibi ziftenmeğe başlar, akşam sekiz gibi de bitiririm tıkınmayı (menüde su katınca beyazlayan zımbırtı olmadığı günler tabi)
Sonuçta niş durumlar dışında, kahvaltı günün en gereksiz, boş beleş öğünü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 1 Eylül 2023; 11:36:9 > -
Genelde tam yağlı süt, yumurta, peynir, zeytin, tereyağı ve yanına da bir et ürünü vb. ekliyorum.
-
Kahvaltıda Eti form
Firmada öğlen yemeği
Değişiyor yumurta , sucuk, salam Peynir çay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tarhana çorbası içiyorum bazen, bazen haşlanmış yumurta ile ekmek peynir vs.
bu sabah patatesli salata yapıp peynir ceviz ve kuru incir ile birlikte yedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafta içi zamandan dolayı 4 Adet haşlanmış yumurta (sadece beyaz)
Haftasonu kendimi şımartıp simitle beraber sahanda yumurta, peynir, domates, salam vs. klasik kahvaltı
-
Pirinç unu+whey- yumurta -fıstık ezmesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önceki günden yemek kaldıysa o. yoksa gevrek-granola
-
ileri vadede magnezyum eksikliği
-
Şimdi bile var bence. Kahveyle ilgisi var mı ki? Arada anlamsızca tek taraftan tüm kaburgama kramp girdiği oluyor hiç zorlamadığım halde.
Hocam aç karna kahve özellikle filtre vb türler magnezyum eksikliği olmakla birlikte bir de bunu vücut atabilmek için su harcıyor. Su bulamazsa diyelim kemiklerden çeker. yani riskli. Su tüketimi de çok önemli. Dehidroya kadar gidiyor. + kahve içeriği de önemli. Örneğin x markanın karton bardağında mikroplastik başlıkla içiyorsun buharla birlikte mikroplastik de geliyor. Sonrada bağırsak mide emilim problemleri vs. Kas spazmları, depresyon, krampları söylememe gerek yok sanırım? Eksik magnezyum, eksik d vitamini demektir.
-
Aslında durum tam olarak bu değil. Kemiklerden,kaslardan su çekme gibi bir olay yok fakat temel doğru bu paragrafta.
Olay ise şu;
Potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum sinirler arasındaki iletişimde aktif rol oynar.
Vasopressin ve Antidiüretik Hormon olarak da bilinen Arginin Vasopressin, insan dahil olmak üzere memelilerin büyük çoğunluğunda bulunan bir hormondur. Vasopressinin birincil görevi, böbreklerden su geri emilimini arttırmaktır.
Kahve ve alkol vazopressin’i baskılar, doğal olarak vücuttan su atılımı artar.
Şansa bak ki sinirlerde ilerimde aktif rolü olan mineraller suda çözünür (kalsiyum az çözünür).
Doğal olarak bu mineraller de ihtiyaç olmasına rağmen atılır.
Bu minerallerin eksikliği sinirlerde iletimin aksamasına sebep olur ve bu da kramp oluşturur.
Bu yaşam biçimi 5-10 yıl daha devam ederse olası bir böbrek yetmezliğine sebep olabilir fakat artık çok geç olur.
Böbreğin can dostu sudur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben ileri vadeyi kastetmiştim. Çok su atılımı da minerallerin atılımı aynı zamanda dediğiniz gibi da kısacası su da çözülen vit ve min çözülememesi durumu. Bu yüzden kahve sıkıntılı.
Türk kahvesinde durum biraz daha farklı. Ama su tüketimi her zaman her daim belli aralıklarla olmalı.
-
Bu konuda çok sıkıntılıyım. Günde 1-2 bardak su içiyorum. Bazen hiç aklıma bile gelmiyor su içmek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Su da öyle arıtma değil?
Canlı su olmalı. Su da ki ph değeri ve iletkenlik seviyesi iyi olmalı. Yani su olma özelliği olmalı. Canlı kaynak suyu.
-
Durrr yapmaaaa. Arıtma suyu kullanıyorum ben. Füze falan atsaydın hiç uğraşma o kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 1 Eylül 2023; 21:5:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- mide ülseri olanların yorumları
- halı saha takım isimleri
- babacım mı babacığım mı
- kavgada göz morarmasına ne iyi gelir
- en iyi garanti kredi kartı hangisi
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X