Şimdi Ara

KAHVE MAKINESI ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kahve yapmayi, icmeyi cok severim. Hatta forumda bir arkadasin buzlu latte tarifine karamel surubu ekleyerek icmek favorim oldu. Ama artik kendi kahvemi makineyle yapmak istiyorum. Oyle pahali bir sey degil. 100 ila 200 lira arasinda bir sey. Ama kahve makineleri konusunda pek bilgiye sahip degilim. Cappucino, latte, filtre kahve gibi kahveleri malzemesini kendim ayarlayarak yapabilecegim bir alet var mi? Filtre kahve makinesi diger tur kahveleri yapabilir mi? Yardim lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tcihbo'ya bak bi istersen
  • Filtre kahve makinesi filtre kahve yapar.Espresso makinesi ile espresso tabanlı içecekler yapabilirsin.Latte,cappuccino vs.
  • Baksam da anlamiyorum pek hangisi ney yapar yardimci olabilirseniz sevinirim marka model ile. Espresso makinesi kahveyi demleyip filtre kahve yapmaz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 699eren

Baksam da anlamiyorum pek hangisi ney yapar yardimci olabilirseniz sevinirim marka model ile. Espresso makinesi kahveyi demleyip filtre kahve yapmaz mi?

Hazırlaması farklı olduğundan genelde hem espresso hem filtre kavhe yapan makine bulunmuyor ama Tchibo'nun kapsüllü modelleri hem espresso hem filtre kahve hazırlıyor.Sitesine bakarsan bulursun.
  • Bendeki makinayı satayım sana 70e bırakırım makine almanyadan geldi 2-3 defa kullandım yanında da hollanda dan gelen mükemmel bir fitre kahve veririm. Ha birde tek kullanımlık ekstra filtre kağıtları da var onlarda bedava.
  • Kapsul olayi nedir tam olarak? Hangi kapsulu koyarsak o mu oluyor? Peki uzerine ben nasil ekleyecegim mesela latte yaparken? Su haznesine sut mu koyucam nasildir yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

Bendeki makinayı satayım sana 70e bırakırım makine almanyadan geldi 2-3 defa kullandım yanında da hollanda dan gelen mükemmel bir fitre kahve veririm. Ha birde tek kullanımlık ekstra filtre kağıtları da var onlarda bedava.

Pm

• quote:

Orijinalden alıntı: 699eren

Kapsul olayi nedir tam olarak? Hangi kapsulu koyarsak o mu oluyor? Peki uzerine ben nasil ekleyecegim mesela latte yaparken? Su haznesine sut mu koyucam nasildir yani?

Hayır süt köpürtücü kısım var ayrı bir bardağa süt koyup orada köpürteceksin.
  • Anladim biraz arastirmak gerekecek tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.