Şimdi Ara

kalan tyt eksikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tytde dil bilgisi sıfırım. Anca noktalama işaretleri yazım yanlışı falan yapabilirim o tümleçler bağlaçlar falan hiç yok. tyt fende de optik dalgalar konusu yok ama soru üzerinden az çok öğrene öğrene yapabilmeye başladım. bu dil bilgisini nasıl ve hangi ara düzeltebilirim? AYT basmaktan vakit kalmıyor tytye nasıl halledicem bilmiyorum her gün bi yarım saat 1 saat versem mı diye düşünüyorum

• türkçe konu anlatımı için önder hoca tavsiye ederim

• Terliksi it kullanıcısına yanıt

teşekkürler bakacagim. dil bilgisi sıfırdan her gün düzenli bir saatimi ayırsam kaç günde biter fikriniz var mıdır acaba? ben bu derse çalışmayı da bilmiyorum ne kadar süreceğini de bilmiyorum en ufak fikrim yok fakat netimi gerçekten çok etkileyecek direkt +5-7 net olarak görüyorum

• sen 2002 li değil misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok

• dilbilgisi.net bu siteden okuyabilirsin anlam bilgisi kısmını geç orada konuluk pek bir şey yok bu zamanda detaylı uzun kamplara başlamanı tavsiye etmem dil bilgisi için gerek de yok zaten. ben bulabildiğim en kısa kamp olduğu için tonguç 2022 tyt türkçe kampını izledim 2-3 günde 15 video vardı sanırım. konuları öğrendikten sonra hızlıca bi sbden tara ya da dil bilgisi denemesi at daha soru kaçmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.