Şimdi Ara

Kaldırımda yürürken sigara içmek yasaklanmalı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
33.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
595 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben küçükken otobüs, minibüs, araba ne varsa tutardı beni, midem bulanırdı azıcık yolculukta bile. Durduğu anda kendimi dışarı atardım, birinin sigara dumanı geldiğinde mide bulantım geçerdi. Sonra sigaraya başladık hiçbiri tutmuyor Sigaradan mıdır, büyümekten midir bilmiyorum bende. Azıcık uzaktan başkasının dumananın içinde kalmadan gelen sigara kokusu bana da çok hoş geliyor. Sabah soğukta sigarasını atıp arabaya binmiş, tatlı bir kokusu var :D
  • yolda gaza bassam kaldırımdakilere sigaranın 50 katını soluturum, hala sigara bıdıbıdı. bi de yolda içenlere diklenenler varmış, bugüne kadar beni niye kimse uyarmadı acaba
  • Sigara içilmesinin tek tek, yok kapalı alanda, yok kaldırımda yasaklanması bir işe yaramaz. Sigara odaları olmalı, sadece o odalarda içilmesi serbest olmalı, diğer her yerde yasak olmalı. Sonuçta çoluğumuz çocuğumuz var, TV de buğulamak bir işe yaramaz. Hayattan buğulamak gerekir bu illeti ve içenleri. Böylece 1-2 jenerasyon sonra temizlenir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarmısaklı yemek yiyip dışarıda hohlamayın kardeşim. Sokakta yürürken mecburmuyuz yarım saat önce oradan geçmiş adamın nefesini koklamaya? Soğanı hiç saymıyorum bile...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bencede yasaklansın.
  • Valla kusura bakmayın ozaman çözüm bulucaklar Her sokağın basına belirli bôlgelere sigara içme alanları yapılması lazım.Siz içmiyosunuz die içen birine yargılama hakkı vermiyor size Piyasaya koku salmayan sigaralarda çıkıyor yavaş yavaş zaten çözüm bulunmadan ve bu çözümü yasalarla desteklemeden şikayet etme gibi bir hakkın olamaz senin sigara içmemem özgürlüğün varsa benimde sigara içme özgürlüğüm var arkadaş ne ben sana karışabilirim ne sen bana çözüm bulunması lazım her tarafa sigara içme alamları kurulsun ok ona varım ama yok direk yasaklansın içmesin diiyorsan orda karşıyım.

• Bugün şöyle dışarı çıktım biraz yürüdüm kahveler masalar sandalyeler kaldirimda çocuk bahçesinde icenlermi dersin kaldırımda 10 kişi yarısından çoğu bayan zor geçtim kaldirimdan tabiki geçerken herkesi uyardım onlar şaşkın kaldılar ama ne yapayım bende içtim sigara sıkıntı içmek değil şöyle bir baktımda gerçekten boşuna gelişmek ye olan ülke dememişler varosluk var hissediyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bi şey söylerdim ama işte....

• Senin tipinden ,varlığından ,kılık kıyafetinden rahatsız oluyorlarmış. Sokağa çıkma!

• Bende bunun hakkında bir konu açacaktım. Benim isteğim sigara içmek açık alanda yasaklansın. Bununla ilgili ufak bir metin hazırlayalım. Konu sahibi arkadaş sende en üstte bu metni paylaşabilirsen süper olur. O metni herkes cimere yazıp şikayet etsin. Ufak ama etkili bir yazı lazım bize. Evden çıkıp işe gidene kadar dumandan geberiyorum resmen. Mahallede içerler otobüs durağında içerler metronun tam yürüyen merdiven çıkışında inadına içerler. Böyle cahil bi halka sahibiz.
  • Sigara icmiyorum ama bence haksizsin. Kapali alanda yasak zaten. Acik alanda da istedikleri gibi içerler.

• İlave olarak dikkat etmeyen ve külünü etrafındaki insanlara saçanlar var, daha önce defalarca tartıştık odun gibi adamlar bunlar içiyor cigara yı montun penye me geliyor külleri

• Sigara içen arkadaşlar empati yeteneğinden keskinlikle yoksun, sığır arkadaşlardır. Aksini iddia eden kişi ile tartışırım. Bilimsel bulgular ile. He bu arada arabaya binme diyerek, CFC şey yaptırmasın.

• Çok komik bir yasak olurdu, önemli olan sigara kullanıcılarının insanları rahatsız etmemek için özen göstermesi cezayla sopayla olacak iş değil
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 17:18:22 >
  • İçmeyen biri olarak sigara kokusu hemen hissediliyor. Ve çok kötü.

• Kardesim tamam haklisinda bu ise makul bi cozum onerin varmi ?

• Biz niye uzaktan yürüyoruz, yürügit başka yerde iç, hem zehir saç hemde özgürlük iste dalgamı geçiyorsunuz lan siz !

• Arkadaşlar bunun için örgütlenelim. Change.orgda kampanya başlatalım.

• uralaltay69 kullanıcısına yanıt
    Bu durumun yanlış olması sigara içmeyi masum kılmıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.