sınıfta kalıcam....3 tane zayıf dersim var ve sınavlar yarın başlıyor...ders çalısıyorum ancak pek de bişey yaptığımı söyliyemem...eğer kalırsam inşallah kalmam...iki seçenek var ya bulunduğum okul(anadolu lisesi)da devam edip lise 2'yi tekrar okumak....yada düz liseye geçip lise 3'den dewam etmek yardım kafayı yemek üzereyim
1 yıl boyunca ne yaptın...evlat..olmuor böyle..dikkatli çalışki birdaha bu durumu düşme..bu sana ders olsun...pc'yi kapat..git otur ders çalış..kim ne desin şimdi sna
aslında 3 tane zayıfı olanların geçmesi bile yanlış. geçtiği sınıfta haşereliğe devam edip sınıfın düzenini bozucaktır kesin.
Madem olmuyor Anadolu Lisesi'nde düz liseye geç kendini kurtar,son sene deli gibi çalıs Öss'de güzel bişey al affettir kendini ailene,hiç bir şey için geç değil,Anadolu Lisesi'ne devam edersen seneye de aynı durum olucaktır büyük ihtimal onun yerine geç düz liseye kurtar kendini.
Bence geçme düz liseye felan..Nasıl olsa çalışacaksın...Gİt devam et bu okula..ben olsam öyle yapardım..hiç bir zaman AT'tan inip Eşşe binme...mecbur kalamdıkça...Ona göre..Tecrübe konuşuyo..ben bıraktım it gibi pişman oldum..Neyse şimdi geçti o artık :)