Şimdi Ara

Kaliteli olan üniversite midir öğrenci midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir tartışma konum var sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
    sizce kaliteli olan üniversite midir? dir yoksa öğrencimidir? odtü öğrencileri yüzünden mi kaliteli? fırat üniv. öğrencileri yüzünden mi o konumda?

• anket
  • quote:

Orijinalden alıntı: war_star

anket
    Üniversitede kaliteli eğitim verilmedikten sonra,öğrencinin kaliteli olması birşeyi değiştirmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Üniversitede kaliteli eğitim verilmedikten sonra,öğrencinin kaliteli olması birşeyi değiştirmez

Alıntıları Göster
    bana göre her ikiside etken. öğrenci kaliteli olmazsa eğitimin kalitesi çok anlamsız. öğrenci kaliteli olursa eğitimin kalitesiz olması öğrenciye ne verir. ama birfisini seçmek gerekirse öğrenci kaliteli olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntıları Göster
    Üniversite tabiki öğrenci ne kadar zeki olursa olsun üniversite öğrencinin gelişimine katkı sağlayamıyorsa hiçbir işe yaramaz sen istediğin kadar zeki bir öğrenci ol

• quote:

Orijinalden alıntı: KADirvz

bana göre her ikiside etken. öğrenci kaliteli olmazsa eğitimin kalitesi çok anlamsız. öğrenci kaliteli olursa eğitimin kalitesiz olması öğrenciye ne verir. ama birfisini seçmek gerekirse öğrenci kaliteli olmalıdır.

Alıntıları Göster
    Öğrenci kaliteli olucak her hocadan her şekilde bilgi alır o merak etmeyin kaliteli eğitim diye birşeye inanmıyorum ben öğrenmek isteyen birinede bilgi vermek istemeyen hocaya rastlamadım daha sen hayta olursan soru sormassan enseye şaplak g.te parmak atan hoca çok gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: KADirvz

Alıntıları Göster
    eğitim-öğretim olanakları ne kadar fazla ise öğrencinin kalitesi o kadar artar ve bunun devamında o üniversitenin kalitesi artar (bana göre)

• quote:

Orijinalden alıntı: _ThE_GaRgİ_

eğitim-öğretim olanakları ne kadar fazla ise öğrencinin kalitesi o kadar artar ve bunun devamında o üniversitenin kalitesi artar (bana göre)

Alıntıları Göster
    Her ikiside olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Her ikiside olmalı

Alıntıları Göster
    Hepbiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

Hepbiri

Alıntıları Göster
    Öğrencidir bence. Öğrenciler olmadan üniversitenin adı nasıl duyulabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

Hepbiri

Alıntıları Göster
    İkisi de olmalı mümkünse ama cevher olan birini kötü üni.ye de yolla ordan çıkınca da yolunu bulur... ama malın tekini boğaziçine sok çıkınca da mal olarak kalır o... sosyal açıdan bakarsak tabi özellikle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 17 Nisan 2008; 23:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

İkisi de olmalı mümkünse ama cevher olan birini kötü üni.ye de yolla ordan çıkınca da yolunu bulur... ama malın tekini boğaziçine sok çıkınca da mal olarak kalır o... sosyal açıdan bakarsak tabi özellikle...

Alıntıları Göster
    Olay öğrencide bitiyor. Mesela ben Hacettepe Meslek Yüksekokulu' nda okuyorum. Bizim bilgisayar bölümü iyi ama mobilya, makine bölümlerine doğru öğrenci davranışlarında sapmalar oluyor. Yere balgam atanını mı arasınız, kızların yanında sunturlu küfür edenleri mi ararsınız, su şişesinin kapağıyla koridorlarda çift kale maç yapanı mı ararsınız sizin gözleminize kalmış. Ders işlerden dışarıda kavga vardı. Hoca "Bunlar angel. Bala' daki okula bir ay gitseler canavar kesilirler." dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Olay öğrencide bitiyor. Mesela ben Hacettepe Meslek Yüksekokulu' nda okuyorum. Bizim bilgisayar bölümü iyi ama mobilya, makine bölümlerine doğru öğrenci davranışlarında sapmalar oluyor. Yere balgam atanını mı arasınız, kızların yanında sunturlu küfür edenleri mi ararsınız, su şişesinin kapağıyla koridorlarda çift kale maç yapanı mı ararsınız sizin gözleminize kalmış. Ders işlerden dışarıda kavga vardı. Hoca "Bunlar angel. Bala' daki okula bir ay gitseler canavar kesilirler." dedi.

Alıntıları Göster
    bence öğrenci kalitesi daha da arka planda kalıyor, çünkü mesela üniversite giriş puanlarını örnek verecek olursak kaliteler orda belli puanlara göre bu yüsden öğrenci ne kadar cevher olursa olsun o üniversitenin kalitesini milyonda 1 bile anca artırır. gözle görülür bi artış için ne olması gerektiğğini siz tahmin edin artık. bi de üniversitelere verilen desteğin oranını da hesaba katalım bunu unutmak olmaz...

• quote:

Alıntıları Göster
    tabikide öğrencide bitiyor herşey ne kadar kaliteli eğitim verilen bir yerde olsa sonuçta öğrencide birşey yoksa zaten öğrenemez eğer kaliteli eğitim verilen yerlerde birşeyler öğrenilseydi özellikle raflarda satılan kitapların hiç bir özelliği bulunmazdı

• quote:

Alıntıları Göster
    okulda biter bana göre bizim ünivde sözde kaliteyi arttırmak için ders geçme notları 70 ama öğrenciyi sokacağı ne bir labaratuar var ne atölye, öğrencinin sınavını unutan hoca olurmu ya, bide marifetmiş gibi 65-69 arası notlarla öğrenci bırakıyorlar, hiç girmediğin dersin sınavına giriyorsun, bazen vizede tipine göre not alıyorsun, okulda tipine göre davranıyor sana hocaların, hatta hocanın birinin bana dediği laf kulaklarımdan gitmiyor "bazı arkadaşlar var ya sakllarını keserler yada arkadaşları onlara kestirtir" memleketimizde okumasak çökcekler, raporunuz olur yinede devamsızlıktan kalırsınız, bazı hocalara kızlar gider not ister geçer siz gidersiniz kapıdan kovulursunuz ardından hoca öğrencisiyle yakalanır başka okula gönderilir, belki saçma gelebilir yada atıyormuş gibi inanmayan gelir araştırır. bu okulun öğrencilerinden kalite bekleyemezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 18 Nisan 2008; 0:54:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

tabikide öğrencide bitiyor herşey ne kadar kaliteli eğitim verilen bir yerde olsa sonuçta öğrencide birşey yoksa zaten öğrenemez eğer kaliteli eğitim verilen yerlerde birşeyler öğrenilseydi özellikle raflarda satılan kitapların hiç bir özelliği bulunmazdı

Alıntıları Göster
    Üniversite düzeni sağlasında, öğrencilerden gerekli kalite gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

okulda biter bana göre bizim ünivde sözde kaliteyi arttırmak için ders geçme notları 70 ama öğrenciyi sokacağı ne bir labaratuar var ne atölye, öğrencinin sınavını unutan hoca olurmu ya, bide marifetmiş gibi 65-69 arası notlarla öğrenci bırakıyorlar, hiç girmediğin dersin sınavına giriyorsun, bazen vizede tipine göre not alıyorsun, okulda tipine göre davranıyor sana hocaların, hatta hocanın birinin bana dediği laf kulaklarımdan gitmiyor "bazı arkadaşlar var ya sakllarını keserler yada arkadaşları onlara kestirtir" memleketimizde okumasak çökcekler, raporunuz olur yinede devamsızlıktan kalırsınız, bazı hocalara kızlar gider not ister geçer siz gidersiniz kapıdan kovulursunuz ardından hoca öğrencisiyle yakalanır başka okula gönderilir, belki saçma gelebilir yada atıyormuş gibi inanmayan gelir araştırır. bu okulun öğrencilerinden kalite bekleyemezsiniz

Alıntıları Göster
    Üniversitedir. Kaliteli üniversiteyi iyi puan alan kaliteli öğrenciler tercih eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLli_28

Üniversitedir. Kaliteli üniversiteyi iyi puan alan kaliteli öğrenciler tercih eder.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

eğer kaliteli öğrenci orayı seçmesse zaten orası kaliteli olmaz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ogrenci kalitesi onceliklidir bence

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nchls

quote:

Eğer öğretim görevlileri adam gibi ders anlatmazsa, üniversite sosyal aktivite sağlamada yetersizse, barınma ve beslenme olanakları kötüyse vs... kaliteli öğrenci orayı tercih etmez zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.