Şimdi Ara

Kaliteli ön cam güneşlik bulabileceğim bir yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracıma şu balonlu naylonlu satılan dandiri güneşliklerden kullanıyorum ama 3. sünü de atıcağım. Çok kısa sürede yanlarındaki siyah kumaşımsı şeyler arabanın her tarafına milyonlrca parçaya ayrılarak dökülüyor. Valla bıktım bu durumdan. Şöyle adam gibi kaliteli güneşlik satan bir yer bilen var mı ön cam için? Karton mu kullanmak lazım? Hiç birşey olmuyor onlara ama onlarda da abuk subuk reklamlar var. Siz ne yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 29 Eylül 2015; 12:27:38 >

• Karton beğeniyorsan karton al üzerine reklamcıda parlak kağıda istediğin resmi yaptırıp yapıştır ( kendi adını yaz, arabanın markasını yaz, fotoğrafını koy ... Vs) en fazla 10 tl tutar. Bu arada ben geçenlerde carrefour dan 4.90 tl ye hani şu metalik renkkte jelatin gibi olanlardan şimdilik memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_yilmaz61

Tavsiye etmem.görüş açısı sıkıntı verıyor

• Yav metalize güneşlikler bana yetiyor da vantuzları hemen çöp. Ayrı vantuz alabiliyor muyuz şöyle sağlam bi şey.

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Soryy yanlış başlığa cevap.

• Ben şok marketten almıştım 4 - 5lira gibi bir fiyatı vardı 3 aydır Adana sıcağında kullanıyorum, vatuzları ilk taktığımdan itibaren aynı yerde duruyor metalize kısmıda gayet kaliteli yıpranmadı ve kenarlarında lastikler mevcut işiniz bittiğinde toplayı lastikleri geçirip kaldırıyorsunuz
  • Şöyle bir ürün var, sanırım yeni çıkmış. Dışarıdan olması daha avantajlı gibi geldi bana, ısı içeriye ulaşmadan dışarıdan kesiyor. Keza ikide bir her iki kapıya sıkıştırmak gerekiyor ki üşengeç iseniz bu can sıkıcı, yalnız araç uzun bir süre kalacaksa bence gayet amaca yönelik.

www.hepsiburada.com
    ModaCar Ön Cama Oto Güneşlik Bantı 422116 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/modacar-cam-gunes-engelleyici-bant-408803-p-OTM408803

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kaliteli ön cam güneşlik bulabileceğim bir yer?

bauhaus tan aldım araç güneş gözlüğü olarak geçiyor ismi. yanılmıyorsam 15-16 lira gibi bir fiyatı vardı. inanılmaz memnunum.
  • cemali44 kullanıcısına yanıt
    alaçağınız güneşlik parlak olursa ön cam ile torpido arasına koyarsaniz oradaki boşluk fırın etkisi yaratacak aynanız ve trim ve çontalar ısınaçağı için.ya torpidoya açık havlu yada bez yada dışarıdan karton vs daha iyi olur

• werty_tr kullanıcısına yanıt
    ürün bu sanırım çalışma mantığı ne? boşluk bırakmaz yazmışlar.

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/16437
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Manhattan

ürün bu sanırım çalışma mantığı ne? boşluk bırakmaz yazmışlar.

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/16437

kenarları yay gibi bir materyal ile çevrili olduğu için sürekli olarak gergin halde duruyor. paketlemek istediğinizde 8 sayısının şekline getirip küçültebiliyorsunuz. bulunduğunuz yerde bauhaus varsa gidip bakın beğeneceğinize eminim. kullandığım en iyi güneşlik
  • Carrefourdan almıştım bende parlak büyük tip 10 tl idi. Bazen yanlış takmam sonucu biraz kavis yaptı ama yinede çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

Kaliteli ön cam güneşlik bulabileceğim bir yer?

bauhaus tan aldım araç güneş gözlüğü olarak geçiyor ismi. yanılmıyorsam 15-16 lira gibi bir fiyatı vardı. inanılmaz memnunum.

Ayni urunu bende kullaniyorum cok pratik ve kullanisli katiliyorum

• Migrostakilerin kumas kismi dagilmiyor. Yillardir kullaniyorum.

• o siyah kenarlıklar dökülüyor mağlesef bende siyah kenarlıkları dikişli yerlerinden kestim ayırdım şimdi sıkıntı yok
  • Aynen bende sıkılmıştım bu naylon güneşlikten, yarın bauhaus'a gidip alayım bir tane..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

alaçağınız güneşlik parlak olursa ön cam ile torpido arasına koyarsaniz oradaki boşluk fırın etkisi yaratacak aynanız ve trim ve çontalar ısınaçağı için.ya torpidoya açık havlu yada bez yada dışarıdan karton vs daha iyi olur

Aklıma o kadar yatmadı ki. Neresinden tutacağım bilemedim

• 5-6 sene önce Bauhaustan bahsetiğiniz o balonlu parlak güneşliklerden almıştım, önceki araçta 3 yıl bunda 3. yıl sorunsuz kullanıyorum. Sadece kat yerleri biraz buruştu, dökülme vs. bir sorun olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.