Şimdi Ara

Kaliteli sorusu olan yokmu yeter..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bana matematikte kazık soru bulun, sen kaşındın şu soruları çöz de göreyim dediğiniz yada bu kitabı bitir de göreyim sıkıyorsa diyebileceğiniz seylere ihtiyacım var.Kitabı acıyorum hepsini çözüyorum denemeye bir giriyom nerden buluyorsa 1-2 fena soru çıkıyor ful yaptırmıyorlar yeter artık evde niye karsıma çıkmıyor bunlar! Gelin lann hepinizi dağıtacamm(sorulara diyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 28 Kasım 2012; 0:05:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mütevazı insan nasıl olunur?

bence bu soruyu çözsen yeter sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

mütevazı insan nasıl olunur?

bence bu soruyu çözsen yeter sana

En sevmediğim şey geyik amaçlı yorum atanlar.Git kardesim forumun komedi sayfasına meşgul etme insanları, tamam süper komiksin güldük sagol tebrikler.
    edit: block listesi 1 kisi arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 28 Kasım 2012; 0:16:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

Arkadaslar bana matematikte kazık soru bulun, sen kaşındın şu soruları çöz de göreyim dediğiniz yada bu kitabı bitir de göreyim sıkıyorsa diyebileceğiniz seylere ihtiyacım var.Kitabı acıyorum hepsini çözüyorum denemeye bir giriyom nerden buluyorsa 1-2 fena soru çıkıyor ful yaptırmıyorlar yeter artık evde niye karsıma çıkmıyor bunlar! Gelin lann hepinizi dağıtacamm(sorulara diyorum)

Gene mi sen? Birader çık git şu forumdan lütfen sınavı kazanamazsın falan çok dalga geçerler

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

Arkadaslar bana matematikte kazık soru bulun, sen kaşındın şu soruları çöz de göreyim dediğiniz yada bu kitabı bitir de göreyim sıkıyorsa diyebileceğiniz seylere ihtiyacım var.Kitabı acıyorum hepsini çözüyorum denemeye bir giriyom nerden buluyorsa 1-2 fena soru çıkıyor ful yaptırmıyorlar yeter artık evde niye karsıma çıkmıyor bunlar! Gelin lann hepinizi dağıtacamm(sorulara diyorum)

Mustafa Balcı Genel Matematik 1-2

Bunun herhangi bir türev-integral sorusunu çöz, lys'e kadar türev-integral çözme. Fazla gaza gelme bence. Üniversitede zaten bezdirirler.

• özellikle deneme soruları herkese uygun olsun diye orta veya kolay sorulardan oluşurken nasıl full çekemiyorsun çözdüğün kaynakları yazsana belki çözdüğün kaynaklar çok kolaydır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

özellikle deneme soruları herkese uygun olsun diye orta veya kolay sorulardan oluşurken nasıl full çekemiyorsun çözdüğün kaynakları yazsana belki çözdüğün kaynaklar çok kolaydır.

Dershanelerin denemelerinden bahsediyorum, piyasadaki denemeler pek gercegi yansıtmıyor bence, sadece deneme olsun diye basılmış cogu.

• Aferin benim kocumaaa...

• Aferin benim kocumaaa...

• 2+2=?
  • Umarim lysden sonra ortaliktan kaybolanlardan olmazsin :D mesajlarini takip ediyorumda ilkokullu gibisin :) burnu havada ve egoist.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: manas22

2+2=?

Güzel soru
  • 1x0?
  • 3 Kişi var. Para birleştirip bir radyo almaya gidiyorlar. Radyo 30 TL ve hepsi 10 TL koyup radyoyu alıp gidiyorlar. Fakat sonra tezgahtar radyonun indirime girdiğini ve 25 TL'ye düştüğünü hatırlıyor. Çırağına 5 TL verip para üstünü iade etmesini istiyor. Çırak 5 TL'yi 3 kişiye bölüştüremeyeceğini düşünüp 2 TL'yi cebine atıyor ve 3 TL'yi 3 kişi arasında bölüştürüyor. Böylece radyoyu 9 liraya almış oluyorlar.

Şimdi : 9x3=27. Çırakta cebine 2 TL attı, 27+2=29

Peki geriye kalan 1 TL'ye ne oldu?

Bana 33,3 , 0,999 falan deme daha mantıklı bir açıklama bekliyorum...
  • küçük enişte çıkmış yine meydana tutmayın
  • Çok üstüne gitmeyin lan adamın,tamam hatalı,egoist olabilir.Ama yardım da edin.
    Fdd mavi kitabına bak + Fem konu özetli soru bankasının son testlerinin fotokopisini bul çektir.Ayrıca fazla da kasma matematik kısmında sadece kazanman gereken şey hız olsun.Zaten ygs ile çözdüğün denemelerin bir ortak paydası çok az konularda olacak.Sınav bambaşka soru tarzıyla seni karşılayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Delibaş

3 Kişi var. Para birleştirip bir radyo almaya gidiyorlar. Radyo 30 TL ve hepsi 10 TL koyup radyoyu alıp gidiyorlar. Fakat sonra tezgahtar radyonun indirime girdiğini ve 25 TL'ye düştüğünü hatırlıyor. Çırağına 5 TL verip para üstünü iade etmesini istiyor. Çırak 5 TL'yi 3 kişiye bölüştüremeyeceğini düşünüp 2 TL'yi cebine atıyor ve 3 TL'yi 3 kişi arasında bölüştürüyor. Böylece radyoyu 9 liraya almış oluyorlar.

Şimdi : 9x3=27. Çırakta cebine 2 TL attı, 27+2=29

Peki geriye kalan 1 TL'ye ne oldu?

Bana 33,3 , 0,999 falan deme daha mantıklı bir açıklama bekliyorum...

25 e düştüğü zaman hepsi 9 ar tl veriyor fakat bunun icinde çırağın kendine aldığı 2 tl de dahil.Yani 27 tl nin icinde çırağın parasida olur ve üste kalan 27+3=30 olur birazcık Türkçe'ni geliştir diyorum.
    27 tl ye 2 yi eklemiyeceksin çünkü o 2 tl zaten 27 nin icine dahil yani işlem 27-2+5=30 olucak
    sen çırağın aldığı 2 tl yi ekliyorsun yanlış düşünüyorsun eklemeyeceksin..Daha da açıklayayım iyi anlarsın, radyo 25 tl ye değil 27 tl ye satılmış olur çünkü 2 tl çırağın cepte ve iade bu cebine attıgı aslında 27 ye dahil olan para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 28 Kasım 2012; 15:30:49 >

• 2x+1=0 x=?
  • quote:

Orijinalden alıntı: History_1453

2x+1=0 x=?

ilkokullu arkadasım ödevlerini burda yaptırmaya mı çalışıyorsun öğretmenine söylerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.