Şimdi Ara

Kalori Muhabbeti Bisiklet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ortalama 5 km ye kalori cok az geldi gözüme ama sizce Nasıl doğru mu yanlış mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fagoldfagold kullanıcısına yanıt
    banada az gibi geldi, terlettimi ? 30 dk da 4.7 km az gibi hizin dusuk olmus belki ondandir.

cunku 9.3 km/sa ortalama yapmissin hocam o hizda genelde ben kosuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auron88

banada az gibi geldi, terlettimi ? 30 dk da 4.7 km az gibi hizin dusuk olmus belki ondandir.

cunku 9.3 km/sa ortalama yapmissin hocam o hizda genelde ben kosuyorum.

Daha üçüncü günüm vücut ciğerler tam açılmadığı icin belkide hızlanmadan tıkanıyorum ama terledim baya amaç kilo vermek zaten zamanla hızı arttırabilirsem kalori artar umarım

• Gelişme var gibi 2 haftaya oturur program
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagoldfagold -- 14 Temmuz 2016; 9:04:27 >
  • fagoldfagold kullanıcısına yanıt
    bravo hocam, guzel ortalama hiz tutturmussun. onemli olan istikrar devam
  • Beyler bu istatiskler ne kadar doğru acaba? Yanılmaya payı yokmudur bunun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Beyler bu istatiskler ne kadar doğru acaba? Yanılmaya payı yokmudur bunun?

İnsallah vardır az gösteriyordur
    Bence olabilir ama ben İnternet kapalı kullanıyorum sıcaklık ne kadar terledim bilmiyo yada yokuş tam algilamadigina eminin yaptığı km ye göre çarparak kalori vermek bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Kalori Muhabbeti Bisiklet

Benim kaloriyi çok düşük gösteriyor bu

• kalori hesabı doğru arkadaşlar yani ortalama değerdir bu kiminde 10 fazla kiminde 10 eksik olur ancak egzersizle kalori vermek çok zordur 2 saat süren bir fitness çalışmasının bana kalori maliyeti 400 kcal civarında oluyor düşünün içinde her türlü alet kullanımı var ve aralıksız 2 saat sürüyor.

şimdi seninde bisikletle dışarı çıkmış olman sadece bisiklet sürmekten ibaret değildir elbette dışarı çıkmış oldun bisiklet sürmek dışında da yürüdün vs. toplam 200 kcal civarı vermişsindir verilen kalori düşük olduğundan önemli olan egzersizi düzenli ve uzun süre yapmak örneğin 2 ay boyunca devam etmen gerekiyor düzenli olarak..
  • Lan ne adamlarsınız o vücudunuzdaki kalori değişim miktarını göstermez. Sadece gittiğiniz yolu km cinsinden ölçer ve bunu belli bir katsayıyla çarpıp ortalama kaç kalori değişimi olabileceğini ekrana yazar. Sizin değerlerinizi wifi, bluetooth vs. ile vücudunuza bağlanarak ölçemez. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.