Bildirim
Kalori Muhabbeti Bisiklet
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
banada az gibi geldi, terlettimi ? 30 dk da 4.7 km az gibi hizin dusuk olmus belki ondandir.
cunku 9.3 km/sa ortalama yapmissin hocam o hizda genelde ben kosuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: auron88
banada az gibi geldi, terlettimi ? 30 dk da 4.7 km az gibi hizin dusuk olmus belki ondandir.
cunku 9.3 km/sa ortalama yapmissin hocam o hizda genelde ben kosuyorum.
Daha üçüncü günüm vücut ciğerler tam açılmadığı icin belkide hızlanmadan tıkanıyorum ama terledim baya amaç kilo vermek zaten zamanla hızı arttırabilirsem kalori artar umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bravo hocam, guzel ortalama hiz tutturmussun. onemli olan istikrar devam -
Beyler bu istatiskler ne kadar doğru acaba? Yanılmaya payı yokmudur bunun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
Beyler bu istatiskler ne kadar doğru acaba? Yanılmaya payı yokmudur bunun?
İnsallah vardır az gösteriyordur
Bence olabilir ama ben İnternet kapalı kullanıyorum sıcaklık ne kadar terledim bilmiyo yada yokuş tam algilamadigina eminin yaptığı km ye göre çarparak kalori vermek bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kalori hesabı doğru arkadaşlar yani ortalama değerdir bu kiminde 10 fazla kiminde 10 eksik olur ancak egzersizle kalori vermek çok zordur 2 saat süren bir fitness çalışmasının bana kalori maliyeti 400 kcal civarında oluyor düşünün içinde her türlü alet kullanımı var ve aralıksız 2 saat sürüyor.
şimdi seninde bisikletle dışarı çıkmış olman sadece bisiklet sürmekten ibaret değildir elbette dışarı çıkmış oldun bisiklet sürmek dışında da yürüdün vs. toplam 200 kcal civarı vermişsindir verilen kalori düşük olduğundan önemli olan egzersizi düzenli ve uzun süre yapmak örneğin 2 ay boyunca devam etmen gerekiyor düzenli olarak.. -
Lan ne adamlarsınız o vücudunuzdaki kalori değişim miktarını göstermez. Sadece gittiğiniz yolu km cinsinden ölçer ve bunu belli bir katsayıyla çarpıp ortalama kaç kalori değişimi olabileceğini ekrana yazar. Sizin değerlerinizi wifi, bluetooth vs. ile vücudunuza bağlanarak ölçemez. ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X