Şimdi Ara

kalp krizi geçiriyor gibi hissetme ( TIPÇI gelsin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 aydır ara ara geliyor. Takıntı gibi. Anksiyete krizi mi geçiriyorum bilemiyorum emin olamıyorum. Nefesim kesiliyor gibi, kalbim duracak gibi hissediyorum. göğüs kafesimde darlık hissi de var. aniden gece öllme durumu olarak bilinen brugada sendromu diye birşey öğrendim, yemin ederim gece uyumaya korkuyorum. Evde panik krizleri geçirdim. Biri yardımcı olabilir mi :^(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 12 Ocak 2020; 0:34:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilader gitsene hastaneye öleceksin hala tıpçı gelsin diyosun.
  • birkac gune helvani yeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prenssabahattin kullanıcısına yanıt
    Fıstıklı olsun

• Reis geldim de biz daha o konuları işlemedik. Glikolizden felan anlarım ama haaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyongun -- 12 Ocak 2020; 1:14:45 >
  • Kanka anksiyete işte tüm belirtileri tutuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Panik atak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüksek ihtimalle panik atak ama kalbe görün. Zaten bu şüphe durumları krizi dahada artırıyor.
  • Kalbinde bi sıkıntı yok gibi duruyor ama isi saglama almak için kardiyolojiden randevu al ordan cıktıktan sonra psikayatriye git

• Brugadayi kardiyolji uzmani bile kacirir tani koyamaz :) tebrikler size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panik atak hocam o her akşam acile gittiğimi bilirim kalp krizi geçiriyorum diye, psikiyatri ye görün bence

• obezite varsa içindeki gazlar oraya buraya baskı yapıp benzer his oluşturuyormuş.
    yada psikolojik.
    yada gerçekten bi haltlar var.

• zehirlenmiş olabilirsin. gastrit gaz yapıyor kalbi sıkıştırır gibi oluyor. hemen dahiliyeye git.
  • Ekg çekip ataydın da ön tanıyı koyardık, oldu mu şimdi, ne umutlarla konuya gelmiştim oysa ki

• Arkadaşlar bende hızlı yemek yerken veya koşarken aniden göğüs kafesime bıçak saplanmış gibi hissediyorum. Sanki içime balon koymuşlar şişip şişip sönüyor gibi bir acı. Bilgisi olan?

• tıpçı değilim panik atak bu.

yaşadım ondan biliyorum. geçiyorum kalp krizini her hastalığa sahipmişsin gibi gelir.
  • Seavus S kullanıcısına yanıt
    doktora git baksınlar internet tanı aramaya çalışmayın yüzde 70-80 yanlış tanı konur korkarsınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.