Şimdi Ara

Kamera hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,yaklaşık 20 gündür kamera hatası : kameraya bağlanılamıyor yazıyor kameraya girmeye çalışınca.Bazen düzgün çalışıyor bazen de böyle.Bunun yanında kameranın çalışmadığı zamanlarda ekran yan dönmüyor.Donanımsal bir şey değil,ekranı yan çevirince ışıkları yanıp sönüyor cihazın ama ekran dönmüyor.Telefon turkcell maxi plus 5.Yardım edebilecek olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

Merhaba,yaklaşık 20 gündür kamera hatası : kameraya bağlanılamıyor yazıyor kameraya girmeye çalışınca.Bazen düzgün çalışıyor bazen de böyle.Bunun yanında kameranın çalışmadığı zamanlarda ekran yan dönmüyor.Donanımsal bir şey değil,ekranı yan çevirince ışıkları yanıp sönüyor cihazın ama ekran dönmüyor.Telefon turkcell maxi plus 5.Yardım edebilecek olan var mı?

yedeklerinizi alıp fabrika ayarlarına dönün sorunun yazılımsalmı donanımsal mı olduğunu anlarsanız.
    duruma göre sorun devam ederse servise gönderin telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

quote:

Merhaba,yaklaşık 20 gündür kamera hatası : kameraya bağlanılamıyor yazıyor kameraya girmeye çalışınca.Bazen düzgün çalışıyor bazen de böyle.Bunun yanında kameranın çalışmadığı zamanlarda ekran yan dönmüyor.Donanımsal bir şey değil,ekranı yan çevirince ışıkları yanıp sönüyor cihazın ama ekran dönmüyor.Telefon turkcell maxi plus 5.Yardım edebilecek olan var mı?

yedeklerinizi alıp fabrika ayarlarına dönün sorunun yazılımsalmı donanımsal mı olduğunu anlarsanız.

defalarca denedim,factory reset attım ama yok düzelmedi.
    Ekran sensörü bozuldu diye tahmin ediyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecubamojito -- 20 Eylül 2012; 20:56:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

quote:

defalarca denedim,factory reset attım ama yok düzelmedi.
    Ekran sensörü bozuldu diye tahmin ediyorum şimdilik.

dostum servise göndermende fayda var zaten garantili telefon servis test edip onarıp verirler sanırım alanı 1 ay olmadıysa değişimde talep edebilirsin.

• Bana da update ten sonra oldu kamera hatası fabrika ayarlarına geri yüklememe rağmen hala aynı. Update ten sonra bir anda sensörünün vs. nin bozulacağını zannetmiyorum. Ekran otomatik dönmüyor ayrıca. Siz bir sonuca ulaştınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiac

Bana da update ten sonra oldu kamera hatası fabrika ayarlarına geri yüklememe rağmen hala aynı. Update ten sonra bir anda sensörünün vs. nin bozulacağını zannetmiyorum. Ekran otomatik dönmüyor ayrıca. Siz bir sonuca ulaştınız mı?

aynen qr barkod okuttukdan sonra ayni hatayi bende aliyorum,daha yeni garantiden geldi cihazim ... kameraya baglanilamiyor hatasi veriyor fakat telefona reset atinca duzeliyor... kokten cozumu bulan olursa lutfen yazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam şunu dene

telefonu kapat aç açtığın gibi kamerayı başlat o zaman hata vermezse yazılımda sorun ama hata verirse donanımsal
  • hocam durumun akıbeti nedir? halledebildiniz mi aynı sorunu ben yanışyorum ancak teknik servis de bilmiyo kamera bozuk diyip geçiştiriyorlar
  • aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü nedir?

• Yeni aldığım telefonu 1 ay kullanmadan sorun yaşadım garantiye yolladım yenisi geldi şimdi de kamera sorunu başladı dün çalışan kamera bugün çalışmıyor herşeyi denedim olmadı şimdi yine garantiye aldım başıma belayı

• https://www.youtube.com/watch?v=ljOBCBczj9o&feature=youtu.be beyler buyrun windows 7 için de uyumlu olay bir iki tuşa bakıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.