Şimdi Ara

Kampanya bitmiş - XPG ASX8100NP-512GT-C SX8100 Serisi 512GB SSD M.2 3500-2400MB/s SSD - 489,30TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nötron yozluğu -- 4 Nisan 2021; 17:47:41 >

• Bu ürün için iyi fiyat. Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adata markası hiç güven vermiyor. Yoksa hız çok iyi, sipariş verirdim ama!

Site 2 yıl garanti vermiş, ama bu ssd 5 yıl garantili normalde. Kalan 3 yılın garantisini verecek düzgün bir teknik servisi var mıdır? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Siteler 2 yıl garanti veriyor zaten.

Örneğin Hepsiburadadan asus ekran kartı aldığınız da 3 yıl garantili ama hepsiburada 2 yıl der

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adata ile yıldızım hiç barışmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacım var arkadaşlar alsam mı acaba ne dersiniz

• Adata önerirmisiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Siparişiniz 573TL altında olduğundan, KDV dahil 16,50TL kargo ücreti eklenmiştir."

16,50TL kargo ücreti ödeyemem. Almıyorum vazgeçtim.

• yıl olmuş 2021 ve 489 tl para vericem bir de üstüne kargo ödeyeceğim? almam daha iyi..

edit: paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler. benim işime gelmedi belki başkasının işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 4 Nisan 2021; 11:45:9 >
  • Kingston 500GB A2000 PCIe NVMe SA2000M8/500G SSD - 557 lira

https://www.amazon.com.tr/dp/B07VXCFNVS/ref=asc_df_B07VXCFNVS1617516180000/?creative=380333&creativeASIN=B07VXCFNVS&linkCode=asn&tag=cimritr1-21&th=1

Kapasite: 500GB

Bağlantı: M.2 2280

Okuma Hızı: 2200MB

Yazma Hızı : 2000MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 4 Nisan 2021; 10:34:17 >

• Bu forumda sıcak fırsat paylaşmak valla zulüm ya ne yapıp edip kusurunu buluyolar :D Adamlar bedava verse bile gidin samsung alın falan diyenler olacaktır

• S0NADAM kullanıcısına yanıt

Bu forum artık cehaletten geçilmiyor mesajları görünce utanıyorum. Mesela size soruyorum bu mesajı buraya koymanızın amacı nedir lütfen yazar mısınız hem daha pahalı hem daha dandik bir ürün linki paylaşmanızın nedenini çok merak ediyorum.

Konudaki ürüne gelince sx8200 pro versiyonunu kullanıyorum kaç senedir mükemmel bir ssd Samsung evo lardan falan da hiçbir eksiği yok boş yere kazıklanmadığım için çok şanslıyım nedir bu Samsung fanlığı anlamadım tamam adamlar bu konuda en iyisi kabul ediyoruz da birincisi her kullanıcının ne kadar ihtiyacı var ikincisi her kullanıcının ne kadar bütçesi var. Aynı marka fanlığını bir de adata marka düşmanlığı şeklinde yapanlar. Artık şunu iyice anlayın sivri zekalılar biz yazmaktan bıktık ancak siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz bu yazacağım tüm sektörler ve tüm ürünler tüm markalar için geçerli her markanın her ürünü süper de değildir her markanın her ürünü çöp de değildir. Misal adata nın u600 serisi ssd lerin çöp olması yüksek model ssd lerin de çöp olacağı anlamına gelmez.

Yazık size iyilik yapıcam diye bu sitede sıcak fırsat konu başlığı açan arkadaşlara üzülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 4 Nisan 2021; 12:31:49 >

Harbiden bu link bu ürün ne alakaaaa ??? Daha dandik ürünler paylaşmaktaki amaç nedir ???

• depolama hddsi kafa atmaya başladı sata ssdyi depolamaya geçirip boota bir m.2 almam lazım aslında. 250 gb da yeterli gelir ama 256 larda gb'ı 1 liraya almak imkansız mı sizce?

• Kafalar dolu sanırım. Linç etmişsiniz. Relax. Kendim adata su630 kullanıyorum. Şikayetim yok. Alternatif arayanlar için link ekledim. Ayrıca kingston adatadan çok daha kaliteli bir markadır.

17 lira kargo olmasa bu ürünü sipariş geçmiştim. Son anda kargo dan dolayı vazgeçtim. Mesajım yukarda.

• 1 hafta önce wd blue ve wd black arasında kalmıştım, wd blue muadili sandisk 3d ultra aldım 500tlye cok memnunum. 2000 mbs civarındaki ssdler ve 3000 mbs civarında ssdler arasında pek bir fark yok o yüzden 2000 mbps civarındakileri öneririm.

• ztealth kullanıcısına yanıt

bende öyle yaptım wd sn550 modeli 500 tl idi. 50 tl de kredi kartına puan verdi. 450 ye gelmiş oldu bana ücretsiz kargo ile.. standart bir kullanıcı iseniz son derece memnun kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztealth

1 hafta önce wd blue ve wd black arasında kalmıştım, wd blue muadili sandisk 3d ultra aldım 500tlye cok memnunum. 2000 mbs civarındaki ssdler ve 3000 mbs civarında ssdler arasında pek bir fark yok o yüzden 2000 mbps civarındakileri öneririm.

kesinlikle katılıyorum. ben wd blue 512gb aldım, arkadaşa da 1TB Wd black aldık, değerlerimiz birbirine çok yakın çıkıyor testlerde. Sandisk markasına antipatim olduğundan almamıştım ama WD satın almış, sandisk ile wd blue aynı ssd geliyor, etiketleri farklı.

XPG yani Adata ise bir çok konuda iyi, ramleri güzel yıllardır kullanıyoruz. Ben de PSU olarak XPG Core Reactor aldım, oldukça iyi. Hiç bir zaman marka bağımlısı olmadan ürün bazında inceleme yapıp ürün almaktan tüketici karlı çıkar.

Ek: konudaki ürün oldukça iyi fiyatta. Beğenmeyen sandisk/wd blue alabilir benzer fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 4 Nisan 2021; 15:52:51 >

Kardeş evet bizim kafa dolu ama seninkisini bilemedim hala yazdığın şeyi savunup burada boş yapıyorsun soruma cevap verir misin daha pahalıya daha dandik ürün önermenin mantığı nedir? Bütçesi yetmeyen adama daha düşük performanslı olsa da daha uygun fiyatlı ürün önerirsin anlarım da daha pahalıya daha dandik ürün önermenin nasıl bir kafası var anlatsana bize. Hala aynı şeyi yazıyosun Kingston adatadan daha iyi marka demişsin sana diyoruz ki her markanın her ürünü iyi olacak diye birşey yok Kingston un da düşük seviye ssd si var yüksek seviye ssd si var hala cahil cahil mesaj yazıyosun senin önerdiğin ssd Kingston un düşük seviye ssd lerinden. Kalkıp da sırf başındaki Kingston ismi yüzünden bu işlerden anlamayan adam senin cahilce mesajına aldanıp o ürünü alabilir insanları yanlış yönlendirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 4 Nisan 2021; 16:31:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.