Şimdi Ara

Kandırılıyor muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar ve herkesin ramazan ayı mübarek olsun
    Pcx 125 için İnternetten lastik fiyatlarına baktım, motorumu alalı bir ay geçti km 12bine geliyor ve motor 2013 model. Dolayısıyla lastikleri değiştirmek istedim. İnternetten Michelin city grip fiyatı 340 TL fakatasrik ve aksesuar satan bir bayide 150tlye satılıyor. Acaba nerde problem var bayi orjinal olmayan lastik mi satıyor. Bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap yazarlarsa makbule geçer ina göre alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resitalim

Öncelikle iyi akşamlar ve herkesin ramazan ayı mübarek olsun
    Pcx 125 için İnternetten lastik fiyatlarına baktım, motorumu alalı bir ay geçti km 12bine geliyor ve motor 2013 model. Dolayısıyla lastikleri değiştirmek istedim. İnternetten Michelin city grip fiyatı 340 TL fakatasrik ve aksesuar satan bir bayide 150tlye satılıyor. Acaba nerde problem var bayi orjinal olmayan lastik mi satıyor. Bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap yazarlarsa makbule geçer ina göre alacağım.

internetteki fiyat 340tl takım fiyatı yani 2 tane lastik. 150x2=300 TL sökme takma balans hariçtir. internette pahalı olması normal
  • Tek lastik fiyatını söyledi o zaman 150 TL diye. Ben çift lastik anladım. Diyorum neden bu kadar ucuz. Takma işini yapmıyoruz dedi zaten adam. Neyse lastik bugün yarına gelecekmiş detaylı konuşayım bari bu sefer ☺ teşekkürler bilgi için iyi akşamlar 🙆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.