Şimdi Ara

kangoo dci yakıt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kangoo 1.5 dci lar km de ne kadar yakıt yakıyo acaba??
    65 beygir ve 80 beygirlik versiyonlar var sanırım hangisi için yazdıgınızıda belirtirseniz sevinirim.

Saygılarımla,

• Kangoo derken kastın koltuklu versiyon sanırım... O sekilde varsayarak yakıt tuketimlerini yazayım:

65 beygirlik versiyonda 6,5/4,9/5,5
    80 beygirlik versiyonda 6,4/4,6/5,3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkimake

Kangoo derken kastın koltuklu versiyon sanırım... O sekilde varsayarak yakıt tuketimlerini yazayım:

65 beygirlik versiyonda 6,5/4,9/5,5
    80 beygirlik versiyonda 6,4/4,6/5,3

bilgiler için sağol dostum
  • Kitabi değerlerin yanı sıra kullanım değerlerini vereyim. Euro Diesel 2,35YTL iken kullanım koşulları şehir içi ve dışı karışık olmakla birlikte km de 0.11 ile 0.125 arasında değişiyor. Bu arada aracım 1,5 dci 65 hp multix.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamusa -- 14 Kasım 2006; 11:29:36 >
  • 65 hp km de 130 ykr yakıyor. (2006)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

65 hp km de 130 ykr yakıyor. (2006)

amma az yakıyomuş ya renaultlar çok az yakıyormuş zaten galiba megane bile 1600 motor çok az yakıyo sitesinden baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

65 hp km de 130 ykr yakıyor. (2006)

amma az yakıyomuş ya renaultlar çok az yakıyormuş zaten galiba megane bile 1600 motor çok az yakıyo sitesinden baktım

renaultların pahalı ve tutulan bir araç olmasının sebeplerinden biride bu zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Nissan Qashqai yakıt tüketimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir depo mazot ile şehir içinde sakin kullanımla yaklaşık 650-700 km (ankara da) şehirler arası yolda seri kullanımda 700-750 km gidiyor 2 sene kullandım sıfır olarak almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankara33

bir depo mazot ile şehir içinde sakin kullanımla yaklaşık 650-700 km (ankara da) şehirler arası yolda seri kullanımda 700-750 km gidiyor 2 sene kullandım sıfır olarak almıştım.

araba budur abi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.