Şimdi Ara

Kangoo için ekstra koltuk taktırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ailemizde ki insan sayısı arttığı için bizim kangoo ya bagaj kısmına bir adet 2 kişilik yada sığarsa 3 de olabilir portatif koltuk taktırmak istiyorum.
    Ama piyasa ki kangoolarda böyle bir şey görmedim.Böyle bir işlemin maliyeti ve yapabileceğim yer konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not : İstanbul veya bursa adresli bir yer olsun lütfen.

• Station wagon Dacia Logan MCV lerde istediğin tipte katlanır koltuklar var. 5 kapılı modellere sonradan koltuk eklenebiliyormu diye sormuştum. Serviste ekleyebiliriz demişlerdi. Dacia servisine bir git istersen Boyutları uygunsa takabilirler gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 21 Kasım 2008; 11:39:25 >
  • Sayın sert_kaya

2005 model Citroen Berlingo aracımıza Bursa Küçük Sanayi Sitesinde koltuk taktırmıştık. Yetkili servisin yarısı fiyatına. Yerini hatırlamıyorum şu an (2 sene oldu) ama küçük sanayi sitesini biliyor iseniz herhangi bir servise sorun sizi yönlendireceklerdir. Aynı şekilde Kangoo araçlara da montaj yapılabilmekte.

İçimde montajdan önce şüpheler olmasına rağmen takıldıktan sonra hiçbir problem yaşamadık, orjinali gibi olan ürüne yarı fiyatına kavuşmuş olduk :) Yaklaşık 1.5 sene bu şekilde kullandıktan sonra aracı sattık. (Hiçbir sorun yaşanmadı)

Tabi bunun en sağlıklı yönü yine de yetkili serviste takılmasını sağlamaktır. Karar sizin.

Saygılarımla..
  • Arkadaşlar sağolun bilgiler için ama keşke en azından bir fiyat yazsaydınız
    FROGGER arkadaşım ben bilmiyorum ama kesin kayınpeder biliyodur Bursaya gittiğimizde dediğin yere gidip bakacağım .
    Bide taktıktan sonra ruhsatla ilgili bir işlem yaptınız mı yada muayenede bi sorun oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sert_kaya

Arkadaşlar sağolun bilgiler için ama keşke en azından bir fiyat yazsaydınız
    FROGGER arkadaşım ben bilmiyorum ama kesin kayınpeder biliyodur Bursaya gittiğimizde dediğin yere gidip bakacağım .
    Bide taktıktan sonra ruhsatla ilgili bir işlem yaptınız mı yada muayenede bi sorun oldu mu ?

Konu eski ama bende taktırmak istiyorum, ne yaptınız acaba ? Maliyet vb bilgileri verebilir misiniz ?
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Selam ;

Aracı satalı çok oldu , taktıramadım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.