Şimdi Ara

####Kanuni ruby 100#### alınırmı? acil cevap lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler kanuni motoran,asya,kuba,hadjin gibi markalardan iyimiş bende ruby 100 model scooter ini almayı düşünüyorum nasıldır nedir ne degildir güçlümüdür toplamda 160 kg civarı binicez artçılı olarak ama genelde tek olurum yokuş çıkabilirmi ve parçası ve servisi ucuz ve iyimidir?

• Onu birakta tur atlarmiyiz bernebouda

Ruby sokaklarda goruyrm diri bir motor gibi duruyor parcasini ucuz ve bol bulursn kanuni oldugu icin.

Ikinci el yamaha bws bak en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Onu birakta tur atlarmiyiz bernebouda

Ruby sokaklarda goruyrm diri bir motor gibi duruyor parcasini ucuz ve bol bulursn kanuni oldugu icin.

Ikinci el yamaha bws bak en iyisi

her türlü atlarız reyiz şu ana kadar real in borusu bayern e 1 kere ötmüş gerisinde yerlerini bilmişler

dostum ikinci el düşünmüyorum,ne görcekse bende görsün :)
  • Scooter tarzı motorlar bence iyi değil cup tarzı yakıtta çok az yakıyo ve çekiş iyi gibi geldi ama bence 125 lik al biraz daha fazla yakar ama sağlam olur yamaha ybr öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan406

Scooter tarzı motorlar bence iyi değil cup tarzı yakıtta çok az yakıyo ve çekiş iyi gibi geldi ama bence 125 lik al biraz daha fazla yakar ama sağlam olur yamaha ybr öneririm

dostum otomatik vites alıcam o konuda kararlıyım bütçem malesef 3 lira ondan dolayı fazla yüklenemiyorum yamaha honda falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Scooter tarzı motorlar bence iyi değil cup tarzı yakıtta çok az yakıyo ve çekiş iyi gibi geldi ama bence 125 lik al biraz daha fazla yakar ama sağlam olur yamaha ybr öneririm

dostum otomatik vites alıcam o konuda kararlıyım bütçem malesef 3 lira ondan dolayı fazla yüklenemiyorum yamaha honda falan

Kanuni Ruby aldınız mı acaba? Eğer evetse genel olarak bilgi verir misiniz? Memnun musunuz, yakıt tüketimi nasıldır vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Kanuni Ruby aldınız mı acaba? Eğer evetse genel olarak bilgi verir misiniz? Memnun musunuz, yakıt tüketimi nasıldır vs?

yok hocam almadım ama forumlarda pek memnun olunmadıgını duydum araştırın derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanuni ruby aldim cok pismanim.almayi dusunenler varsa 2.el bile almasinlar.hatta iddiali olcak ama bedavaya bile almasinlar.3000 tl verip aldim.su an 7000 kmde.hafif rampayi cikmadim cikamadim hic.daha once de scooter kullandim yillarca.ben boyle rezil bi scocter gormedim.motoru 1250 liraya satacam bi arkadasa.honda spacy alcam 10 sene arkama bakmayacam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.