Bildirim
####Kanuni ruby 100#### alınırmı? acil cevap lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Onu birakta tur atlarmiyiz bernebouda
Ruby sokaklarda goruyrm diri bir motor gibi duruyor parcasini ucuz ve bol bulursn kanuni oldugu icin.
Ikinci el yamaha bws bak en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan
Onu birakta tur atlarmiyiz bernebouda
Ruby sokaklarda goruyrm diri bir motor gibi duruyor parcasini ucuz ve bol bulursn kanuni oldugu icin.
Ikinci el yamaha bws bak en iyisi
her türlü atlarız reyiz şu ana kadar real in borusu bayern e 1 kere ötmüş gerisinde yerlerini bilmişler
dostum ikinci el düşünmüyorum,ne görcekse bende görsün :) -
Scooter tarzı motorlar bence iyi değil cup tarzı yakıtta çok az yakıyo ve çekiş iyi gibi geldi ama bence 125 lik al biraz daha fazla yakar ama sağlam olur yamaha ybr öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaptan406
Scooter tarzı motorlar bence iyi değil cup tarzı yakıtta çok az yakıyo ve çekiş iyi gibi geldi ama bence 125 lik al biraz daha fazla yakar ama sağlam olur yamaha ybr öneririm
dostum otomatik vites alıcam o konuda kararlıyım bütçem malesef 3 lira ondan dolayı fazla yüklenemiyorum yamaha honda falan -
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
quote:
dostum otomatik vites alıcam o konuda kararlıyım bütçem malesef 3 lira ondan dolayı fazla yüklenemiyorum yamaha honda falan
Kanuni Ruby aldınız mı acaba? Eğer evetse genel olarak bilgi verir misiniz? Memnun musunuz, yakıt tüketimi nasıldır vs? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fiend
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
quote:
dostum otomatik vites alıcam o konuda kararlıyım bütçem malesef 3 lira ondan dolayı fazla yüklenemiyorum yamaha honda falan
Kanuni Ruby aldınız mı acaba? Eğer evetse genel olarak bilgi verir misiniz? Memnun musunuz, yakıt tüketimi nasıldır vs?
yok hocam almadım ama forumlarda pek memnun olunmadıgını duydum araştırın derim
-
Kanuni ruby aldim cok pismanim.almayi dusunenler varsa 2.el bile almasinlar.hatta iddiali olcak ama bedavaya bile almasinlar.3000 tl verip aldim.su an 7000 kmde.hafif rampayi cikmadim cikamadim hic.daha once de scooter kullandim yillarca.ben boyle rezil bi scocter gormedim.motoru 1250 liraya satacam bi arkadasa.honda spacy alcam 10 sene arkama bakmayacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X