Şimdi Ara

Kapağı kapatınca bağlantı gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki laptopu kullanıyorum, geceleri indirme yaparken kapağını kapadığımda wireless kendi kendine kesiliyor ama açar açmaz hemen bağlanıp indirmeye devam ediyor. Tüm güç ayarlarını kurcaladım fakat öyle bir ayar bulamadım. Bildiğiniz bir yol veya yöntem varsa yazarsanız sevinirim.

• Hocam öyle yapınca indirme kesilir doğaldır oturum kapanıyor öle bırak elleme ekran kendi kendine kapanır indirme devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Hocam öyle yapınca indirme kesilir doğaldır oturum kapanıyor öle bırak elleme ekran kendi kendine kapanır indirme devam eder

Yanılıyorsun, kapağı kapattığında hiçbir şey yapma olarakayarlarsan oturum kapanmaz. Sadece ekran kapanır. Ama bilgisayar çalışmaya devam eder. Masaüstü bilgisayarda monitör düğmesini kapatmak gibi düşün. Neden wireless çalışmaz onu bilmiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Hocam öyle yapınca indirme kesilir doğaldır oturum kapanıyor öle bırak elleme ekran kendi kendine kapanır indirme devam eder

Yanılıyorsun, kapağı kapattığında hiçbir şey yapma olarakayarlarsan oturum kapanmaz. Sadece ekran kapanır. Ama bilgisayar çalışmaya devam eder. Masaüstü bilgisayarda monitör düğmesini kapatmak gibi düşün. Neden wireless çalışmaz onu bilmiyorum ama.

uyardığın için sağol bilmediklerimiz çıkıyor

• Hocam güç ayarlarından uyku moduna almayı falan kapadım kapağı açınca herşey direk kaldığı yerden devam ediyor. Oturum ekranı falan da gelmiyor. Wirelessin kesilmesi çok garibime gitti. Arkadaşımda hp laptop var onda öyle bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kola Şişesi

Hocam güç ayarlarından uyku moduna almayı falan kapadım kapağı açınca herşey direk kaldığı yerden devam ediyor. Oturum ekranı falan da gelmiyor. Wirelessin kesilmesi çok garibime gitti. Arkadaşımda hp laptop var onda öyle bir sorun yok.

Wireless internetim olsa deneyeceğim ama yok. Driverı yüklü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: Kola Şişesi

Hocam güç ayarlarından uyku moduna almayı falan kapadım kapağı açınca herşey direk kaldığı yerden devam ediyor. Oturum ekranı falan da gelmiyor. Wirelessin kesilmesi çok garibime gitti. Arkadaşımda hp laptop var onda öyle bir sorun yok.

Wireless internetim olsa deneyeceğim ama yok. Driverı yüklü mü?

Evet hocam binbir zorlukla yüklemiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede öyle oluyor

kapağı kapatınca askıya al moduna geçiyor ve wireless kesilir denetim masasından
    performans ve bakım bölümünden yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Bendede öyle oluyor

kapağı kapatınca askıya al moduna geçiyor ve wireless kesilir denetim masasından
    performans ve bakım bölümünden yapabilirsin.

Hocam zaten "Hic birsey yapma" secili. Ona ragmen boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.