Apple'ın aldığı patentlerden biri bu. En fazla "kapaklı iPhone mu geliyor?" diye sorabiliriz. Geliyor diyemeyiz...
quote:
Orijinalden alıntı: barbee
Apple'ın aldığı patentlerden biri bu. En fazla "kapaklı iPhone mu geliyor?" diye sorabiliriz. Geliyor diyemeyiz...
hiçte güzel değil beğenmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: barbee
kapaklı telefonları sevmiyorum. farklı bi dizayn olmuş ama telefon dediğin tek parça olacak
quote:
Orijinalden alıntı: rcourb
kapaklı telefonları sevmiyorum. farklı bi dizayn olmuş ama telefon dediğin tek parça olacak
Alıntıları Göster
Hem telefon hemde pda gibi kullanılabilen başka bi apple cihazı olmadığına göre iphone dan başka bişey olamaz... Herhalde patent alırken biz bunu iphone da kullanıcaz demeyecekler...
quote:
Orijinalden alıntı: ressss2005
Hem telefon hemde pda gibi kullanılabilen başka bi apple cihazı olmadığına göre iphone dan başka bişey olamaz... Herhalde patent alırken biz bunu iphone da kullanıcaz demeyecekler...
apple firmasının patent belgelerini bir sitede görmüştüm kapaklı model düşünüyorlar ama bu resimdekiyle alakası yok. apple firmasının düşündüğü olay iphone'u ortadan 2ye büktüğünüzü düşünün yani çift ekran dokunmatik ve katlanıyor anlatamamış olabilirim elinizdeki telin katlandığını hayal edin :)
quote:
Orijinalden alıntı: webbakkal
apple firmasının patent belgelerini bir sitede görmüştüm kapaklı model düşünüyorlar ama bu resimdekiyle alakası yok. apple firmasının düşündüğü olay iphone'u ortadan 2ye büktüğünüzü düşünün yani çift ekran dokunmatik ve katlanıyor anlatamamış olabilirim elinizdeki telin katlandığını hayal edin :)
Alıntıları Göster
iğrenç tasarım bence..zaten telefon büyük,bir de kapak ekleninince çekilmez bir şey olur [&o ama zaten haber de asparagas
quote:
Orijinalden alıntı: vefakoksal
iğrenç tasarım bence..zaten telefon büyük,bir de kapak ekleninince çekilmez bir şey olur [&o ama zaten haber de asparagas
Alıntıları Göster
Resim fake olabilir ama haber doğru...
quote:
Orijinalden alıntı: ressss2005
Resim fake olabilir ama haber doğru...
Alıntıları Göster
fake heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: Ekis
fake heralde.
Alıntıları Göster
%1000000 fake
quote:
Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim
%1000000 fake
Alıntıları Göster
F A K E
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
F A K E
Alıntıları Göster
Bu chip de her gün başka bir iphone gösteriyor ve kesin fake..
quote:
Orijinalden alıntı: Storm_Wind
Bu chip de her gün başka bir iphone gösteriyor ve kesin fake..
Alıntıları Göster
çok iğrenç kapaklı iphone
quote:
Orijinalden alıntı: scor
çok iğrenç kapaklı iphone
Alıntıları Göster
Zaten verilen fotoğraftanda pek birşey anlaşılmıyor fake güzel olmamış
quote:
Orijinalden alıntı: Storm_Wind
Zaten verilen fotoğraftanda pek birşey anlaşılmıyor fake güzel olmamış
Alıntıları Göster
IPHONE KAPAKLI OLMAZ KAPAKLI OLURSA IPHONE OLMAZ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme