|
Kapıdan satışlarda cayma hakkı kolaylaştırıldı
-
-
Geçin onu pckolik denen gereksiz firma 400tl mouse arızalı çıktı iade istedim değişim yaptı yolladı. Böyle bir saçmalık hala yapılıyorken bunlara inanılmaz
-
Ürün alıyorsun arızalı çıkıyor 1 sene sonra para iadesi yapıyorlar bakıyorsun ürün piyasa fiyatı 100x olmuş. Şu enflasyon u tek haneye düşürme sözü vardı ne oldu ekonoist biri diyodu?
-
kuru temizlemede cayma nasil oluyor...temizlendi ama sen tekrar kirlet parami veri ver seklindemi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hizmeti satın aldığınız süre ile hizmetin gerçekleşeceği zsman dilimi arasında cayma talebi iletebileceksiniz, benzer şekilde, aldığınız hizmetle ilgili bir sorun yaşadığınızda da ilgili iş yerine başvurmanız mümkün olacak. Sözleşmede belirtilen hizmet sorunsuz olarak yerine getirildiyse cayma talebi mümkün olmayacak.
Trendyoldan peynir aldım. Cayma hakkın yok deyip iade almadılar. 3 tane 1 kiloluk ürün aldım satıcı hepsini tek kaba koyup göndermiş. Şimdide kullandın deyip almadı trendyol.
Lan o zman nie ayrı ayrı göndermion. Şirketler her fırsatını bulduğunda kazıklama derdinde. Bidaha netten peynir alanı. ...ler. Bana göre yasada yicek iade edilmez die bi şart yok. Lakin burda herkes hakim herkes savcı. Senin hakkında karar verenler bile bilgisiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış bilmiyorsam iade edebilirdin yine. neden iade etmedin?
-
Ahlaksız firma olunca almıyor işte tüketici mahkemesine de verdim ama muzvatanda normal böyle şeyler elimde duruyor öyle kapalı kutu
Aman kolaylaştırılsında bizim millet herşeyi kötüye kullansın.İş yerinde kız Boyner now da giysi sipariş etti merak ettim deneyecem beyemessem veririm dedi hakikaten öyle oldu giydi üstüne ıyy ben bunu ben beğenmedim çat iade bu bir örnek bizim millet herşeyin bokunu çıkartıyor Firmalar sonra kendini korumak için çeşitli yollara başvuruyorlar.
Penta garantili Corsair Sabre fareyi değişime yolladım bana kaç ay oldu dokuz ay falan mıydı anca geri yolladılar, güya kargoda kaybolmuş vs vs..
Adam arıyor yarısı kadar değerli logitech g402 falan verelim diyor.
Gittim Razer Deathadder v3 aldım kol gibi ücret ödedim de öyle devam ettim.
En sonunda şikayetvar'a yazınca fareyi üç güne yolladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 5 Eylül 2024; 16:26:11 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ürün alıyorsun arızalı çıkıyor 1 sene sonra para iadesi yapıyorlar bakıyorsun ürün piyasa fiyatı 100x olmuş. Şu enflasyon u tek haneye düşürme sözü vardı ne oldu ekonoist biri diyodu?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X