Şimdi Ara

Kaput düzeltme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün yaşadığım bir kazada arkadan bir araca çarptım ve kaput ucunda bir eğilme oldu. Araç boyasız değişensiz olduğu için boyasız bir işlemle bu düzeltme yapılabilir mi? İzmir içi usta öneriniz varsa alabilirim.

Kaput düzeltme ?
    Kaput düzeltme ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaput Düzeltme: Kaput Göçüklerini ve Hasarlarını Onarma

Kaput, aracının önemli bir parçasıdır ve aracının genel görünümünü önemli ölçüde etkiler. Kaputtaki göçükler veya hasarlar sadece estetik açıdan rahatsız edici olmakla kalmaz, aynı zamanda aracının değerini de düşürebilir. Neyse ki, kaput düzeltme işlemi, bu sorunları gidererek aracının görünümünü eski haline getirmene yardımcı olabilir.

Kaput Ucu Düzeltme

Kaput ucu göçükleri, küçük çarpmalar veya taş sıçramaları nedeniyle oluşabilir. Bu göçükler genellikle küçük ve lokalizedir, ancak kaputun genel görünümünü bozabilir. Kaput ucu düzeltme işlemi, bu göçükleri gidererek kaputun pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Kaput Göçük Düzeltme

Daha büyük göçükler, kazalar veya şiddetli dolu yağışı gibi olaylar sonucu oluşabilir. Bu göçükler, kaputun yapısına zarar verebilir ve aracının güvenliğini tehlikeye atabilir. Kaput göçük düzeltme işlemi, bu göçükleri onararak kaputun işlevselliğini ve estetik görünümünü geri kazandırır.

Alüminyum Kaput Düzeltme

Alüminyum kaputlar, hafif olmaları ve korozyona karşı dirençleri nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır. Ancak alüminyum, çelik kaputlara göre daha yumuşaktır ve bu nedenle göçüklere karşı daha hassastır. Alüminyum kaput düzeltme işlemi, bu göçükleri özel teknikler ve aletler kullanılarak onarır.

Kaput Düzeltme İşlemi

Kaput düzeltme işlemi, göçüğün boyutuna ve yerine bağlı olarak değişebilir. Küçük göçükler genellikle boya verniksiz göçük düzeltme yöntemi kullanılarak giderilebilir. Bu yöntemde, göçüğün arkasına özel aletler yerleştirilir ve göçük dışarıdan bastırılarak düzeltilir. Daha büyük göçükler ise, kaputun sökülmesini ve bir çekiç ve dolgu malzemesi kullanılarak düzeltilmesini gerektirebilir.

Profesyonel Kaput Düzeltmesi

Kaput düzeltme işlemi, aracının görünümünü eski haline getirmek için etkili bir çözümdür. Ancak, bu işlemin profesyonel bir tamirci tarafından yapılması önemlidir. Nitelikli bir tamirci, göçüğün doğru şekilde onarıldığından ve kaputun orijinal görünümüne kavuştuğundan emin olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ankara için çok iyi bir usta önerebilirim ancak İzmir hakkında bilgim yok maalesef.

Kaputun ucunda katlanan bölgede boyada çatlak var mı? Varsa göçük düzeltme işlemi yaparken boya dökülebilir. Herhangi bir çatlak yoksa, iyi bir usta anlaşılmayacak şekilde düzeltebilir.
  • Çok benzer bi hasar eski aracıma olmuştu, düzeltirken boya çatladı hafif döküldü öyle bıraktık, sonra satmıştım aracı zaten, küçük gibi görünse de muhtemelen tamponun arkasında veya far ayaklarında falan da ufak hasarlar vardır, detaylı incelemek lazım, tampon içeri doğru esnemiş olabilir
  • crssover C kullanıcısına yanıt

Boya olarak çatlama yok ancak düzeltirken boyanın dökülmesi beni düşündürdü 🤔 nasıl bir yolla düzeltme olur buna onu bilmiyorum, zaten sökülerek yaparlarsa yaptırmam kalır öyle

• gondor41 kullanıcısına yanıt

O zaman hiç bir sorun olmaz doğrulturlar. Kaputu sökmezler merak etmeyin. Tam olarak kullandıkları parçanın adını bilmiyorum ancak kaputun ucunu çektirerek düzeltirler. İyi bir usta bulun yeter.

• Bir yer vardı adını bulmam lazım.

Buldum boran oto göçük düzeltme

Boran Oto Göçük Düzeltme İzmir
    0532 413 75 58
    https://www.google.com/maps/place/Boran+Oto+G%C3%B6%C3%A7%C3%BCk+D%C3%BCzeltme+%C4%B0zmir,+355+Sok.+No.+23+2.+Sanayi+Sitesi,+35100+Bornova%2F%C4%B0zmir/data=!4m2!3m1!1s0x14b962b8f8c8eb8d:0x3726cf273a6c297f?utm_source=mstt_1&entry=gps&lucs=swa

Benim çamurluktaki bir göçüğü düzeltmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 6 Haziran 2021; 20:45:25 >

• düzeltmek için vereceğiniz paraya dikkat edin bu göçük düzeltme işinde silkeleme yapıyorlar.

fiyatını iyi düşünün

• Araç eski olsa elinize bir kaç tane sıcak silikon alıp ucunu ufo ile ısıtıp arabaya 4-5 tane yan yana yapıştırıp elinizle kuvvetlice çekmenizi önerirdim ama araç yeni. Eski araçlarda bu şekilde bir sürü yeri düzeltmişliğim var. Sizin durumda göçük düzeltme yaptırılması daha mantıklı. Ayrıca fotoğraflarda öyle aşırı sorunlu görünmedi, böyle de binilebilir sanki çok kafanıza takmadıysanız.

• @gondor41 hocam merhaba, konu eski fakat yinede gecmis olsun tsbi. Allah brterinden korumus oldu.

Cozum hakkinda bir gelisme var mi acaba? Yaptirabildiniz mi?

• Murat oto kaporta bornova
  • gondor41 kullanıcısına yanıt

sonuç ne oldu acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.