Şimdi Ara

KAPUT VE KAPI ÇITALARI KAPLAMA(KAPLANDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sonun da kaplama işini de yaptım, kapı çıtalarını daha önce kaplamıştım zaten dün de kaputu kaplamak nasip oldu fotoğraflar aşağıdadır nasıl olmuş sizce olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt58 -- 26 Ağustos 2013; 15:27:35 >

• Araç ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Araç ne ?

tempra sxa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

quote:

Araç ne ?

tempra sxa

Bizdede vardı tempra sxa
    Aracın sadesi zaten güzel bence birşey yapma bişey yapmak istiyorsan
    güzel bir jant spor süspansiyon ve geniş tekerlek
    Bu üçlünün güzel göstermediği araç yok

• sade kalsınanlıyorum gençsin birşeyler yapmak istiyorsun ama böyle yapıştırmalarla kaplamalarla uğraşma.jant al değiştir ne biliyim mercekli zenon yap.vs
  • quote:

Merhaba arkadaşlar arabamız öyle kapının önün de yatıyor binemiyorum da ehliyetimi alamadım henüz. ehliyetimi alana kadar küçük çaplı değişikler yapmak istiyorum işe kaput ve kapı çıtalarını kaplamakla başlıyacağım sizlere de danışmak istedim.. beyaz aracın kaputuna parlak kırmızı kaplama nasıl olur acaba ? üzerine türk bayrağı yapıştıracağım kapı çıtaları ise siyah olucak.. düşünceleriniz nedir ?

Kaput koruma yaptırın bence ben yaptırdım gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Araç ne ?

tempra sxa

Bizdede vardı tempra sxa
    Aracın sadesi zaten güzel bence birşey yapma bişey yapmak istiyorsan
    güzel bir jant spor süspansiyon ve geniş tekerlek
    Bu üçlünün güzel göstermediği araç yok

sade araç nedense hoşuma gitmiyor hocam ya.. dediklerinizi de iler de yapacağım inşalllah :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parke döşemesi ve rengi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

sade kalsınanlıyorum gençsin birşeyler yapmak istiyorsun ama böyle yapıştırmalarla kaplamalarla uğraşma.jant al değiştir ne biliyim mercekli zenon yap.vs

benimkisi sadece uğraş edinmek hocam ya, ev de bütün gün oturmak gerçekten çok sıkıcı. hem zaman geçiririm hem arabaya hoş bir görünüm katarım düşüncesiyle böyle bir şey yapayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

quote:

Merhaba arkadaşlar arabamız öyle kapının önün de yatıyor binemiyorum da ehliyetimi alamadım henüz. ehliyetimi alana kadar küçük çaplı değişikler yapmak istiyorum işe kaput ve kapı çıtalarını kaplamakla başlıyacağım sizlere de danışmak istedim.. beyaz aracın kaputuna parlak kırmızı kaplama nasıl olur acaba ? üzerine türk bayrağı yapıştıracağım kapı çıtaları ise siyah olucak.. düşünceleriniz nedir ?

sonuçta 9 10 binlik araç hocam değmez :)
  • quote:

quote:

sade kalsınanlıyorum gençsin birşeyler yapmak istiyorsun ama böyle yapıştırmalarla kaplamalarla uğraşma.jant al değiştir ne biliyim mercekli zenon yap.vs

benimkisi sadece uğraş edinmek hocam ya, ev de bütün gün oturmak gerçekten çok sıkıcı. hem zaman geçiririm hem arabaya hoş bir görünüm katarım düşüncesiyle böyle bir şey yapayım dedim

işte madem zamanın bol şöyle elle net şekilde tutulacak şeyler yap.kaç yıllık arabacıyım arabanın üzerinde yapıştırma,çıkarttırma vs birşey tutturamadım.Onun için tavsiye etmem.

• maske tak hocam

• Amele işi olur kısaca hocam. Şeffaf karbon düşünür müsünüz? Kısaca anlatayım aracın kaplanan yeri aracın renginde karbon görünümünde olur.Çok güzel bi görüntüsü var yalnız onu söyliyim.
  • quote:

quote:

quote:

kırmızı kaplama kaput korumadan daha pahalı ama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

işte madem zamanın bol şöyle elle net şekilde tutulacak şeyler yap.kaç yıllık arabacıyım arabanın üzerinde yapıştırma,çıkarttırma vs birşey tutturamadım.Onun için tavsiye etmem.

bir çok şey yaptım zaten hocam bir tek bunlar kaldı bundan da vazgeçicem galiba :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

kırmızı kaplama kaput korumadan daha pahalı ama :)

amerikan park
    arabanın içine led kapılar açıldığın da yanıyor
    ön far karartma
    arka far karatma
    plakalığın çevresi mat siyah kaplama
    güneşlik
    çamurluk lambalarını değiştirdim
    ön panjuru kapladım
    ve sayamadıgım bir çok şey yaptım arabayla uğraşmayı seviyorum
    son 1.5 ay da bunları yaptım işçiliğe hiç para vermedim tamamen kendim yaptım zaten kaplarsam bana en fazla 20 liraya patlar :))

bu da benim külüstür

üst kapı çıtalarını kapladım bir tek yanlar kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt58 -- 7 Ağustos 2013; 15:43:35 >

• güzel araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

maske tak hocam

maske var zaten hocam :)
  • otto veya hks tak

• piano black folyoyla kapla çok güzel duruyoor ben 207 ye yaptım gayet hoş durdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

piano black folyoyla kapla çok güzel duruyoor ben 207 ye yaptım gayet hoş durdu.

onu tavana düşünüyorum hocam, şuan ruhsata çift renk yazdırmanın maliyeti ne kadar onu araştırıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.