Şimdi Ara

Kar başladı hatlar gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Bostancıdayım. Şuan Turkcell ve Vodafone hatlarım çalışmıyor. Sadece annemin avea hattıyla görüşme yapabiliyorum. Sizde durum nasıl?

• beylikdüzü avea tek cubuk ,turkcell full cekio
  • Bende de full çekiyor gözüküyor ama arayınca bağlantı hatası veriyor.
  • Çatalca'da TURKCELL full,üstelik 3G kapsamı da devam ediyor.
  • Kumburgaz vodafone ve turkcell full
  • k.çekmece tcell full. ama benim pc nin modemi şu sıralar elektrikten kapanıp açılıyo yanmaz inş
  • saat 17den beri arayanalr ulaşamamışalar, mesajı bile 21 gibi geldi.
    ama teelfona baktıgımda bazen tek kademe çekiyordu bazen hiç çekmiyordu.
    bu arada elektrikler göz kırpıyor surekli. gitti gidecek. kar gei geldi böle oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [Turkcell çekim var ama sms konusunda sıkıntı yaşandı 1 saatliğine sonra düzeldi..

Vodafone eve geldiğimde tek diş çekiyordu. Baktım başka istasyondan alıyor. Şu an full

Aveada değişiklik yok.Full devam ediyor.
  • vodafone hattımda aynı şekilde oldu otobüsle eve giderken bostancı tarafında kesilmeler yaşandı ki hala yaşıyorum
  • içerenköy tcell full
  • kağıthanede vodafone ve turkcell gidip gidip geliyor.Full çekiyor gösteriyolar ama özellikle vodafone uzun süre şebeke meşgul veriyor.Sarıyerde de vodafone ve turkcell de şebeke meşgul veriyor..Avea şeytan kulağına kurşun hiç teklemedi daha
  • kayisdagi 22.00dan beri vodafone yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

kayisdagi 22.00dan beri vodafone yok.

vay be kayışdağından birini gördüm ilk defa forumda
  • turkcell çalışmadığını ilk defa duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

kağıthanede vodafone ve turkcell gidip gidip geliyor.Full çekiyor gösteriyolar ama özellikle vodafone uzun süre şebeke meşgul veriyor.Sarıyerde de vodafone ve turkcell de şebeke meşgul veriyor..Avea şeytan kulağına kurşun hiç teklemedi daha

quote:

Orijinalden alıntı: antibakteriyel sazan

vodafone hattımda aynı şekilde oldu otobüsle eve giderken bostancı tarafında kesilmeler yaşandı ki hala yaşıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

[Turkcell çekim var ama sms konusunda sıkıntı yaşandı 1 saatliğine sonra düzeldi..

Vodafone eve geldiğimde tek diş çekiyordu. Baktım başka istasyondan alıyor. Şu an full

quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

İstanbul Bostancıdayım. Şuan Turkcell ve Vodafone hatlarım çalışmıyor. Sadece annemin avea hattıyla görüşme yapabiliyorum. Sizde durum nasıl?

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

[Turkcell çekim var ama sms konusunda sıkıntı yaşandı 1 saatliğine sonra düzeldi..

Hattım Avea
    Merter den araba ile full fırtına karlı havada Mecidiyeköye geçtim.Arabada saatlerce telefon elimden

düşmeden mecburen işim gereği sürekli konuştum.Yolculuk esnasında,Merter-Cevizlibağ-Eminönü-

Kasımpaşa-Taksim-Şişli-Mecidiyeköy arasında hiç bir şekilde Avea GSMobile hattımda sorun olmadı.

Bu demek değildirki Avea her zaman çok iyi çeker,bazı arkadaşların şansına çekemeyebilir.

Turkcell kullanan arkadaşlardanda acayip şikayetler duydum,sinirden deliriyorlar,istemem üzülmelerini ama

Turkcell ve Vodafone Türkiyeye yatırım yapmayı yavaşlattılar,hatta temelli azıttı,Telsimi aldı,yan gelip

yattı,hiç yatırım yapıp para harcamıyor.Tek yaptığı tarife duyurmak.Bu bize saygısızlık.Turkcell kullanmam

kazık diye ama Turkcelli gerçekten seviyorum,ülkemize katkılarından dolayı.Hem dünyada gururumuz çünkü

birçok ülkede ihale alıyor.Hemde ülkemizde spordan tutun birçok çalışmaya sponsor olup para harcıyor.Bu

yüzden Turkcell'e sahip çıkalım,hakkını yedirmeyelim.Ben tarifeleri daha iyi diye Avea kullanmak

zorundayım.Gerçekten GSMobile tarifeleri çok işime yaradı,Avea nın heryöne kamu tarifeleri zaten aldı başını

gidiyor,şu an en avantajlı tarife Heryöne Kamu Ekstra sanırım başka operatörden gelenler için.

Kar başladı hatlar gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.