Şimdi Ara

Kar Çorabı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bitenekadar.com/rock-tiger-arac-kar-corabi-zincir-kullanimina-son-19711-firsat-urun
    Arkadaşlar linkteki ürünü (kar Corabini) almayi düşünüyorum. Daha once kullanan oldu mu? Artilari eksileri nelerdir. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kz görüyorum ve bana hiç inandırıcı gelmedi nedense... Kışlık lastiklerinin dişleri falan iş yapar benim bildiğim, bu ne çorabıymışta maşallah kar buz demeden gidebiliyor?

O zaman yazlık kabak lastiğin üstüne geçir, devam.. Herkes çözerdi böyle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif karda, sakin kullanımda ve düşük hızda belki ama onun dışında hiç mukavemek sağlayacağını sanmıyor. Pantija kaldığı gibi parçalar bunu veya biraz hız yapsan dağıtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

http://www.bitenekadar.com/rock-tiger-arac-kar-corabi-zincir-kullanimina-son-19711-firsat-urun
    Arkadaşlar linkteki ürünü (kar Corabini) almayi düşünüyorum. Daha once kullanan oldu mu? Artilari eksileri nelerdir. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben çok araştırdım bunu.yurt dışında satışı fazla ama ülkemizde yaygın değil.30 km nin altında hız ve sadece karla kaplı yollarda etkiliymiş.Ve karlı yol bittiği anda çıkarılması gerekiyormuş yoksa kar çorabı yırtılıyormuş.Buz üzerinde kar varken bir anlamı yok. Vazgeçtim ben de almaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 30 Aralık 2014; 10:35:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

quote:

http://www.bitenekadar.com/rock-tiger-arac-kar-corabi-zincir-kullanimina-son-19711-firsat-urun

Ben çok araştırdım bunu.yurt dışında satışı fazla ama ülkemizde yaygın değil.30 km nin altında hız ve sadece karla kaplı yollarda etkiliymiş.Ve karlı yol bittiği anda çıkarılması gerekiyormuş yoksa kar çorabı yırtılıyormuş.Buz üzerinde kar varken bir anlamı yok. Vazgeçtim ben de almaktan

çorap yırtıldı mı kaza kurşununa denk gelir araç :) Ama ne bilim sürekli Seyehat etmeyen ( işe git-gelciler ) kişiler için uygun olabilir diye düşünüyorum. Günde 10 km yolda yırtılacak değil.

• quote:

quote:

quote:

çorap yırtıldı mı kaza kurşununa denk gelir araç :) Ama ne bilim sürekli Seyehat etmeyen ( işe git-gelciler ) kişiler için uygun olabilir diye düşünüyorum. Günde 10 km yolda yırtılacak değil.

Asfalta hic uygun değilmiş yapısı testlerini izledim parçalanıyor çorap resmen. Ama gidilen yolda sadece kar varsa ve hızınız 30 km altında ise çok ise yarar kar çorabı.ayrica fiyatları kaliteye göre değişiyor 60 tl ye de var 200 e de

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asfalta hic uygun değilmiş yapısı testlerini izledim parçalanıyor çorap resmen. Ama gidilen yolda sadece kar varsa ve hızınız 30 km altında ise çok ise yarar kar çorabı.ayrica fiyatları kaliteye göre değişiyor 60 tl ye de var 200 e de

Peki sadece ön lastiklere Zincir taktırmak arabanın ön düzenine zarar verir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kar Lastik Çorabı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mmtilla kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=28588436&p=1#28588436

• quote:

Demek ki Kışın kar lastiği takacağız. Kaçışı yok. Olması gereken de o.
  • quote:

quote:

Demek ki Kışın kar lastiği takacağız. Kaçışı yok. Olması gereken de o.

Aynen kış lastiği kesin çözüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 30 Aralık 2014; 11:10:46 >
  • ARKADAŞLAR KAR ÇORABI ALDIM KULLANDIM İLK SÜRÜŞ DENEYİMİNDE ÇO İYİ BU HOŞUMA GİTMİŞTİ AMA SONRA ANLADIMKİ HAYAL KIRIKLIĞI YOL ÜZERİNDE KÜÇÜK TAŞ PARŞALARI HEMEN ÇORABI YARALIYOR VE BİR PATİNAJ ÇEKMEYE BAŞLAYIN CADA PARAM PARÇA OLUYOR BEN ALMAYIN DEMİYORUM AMA KULANDIM YOLDA KALDIM TAFSİYEM GENEDE KAR ZİNCİRİ KOPSADA TAMİRİ VAR AMA ÇORABIN YOK DÜZ YOLDA İİ AMA RAMPADA SORUN ÇIKARIYOR YILTILIP PARÇALANIYOR BİRDE ŞU YÖNÜ VAR ÜRÜN 20 YIL ÖNCE BULUNMUŞ VE 20 YILDIR ZİNCİRİ SOLAYAMAMMIŞ VE ÇOĞU İNSANDA BİLMİYOR YANİ DEVRİM DEĞİL KULANMAYIN YOLDA KALIRSINIZ

• quote:

Orijinalden alıntı: BYOSSİOSMAN

ARKADAŞLAR KAR ÇORABI ALDIM KULLANDIM İLK SÜRÜŞ DENEYİMİNDE ÇO İYİ BU HOŞUMA GİTMİŞTİ AMA SONRA ANLADIMKİ HAYAL KIRIKLIĞI YOL ÜZERİNDE KÜÇÜK TAŞ PARŞALARI HEMEN ÇORABI YARALIYOR VE BİR PATİNAJ ÇEKMEYE BAŞLAYIN CADA PARAM PARÇA OLUYOR BEN ALMAYIN DEMİYORUM AMA KULANDIM YOLDA KALDIM TAFSİYEM GENEDE KAR ZİNCİRİ KOPSADA TAMİRİ VAR AMA ÇORABIN YOK DÜZ YOLDA İİ AMA RAMPADA SORUN ÇIKARIYOR YILTILIP PARÇALANIYOR BİRDE ŞU YÖNÜ VAR ÜRÜN 20 YIL ÖNCE BULUNMUŞ VE 20 YILDIR ZİNCİRİ SOLAYAMAMMIŞ VE ÇOĞU İNSANDA BİLMİYOR YANİ DEVRİM DEĞİL KULANMAYIN YOLDA KALIRSINIZ

Kardeş foruma hoş geldiniz ben de forumda ilk günler sizin gibi büyük yazıyordum sonra arkadaşlar ikaz ettiler ve küçük yazmaya başladım bence sizde küçük yazın büyük hiç estetik görünmüyor

• Selamlar. "Autosock" isimli kar corabini eski arabamda 3 sezon kullandim.Kis donemi Abant ve Mudurnu taraflari,Kartepe ve Istanbul sehir icinde yogun olarak kullandim.Dik yokuslara da ciktim,bos alanlarda da epeyce zorladim.Sunu samimiyetle soylemeliyimki ilk 30 dk.performansi kis lastigiyle yarisir.Yarim saatten sonra asagidaki resimde oldugu gibi(benim arabada cekildi)uzeri yavas yavas kar ve buz toplanmaya basliyor ve tutunmasi hizli bir sekilde dusuyor.Ondan sonra cikartip sirkeyelerek karin bir kismini dokebiliyorsunuz.Ama ilk andaki performansini tekrar alabilmek icin uzerindeki kari/buzu iyice dokmek/eritmek gerekiyor.Bu corap arabanizin yolda kaldigi kisa mesafe ve surelerde kullanilacak ise muthis bir yardimci.Yok ben takar zincir gibi butun gun kullanirim diyorsaniz sizi uzme ihtimali var.Su anki aracimda kis lastigi oldugu halde zincir yerine ben hala bu corabi bagajda tasiyorum.Performansini bildigim icin bana guven veriyor.Takmasi, cikarmasi ve temizligi cok kolay.Cuval bezi gibi maddeden yapildigi icin de sarsinti falan hic olmuyor.Eger kuru zeminde cok zorlamassaniz yirtilma ihtimali pek bulunmuyor.Ben tavsiye ederim.
     Kar Çorabı Hakkında

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Çok yararlı bir bilgi teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumanyack

Çok yararlı bir bilgi teşekkür ederim.

Ben tesekkur ederim.Eski arbamizi andim sayenizde.

Kar Çorabı Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 29 Aralık 2016; 17:52:34 >
  • bu sene istanbulda yağan yoğun karda mitsubishi lancer marka arabamda deneme fırsatı buldum. çok memnun kaldım hem takılması çok kolay hemde inanılmaz çekiş sağlıyor.birkere çekişi kesinlikle karlastiğinden iyi fakat kar lastiği kadar sürekli kullanımı yok. birkere 40 50 km nin üzerine çıkamıyosunuz ve kkar olmayan asfalt olan yerlerde çorbı çok yıpratıyo. kullanırken ptinaja kalmamaya dikkat edin çıkacağı yerden patinaja kalmadan çıkıyo zaten. ben memnun kaldı tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.