Şimdi Ara

Kar makineye zarar verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz bu aralar kar çok güzel şekilde yağıyor. Güzel fotoğraflar çıkmaması mümkün değil. Ancak bu kar makineye zarar verir mi bilmiyorum. Bu konuda ki bilgileriniz alabilir miyim? Kar yağması durmadan bir şeyler çekmek istiyorum.

• Makine nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Makine nedir?

D90 hocam.
  • poşet kullanın zarar gelemz böylece
  • Poşet olabilir, mantıklı ama çekerken poşete sarmak biraz tuhaf olmaz mı?
  • D90'i dusta yikayan bir arkadas vardi forumda Pentaxcilara kizip Cok abartmadikca birsey olmaz bez alin yaniniza arada kurulayin. Lens icin parasoley ve ya filtre kullanin sonucta yagis yerden buharlasan su ile oluyor icerisinde kimyasallar olabilir kaplamaya zarar verecek.
  • quote:

D90'i dusta yikayan bir arkadas vardi forumda Pentaxcilara kizip Cok abartmadikca birsey olmaz bez alin yaniniza arada kurulayin. Lens icin parasoley ve ya filtre kullanin sonucta yagis yerden buharlasan su ile oluyor icerisinde kimyasallar olabilir kaplamaya zarar verecek.

Uv filtre hep takılı zaten. Parasoleyimde var kullanırım onları.

İlgilendiğiniz için sağ olun. Yarın çıkmayı düşünüyorum. Akşama 500px'de bir şeyler paylaşabilirim. İsterseniz ordan bakabilirsiniz. Şuan ki fotoğraflarıma da bakmak isterseniz profilim imzamda mevcut. İyi-kötü her türlü eleştiriye hazırım. Sizin gibi tecrübeli arkadaşlar yararlanmakta fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Estagfirullah, iyi cekimler makineyi sicak ortama donunce cantadan hemen cikarmayin bugulanma yapabiliyor ici.
  • quote:

Estagfirullah, iyi cekimler makineyi sicak ortama donunce cantadan hemen cikarmayin bugulanma yapabiliyor ici.

Tamamdır, tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • k20D ile her kar yağdıgında çıkıyor dışarı üstünden karı sile sile çekiyorum hala daş gibi meaşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

k20D ile her kar yağdıgında çıkıyor dışarı üstünden karı sile sile çekiyorum hala daş gibi meaşallah

Allah nazarlardan saklasın hocam. İnşallah daş gibi olmaya devam eder.
  • http://youtu.be/RCT-YMgjm9k burda baya test etiklerini görmüştüm ama makine 7d.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabesantrata

http://youtu.be/RCT-YMgjm9k burda baya test etiklerini görmüştüm ama makine 7d.

7d weatherproof olması lazım, d90 da böyle bir özellik yok ama bir şey olacağını sanmam. Ben hafif yağmurda ve karda kullandım bir sorun çıkmadı. Tabii sağanak yağmurda vs. Kullanmamamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kar makineye zarar verir mi?

7D'ye uymayın o yanıltır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.