Şimdi Ara

Kar yağınca üniversiteler neden tatil olmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bİzİm burada yaklaşık 10 cm kar var ilk ve orta okullar tatil edilmiş ama üniversitede tatil yok.Neden üniversite tatil olmuyor üniversiteye giden insanların kardan etkilenmeme gibi bir özelliğemi sahip bide bizim okul dağın başında şimdi muhtemelen orada bütün yollar kapalıdır ama tatil değil bu nasıl bir saçmalık

• Koca adamsın 10 cm kar koymaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Koca adamsın 10 cm kar koymaz

Hocam ne 10 cm bizim okul bildiğin dağda kurt filan inmiştir şimdi oraya bak ciddi söylüyorum.Evin orada 10 cm var okulun orası nasıldır kim bilir.Bide ben 2 otobüsle gidiyorum okula
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsd

Bİzİm burada yaklaşık 10 cm kar var ilk ve orta okullar tatil edilmiş ama üniversitede tatil yok.Neden üniversite tatil olmuyor üniversiteye giden insanların kardan etkilenmeme gibi bir özelliğemi sahip bide bizim okul dağın başında şimdi muhtemelen orada bütün yollar kapalıdır ama tatil değil bu nasıl bir saçmalık

Liseli gibi mızmızlanma git okuluna
  • Cidden bende merak ediyorum.Kıyamet olsa genede üniversiteler tatil olmuyor.Hulk mu sanıyorlar bizi
  • olması lazım.bizim fakültede devamsızlığı 1 gün geç direk sınıf tekrarı.gelgörki adamlar rapor kabul etmiyor.hasta da oolsan yolda da kalsan geleceksin sanki nazi kampı.
  • Eskiden İstanbul'da aşırı kar yağdığında bazı üniversiteler tatil oluyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye genelinde kar yağıyo
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam ne 10 cm bizim okul bildiğin dağda kurt filan inmiştir şimdi oraya bak ciddi söylüyorum.Evin orada 10 cm var okulun orası nasıldır kim bilir.Bide ben 2 otobüsle gidiyorum okula

kocaeli universitesi umuttepe kampusunde okuyorsun sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

quote:

kocaeli universitesi umuttepe kampusunde okuyorsun sanirim.

• universitenin yurdunda kalma olayi oldugundan olabilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kocaeli üniversitesindeyim,ölüm olmadan tatil etmeyecekler heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

universitenin yurdunda kalma olayi oldugundan olabilir diye dusunuyorum

Herkes yurtta kalmıyo sonuçta.Tamam hadi biz yine neysede bizim sınıfta istanbuldan gelenler var onlar ne yapsın bide tren seferleride kalktı artık biliyorsunuzdur belki.Mecbur otobüsle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.