iki adet popmundo hesabı arıyorum elinde olup satmak isteyen takas etmek isteyen varsa pm atabilirmi (:
quote:
Orijinalden alıntı: A.Grisevic
iki adet popmundo hesabı arıyorum elinde olup satmak isteyen takas etmek isteyen varsa pm atabilirmi (:
Birden fazla karakter kullanmak yasak, karakter satışı yasak, karakter takası da yasak. Yani karakter edinmenin tek yolu yeni bir karakter oluşturmaktır ya da elinizdeki karakterle devam etmek
1500 günlük karakterim arkadaşımın yanlış bir deneyiminden vefat etti.. iki arkadaş olarak başlamak istiyoruz tekrardan (: oyunu bırakacak olan sıkılan vs varsa karakteri öldüreceğine ,değerlendirebilir
quote:
1500 günlük karakterim arkadaşımın yanlış bir deneyiminden vefat etti.. iki arkadaş olarak başlamak istiyoruz tekrardan (: oyunu bırakacak olan sıkılan vs varsa karakteri öldüreceğine ,değerlendirebilir
Ne kadar mantıklı görünse de illegal
o oyunda insanların illegal yaptıkları o kadar çok şey varki (: emin ol benimkine göz yumulur :D
quote:
o oyunda insanların illegal yaptıkları o kadar çok şey varki (: emin ol benimkine göz yumulur :D
Kaç kişi yaparsa yapsın. O kadar kişi arasında seni mi görürler. Evet seni görürler.
quote:
bendende bir mesaj geldi kardeşim.
quote:
1507 günlük karakterim var bol 10 yıldızlı. 460 puanı var. Bankada da 32m para var.
Kim anlayacak karakterin el değiştirdiğini. Kendi özel mesajlarınızla takası yaparsanız her hangi bir forumda "bunun gibi" karakter ismi , id vermezseniz sorun olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
Kim anlayacak karakterin el değiştirdiğini. Kendi özel mesajlarınızla takası yaparsanız her hangi bir forumda "bunun gibi" karakter ismi , id vermezseniz sorun olmaz.
Aman hocam Gözcüler var özel mesajlarına da bakabiliyorlar. Ben gözümü kararttım yapıcam diyorsan oyun msn'inden yap. Konuşmaların bulunduğu bütün özel mesajları sil kanıtları yok et
1500günlük karakteri napim oyunun zaten sınırına gelmiş :D benim aradığım şey 100-200 günlük müzik konusunda geliştirilmiş kısaca kendi yağında kavrulabilen karakter..mümkünse 2adet arıyorum bu tipte..
quote:
1500günlük karakteri napim oyunun zaten sınırına gelmiş :D benim aradığım şey 100-200 günlük müzik konusunda geliştirilmiş kısaca kendi yağında kavrulabilen karakter..mümkünse 2adet arıyorum bu tipte..
3 tane de çocuğum var. 25- 13- 12 yaşlarında. 25 olan Blues olarak başlayabilir. 10*
quote:
200 günlük karakterin müzik konusunda ne kadar geliştiğini sanıyorsunuz? Ayrıca karakteri daimi 37 yaşında bırakabilirdim ama kredi almayı bıraktım.
quote:
200 günlük karakterin müzik konusunda ne kadar geliştiğini sanıyorsunuz?
Valla 300 günlük bir karakter olarak mükemmel konser verebilen biriyim
Artık oyunun güncellemelerini takip etmediğim için 300 günlük karakterin neler yapabileceğini bilmiyorum. Bir ara zordu (tek başına)
Aslında her zaman öyleydi. Yetenek geliştirmek kolaylaştı ama kariyer zorlaştırıldı. 300 gün içinde düzgün bir şekilde geliştirlirse 300 günlük 3 kişi gayet iyi seviyelerde konserler verebilir
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
Aslında her zaman öyleydi. Yetenek geliştirmek kolaylaştı ama kariyer zorlaştırıldı. 300 gün içinde düzgün bir şekilde geliştirlirse 300 günlük 3 kişi gayet iyi seviyelerde konserler verebilir
Biz ortalama 800 günlük iki kişiyiz.Normal hırs da inanılmaz veriyoruz :(