|
Bildirim
|
Vatan hainliği değilde ne bu
|
Bencillik, Cahillik, Egoistlik...
|
Bunlar TV'de öğrencilerin veya hakkını aramak için en ufak gösteri yapanların, kafasının copla ezilmesini savunuyordur.
Göndereceksin çevik kuvveti, ağızlarına ağızlarına gaz sıktıracaksın. |
Sorsan hepsi süpersonik Müslümandır.Belki benim yüzümden başka insanlara virüs bulaşacak, ölmelerine neden olacağım diye hiç mi düşünmez insan.Insanların hayatıyla oynamak kul hakkına girmez mi?Çok mu zor hepi topu 14 gün karantinada kalmak anlamıyorum.
|
müslümanım diyorsun gidip ibadetini yapıyorsun iyi hoş kardeşimde karantinadan kaçmak nedir? onca insanın canını tehlikeye atıyorsun. kul hakkı bu. bunun hesabını veremezsin.
|
Kaçana vur emri çıkarmalılar. Bir ulusun kaderi söz konusu. Bu yaptıkları terör saldırısıdır.
|
Bunların bir çoğu ibadete değil gezmeye hava atmaya gidiyor tatlı su müslümanları eğer bunlardan bana virüs bulasirsa hakkım haram zıkkım olsun !
|
HAHAHAHAHAH ulan sizi seçipte mi gönderiyorlar.Toplum sağlığını tehdit ediyorsa değil 2 hafta 2 yıl kalır yine de gıkını çıkaramaz.
|
bunlar solcu olsaydı polis analarını bellemişti.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 17 Mart 2020; 19:5:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 17 Mart 2020; 19:18:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Mart 2020; 20:12:20 > |