Şimdi Ara

Karar veremiyorum, lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg G2 ve Sony xperia z1 compact. Hangisini alayım? Küçük ekran da güzel, büyük ekran da. Artılarıyla eksileriyle bana bi yol gösterir misiniz?

• Dostum ekrani sorun etmiyorsan tabiki z1 compact.Ekranının biraz soluk olmasına rağmen performans konusunda en ufak bir sorun yasayamayacagin japon harikası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 compact'ın performansı biraz daha iyi,bence ikiside alınabilinecek cihazlardan

• Ikside iyi ama z1c daha saglam ve sd kart avantaji var,g2 ise ekran cok guzel buyuk ve cihaz fp olarak cok ideal,ikiside uzmez pisman etmez rahat ol.

• Compact tabi ki. Her türlü ezer geçer. Kalite olsun , performans olsun, özellikler olsun.
  • kesinlikle z1 compact derim harika bir telefon yapmış sony.
  • Compact'ı çok beğendim ama yakında z2 geliyor fiyatı ucuzlayacak diyorlar ne yapsam? Tahmini ne kadar sürer z2 compact'ın çıkması sizce?? Bi de acaba önce G2 alsam, sonra z2 compact çıkınca satarım diyorum nasıl sizce???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsumoto

Compact'ı çok beğendim ama yakında z2 geliyor fiyatı ucuzlayacak diyorlar ne yapsam? Tahmini ne kadar sürer z2 compact'ın çıkması sizce?? Bi de acaba önce G2 alsam, sonra z2 compact çıkınca satarım diyorum nasıl sizce???

Z2 gelince z1c nin cok dusecegini sanmam duser ama cok az,aralari az cunku,diger yandan senin planini bende yapiyorum z2c yi begenirsem iyice dustugunde belki alirim diye,fakat z2c nin cikip ustelik sonynin ulkemize bikac hafta gec getirdiginide hesaba katarsak,en erken aralik gibi gelecektir z2compact buralara.Yine 2000civari olur tahminim,ve yine g3 le kapisir o donemde fiyati hayli inmis olur g3un.

• quote:

Compact'ı çok beğendim ama yakında z2 geliyor fiyatı ucuzlayacak diyorlar ne yapsam? Tahmini ne kadar sürer z2 compact'ın çıkması sizce?? Bi de acaba önce G2 alsam, sonra z2 compact çıkınca satarım diyorum nasıl sizce???

hocam z1 compact ile z2 compact arasında çok fark olmaz. z1 c şu an zaten süper bir cihaz bence beklemene gerek yok. g2 al sat z2 c bekle falan hem zaman kaybı hemse değmez. al z1 c kullan gitsin yani.

• quote:

Sony'nin fiyatları hemen değişmez diye tahmin ediyorum.Belki z2 nin gelmesiyle biraz oynar hocam ama beklemeye ne kadar değer orası tartışılır

• 2si de güzel, ama küçük ekran daha güzel bence, ben olsam compactı tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mağdurumben -- 9 Mayıs 2014; 19:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

quote:

Sony'nin fiyatları hemen değişmez diye tahmin ediyorum.Belki z2 nin gelmesiyle biraz oynar hocam ama beklemeye ne kadar değer orası tartışılır

Geldi z2 ama biraz tuzlu fiyat

• Z1c daha iyi telefondur

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

quote:

Geldi z2 ama biraz tuzlu fiyat

Takip etmiyorum fazla ne kadar fiyatları?

• serokar1 kullanıcısına yanıt
    Z2 suan 2400. 100de puan hediye toplam 2300gibi yani..

• quote:

Z2 suan 2400. 100de puan hediye toplam 2300gibi yani..

Garanti durumu ne?

• serokar1 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada oldugu icin paraleldir,ama hb suan ilk getirdigini tabiki biliyor bi hafta on gun yuksekten cakabilir,mayisin son haftasi paralelde en azindan delta garantili 2000e olursa guzel olur.

• quote:

Hepsiburada oldugu icin paraleldir,ama hb suan ilk getirdigini tabiki biliyor bi hafta on gun yuksekten cakabilir,mayisin son haftasi paralelde en azindan delta garantili 2000e olursa guzel olur.

Katılıyorum.Cihazı almak isteyenler beklemeli bence

• şuraya bak sondan başlayarak geriye gel z1 compact ön sıralarda g2den yani alacaksan z1c al geç
    bkz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKILIÇ -- 10 Mayıs 2014; 21:29:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.