Şimdi Ara

kararsizim playstation 80 yada 160 gb mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadas lar oturdugum yerde cok güzel bir indirim yapiyor mediamarkt playsation 80 gb di 2 oyun ve bir film ile 399 euro ya veriyor ama pazartesi günüde pl. 160 gb geliyor 450 EURO hediye ceki ile hangisini alsak yawww yanlis yapmak istemiyom

http://www.mediamarkt.de/multimedia-prospekt/flyer_kw45/html/

• ps3 e hdd takviyesi yapılıyor zaten sırf hdd büyüklüğü yüzünden kampanyayı kaçırma derim 80 gb yetmez ise hdd takviyesi yaparsın zamanı gelince ama şu anda 80 gb bile çok. 399 euro o paket içeriği için çok iyi bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetozkan83 -- 31 Ekim 2008; 11:22:13 >
  • oyunlar nasil arkadasim iyi mi ise yararami ne diyon
  • ne kadar küçük HD o kadar ucuz PS3
    40'lık aldığıma hiç pişman olmadım

bu arada 2 oyun derken? motorstorm ve ratchet değildir inşallah?
  • yukarida link verdim oyunlara bakarmisin ise yararmi yoksa salla gitsin oyunlarindanmi

http://www.mediamarkt.de/multimedia-prospekt/flyer_kw45/html/
  • bilgisayarım çok ağır açmakta zorlandım o sayfayı
    oyunların isimlerini yazar mısın bi zahmet
  • 60gb aldım, fazla fazla artıyor bana. devamlı demo indirip durmayacaksan -ki bir demoda 1-2gb falan eder (oda babaları), 80 al hatta 40 al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uncharted -- gran turismo 5 oyun bunlar yaninda da blueray film var bide

ise yararmi bu oyunlar arkadaslar ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okay020 -- 31 Ekim 2008; 11:52:35 >
  • Nereymiş ki oturduğun yer, benimkini satayım ben de alayım, fiyat çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: acsev2003

Nereymiş ki oturduğun yer, benimkini satayım ben de alayım, fiyat çok iyi

yurt disinda oturuyom avrupa da senin verecegin fiyatin altinda burada satiyorlar kardes vericegin fiyati tahmin ediyom asagi yukari
  • oyunlar super hocam. özellikle uncharted sana şu ana kadar ki en iyi oyun deneyimini yaşatabilir. gt5 te de şu ana kadar görmediğin en iyi grafiği görebilirsin. her iki oyunda çok güzel, güzel bir paket güzel bir fiyat üstelik te garantili da ne olsun hemen git kap bir tane. ama ps3 alıyorsan maddi durumun iyi olması lazım tabiki oyunların pahallı olduğunu da aklında bulundur alırken
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

oyunlar super hocam. özellikle uncharted sana şu ana kadar ki en iyi oyun deneyimini yaşatabilir. gt5 te de şu ana kadar görmediğin en iyi grafiği görebilirsin. her iki oyunda çok güzel, güzel bir paket güzel bir fiyat üstelik te garantili da ne olsun hemen git kap bir tane. ama ps3 alıyorsan maddi durumun iyi olması lazım tabiki oyunların pahallı olduğunu da aklında bulundur alırken

allah bize calismayi nasip etdikden sonra birsey olmaz bakayim alicam artik cok bekledim bu zamana kadar
  • keşke türkiye de de fiyatlar böyle olsa
  • 80GB tabiki bilgisayarin varyaa 160GB yi napcan :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

keşke türkiye de de fiyatlar böyle olsa

biraz sonra cikiyom evden almak icin gidiyom insallah bitmemisir ve dogru olani yapiyom
  • 100 euro 80 gb hdd için değmez ve beklemeye de değmez hocam doğrusunu yapıyosun merak etme hayırlı olsun bu arada.
  • veeeeeeeeeeeeee aldim arkadaslar yeni eve geldim artik bende aranizdayim sonunda 400 euro veririken biraz canim acidi ama bakalim bunun acisi gecer yakinda aleti incelemden ise gidicem malesef yarina kaldi artik öglen vardiyesindeyim bu hafta ondan yarin görüsürüz yine beyler cünkü bayagi bir sorum olacak sizlere
  • arkadaşım baştan söyleseydin ya yurtdışında oldugunu....biz de bu fırsatı nasıl kaçırdık ne kadar pahalıya almışız diye düşünüp duruyorduk.....türkiyede maalesef fiyatlar yüksek......
  • Kardeş 320 gb harddisk zaten 140 ytl gerçi şuan 160 gözüküyor üstelik avrupada daha da ucuzdur gerek yok o kadar fark için 150 euro vermeye
  • ps3 hdd nin hiç bir önemi yok bende extrenal 500 bağlı neredeyse artık o bile yetmiyor..40 ta alsan 80 de alsan müzikler resimler için az ama oyunlar için 40 çok bile..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.