Şimdi Ara

Kararsızlık :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.n11.com/diz...ra-a7-v63-173-P89506064

http://urun.n11.com/diz...1tb8g4gw8blck-P90979995

Arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım lenovo 250tl indirim kuponu ile 3550 ye geliyo monstra 3650 + 350 liraya da 250 gb ssd eklicem 4000 olucak sizce hangisini almalıyım bilen birinin tavsiyesine feci şekilde ihtiyacım var.
    Birde lenovo ucuz gibi geldi GTX965M ekran kartı var 3500 lira emsallerine göre çok ucuz kafamda soru işaretleri oluşturdu firmaya sordum sıfır kutu disbiritör garantili dediler.

• Monster dan cok sikayet eden oldu ama sans isi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • monster göm acıma :D monster performanstır
  • VForOyuncu V kullanıcısına yanıt
    Öle yapıcam %99 hadi bakalım :) yarın alıcam gibi
  • cheanadolu C kullanıcısına yanıt
    monster al
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    Alıcam inşallah kardeşim sabaha
  • Alndun mı Monster nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim kararsızlığı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monster kullanmış birisi olarak tavsiye etmem. şu an alienware kullanıyorum ve gayet memnunum. isterseniz 1 yıl türkiye garantili olacak şekilde satın almanıza yardımcı olabilirim.
  • ayrıca özellikleri kıyaslayınca niye kimse lenovo demiyor? 965m ile 960m arasıda kayda değer fark var. hem de 2gb farkı da var. hizmet ve güvence açısından kıyaslayacaksanız lenovo da iyidir. ama elbette ki monsterda birebir yardımcı oldukları için ayrı
  • _hafiz_ _ kullanıcısına yanıt
    Fiyatını ve özelliklerini öğrenebilirmiyim acaba amazondan aldınız heralde anladığım kadarıyla kaça mal oldu size?
  • turpro T kullanıcısına yanıt
    Alamadım kupon gelmedi bugün
  • _hafiz_ _ kullanıcısına yanıt
    N11 de satan siteye çok güvenmiyorum fiyatı sizcede uygun değil mi o ekran kartına göre ?
  • Gtx965 ile gtx960 arasında nasıl bi fark var hangisi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet araştırınca fiyatı en az 500 tl ucuz diğer sitelerler kıyaslayınca. uzak dursan daha iyi
  • %20 daha performans. ama değer mi o senin kararın
  • aradaki farkı şuradan! görebilirsiniz. ilk 2 özelliğe baksanız yeterli, gerisi aynı. çok daha fazla cuda çekirdeği (shader'ı) olmasından dolayı, gtx965m'in epey bi yüksek performansı olması beklenir.

ayrıca konu sahibi arkadaşa. (@cheanadolu) : sanırım n11'de bi çek durumunuz vs var ancak monster'ın kendi sitesine de bi bakınız. öğrenci iseniz 200 tl indirim var o modelde, belki çekinizden daha uyguna geliyordur. ayrıca işlemcisi 6. nesil ama ddr3 ram'le kullanılmış. yani o 6. nesilin, 5. nesile farkını hissedemez/kullanamazsınız. dolayısıyla boşa ekstra para vermek yerine aynısının 5. nesil işlemcili versiyonunu seçerek bi 200 lira daha ucuza getirebilirsiniz.

ekran kartlarında ise bariz bi gtx965m üstünlüğü var. bu yüzden lenovo daha cazip bence de. ancak, hakikaten ucuzluk insanı biraz daha temkinli yaklaşmaya zorluyor bazen. bence satıcı ile bi iletişim kurun, güveninizi kazanıp kazanamayacağına bi bakın.

• Snelius kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için zaten 5. nesil olan işlemcili olan laptobu almaya karar vermiştim ancak n11 de satıştan kalkınca 1 üst modeli almaya karar verdim monsterın kendi sitesinden almama sebebim kredi kartına taksit yaparken %4 faiz bindiriyo bu durumda zaten 200lira indiriyim yapıyodu 150 lira faiz biniyo geri 50lira karlı oluyo n11 de 250 liralık indirim kuponu oluyo bu günlerde onu denk getirirsem kupon yine alabilirim belki suan kararsızlık hakim hala lenovu' nun ekran kartı kafamı çok karıştırıyo ve dediğim gibi ucuzluk şüpheye sebep oluyo :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.