Şimdi Ara

Karasizim: Siyah PC mi yoksa Beyaz PC mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bana yol gorundu. Forumun ikinci el bolumunden P3 667 Mhz alicam. Rami 256 yapicam, 64 Mb DDR Winfast TD ekran karti alicam... Bi de kasayi degistiricem.

Ama karsizim cunku siyah kasami alayim yoksa beyaz mi?
    Siyah kasa alirsam kensinlikle Hundai nin monutorunu alicam. Gri/Siyah karisimi rengi olan monitor. Ama beyaz kasa alirsam bu sefer Samsung 763 MB alicam.

Mart ayinda yapacaklarim:
    P3 667 (40 dolar forumda ikinci el bolumunde) - (Suanda 667 celeron kullaniyorum)
    256 SD (suanda 128 sd kullaniyorum)
    64 MB Geforce4 TD A180 Winfast

Simdilik bana bu yukardaki upgrade beni oyunlar icin yeterli konuma getirir... isletim sistemi WinXp... Daha sonra Win64 bit ciktiginda artik board + CPU + Rami degistiririm...

Ama kasa konusunda karasizim... Siyah kasa alsam bu sefer cd rom ve flopy de degisicek...

Not: P3 667 Mhz islemciyi onumuzdeki hafta alabilirim.
    Bende jetway marka board var yani ana karti degistirmeye gerek yok :-)
    Ucuza upgrade :-)

• Not: Gecen gun arkadasa celeron 2,6 ve intel ana kart aldigimizde baktim ama guzel bi beyaz renkte kasa bulamadim. Siyah kasa alsam. Bu sefer cdrom + flopy degismesi gerekecek ama daha da onemlisi hundainin monitorunu alsam bi de siyah renkte filtre gerekecek... :-(
  • beyaz al kardeş hem samsung(763mb) daha ii dir bide filtre demişsin. filtrelerin bi artısı olmazki onlar sadece seni psikolojik olarak rahatlatır. hem samsung da TCO standardı var yani göz sağlığı için özel bi standard.monitörün sağ üst köşesinde amblemi var istersen kontrol edebilirsin.
  • benim herşey siyah görüntü güzel ama çok toz oluyor. her gün toz alman lazım. bu açıdan bakarsan beyaz al...
  • siyah kasa bende de var, acayip şekilde toz gösteriyor. elinde bezle dolaşır durursun eğer titiz isen..kaldıki cd rom ve floppy de değişecek artı masrafın olacak. bence beyaz al.......
  • diğer parçalarını uydurabilirsen ben kesinlikle siyah derim.beyaz basit duruyo hem gözümüzü açtık kasa denince beyaz hep beyaz,biraz değişiklik olsun artık yaw.
  • bence beyaz kardeş hem siyah yoz topluyor ve çirkin bir görünüm oluyor
  • Monitör seçimin kasanın rengine bağlı ise, samsung 763mb ve beyaz al..
  • siyah kasa alınca neden cd-rom ve floppy değiştiriyosunuzki, bunları boyama şansınızda var.
  • siyah diyorum ama toz cok artı flopy siyah cd rom siyah olucak falan
  • baykaya

Sendeki monitorun markasi nedir?
    Beyaz alsam bu sefer piyasada tipi duzgun beyaz kasa yok. Arkadasta samsung monitor var. benimde cok hosuma gidiyo...

Ama hundainin monitorude guzel. Cdrom ve flopy boyanir ama cok zahmetli...
  • siyah
    siyah
    siyyah
    siiyaah
    ssiyyahh
    ssiiyyaahh
    SİYAH mutlaka siyah
  • piyasa beyaz kasa dolu kardeşim. arkadaşların dediği gibi siyah çok toz topluyor. filtreye gelince 50$ üzerinde fapa verirsen işe yarar bi filtre ancak alırsın
  • Aopen H600B12'nin beyazını görmüştüm oda olabilir aslında
  • Siyah ve metalik gri karışımı hoş olabilir
  • BMW kasa siyah ve metalik karışımına güzel bi örnek.
  • BMW Everestler tam komedi ya.. Bir ara mercedesleri gördüm yarıldım. Bu arada 6 ayda bir elinde cifle esaslı temizlik yapacaksan beyaz al.. işi toz silmeden öteye götürmek istemezsen siyah al.( Mac kasalarındaki o plastiğe bitiyorum ya.. hiç kir tutmuyor)
  • Beyazı bırak siyah al. Çok daha kaliteli gösteriyor.
  • Yaw o Mercedes BMW tipinde kasalari hic sevmiyorum.
    Ama hundai monitor ve Aopan marka kasalar Gri/Siyah karisimi. Sizce nasil guzelmi? Gri/Siyah karisimi olanlar? En azindan tam siyah degil...
  • benim kasam ekranım mouse klavye yazıcının yarısı:_) herşey siyah ve çok cool bence .. memnunum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.