Şimdi Ara

Karayip Korsanlari 3 gidenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    film genel olarak güzel ama sinemada fenalık geldi bize.zaten film 2 saat 45 dakika mı ne bide ondan önce 35 dk reklam olunca...
    gereksiz sahne baya vardı ve 1.filmdeki havayı filmin sonlarında yakalıyo
    espriler de gayet komikti çoğu komedi filminde bile böylesi yok
  • fazla sulandırmışlar.
    her filmde daha fazla fantastik atmosfer ve komedi var. sözüm ona korkunç olması gereken sahnelerde
    bile komedi var. çok cıvımış.

ilk 2 filme göre gerileme var. ama idare ederdi. bu konunun özü neyse yine onu çekmişler.
    birde konu eskidi artık. her filmde benzer şeyler çekiyorlar.
    bakalım 4. filmin konusu çok daha değişik olacak anlaşılan.

filmde en başarılı bulduğum şey efektler ve çekimlerdi. konu dandiklemiş artık.
    ama çekimler çok güzel hazırlanmıştı. özellikle deniz savaşı sahnesi.
  • Filme gittim,beğendim açıkçası.Ancak bazı yerleri anlayamadım...

Yine de tavsiye ederim.
  • bu film kaç film olarak çekiliyo yahu?
    ben 3.son diye biliyodum...
  • dünyanın sonu geldi filmin sonu gelmedi yahu
  • film tam anlamıya süperdi.Özellikle cücenin silahinin tepmesi

Efektler olarak 1 ve 2. filme göre çok daha iyi kesinlikle kaçırmayın
  • @ Swiny filmden hemen çıktım yazılardan sonrasına bakmadım merak ettim neymiş anlatabilrsen
  • Filmin Devamı Gelicek Gibi Ama Artık Ne Konu Alırlar Bilmem ......Elizabeth ten çıkan eski zamanın bomba atarı cüceyi çok fena uçurdu.
    Kaptan Barbossa Olayı Kurtardı Yoksa Halleri Kötüydü
  • ARkadaşlar gitttim bugün izledim ve bayağı beyendim ama söylenene göre son bi sahne varmış biz göremedik yazılardan sonra 10 sene sonrası gösteriyomuş ya bilen varsa buraya yazamaz biliyomda pm falan atarsa aşırı sevinirim ya krize gircem hiçbiyerdede anlatılmıyo ne var orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noneym -- 25 Mayıs 2007; 21:52:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: noneym

ARkadaşlar gitttim bugün izledim ve bayağı beyendim ama söylenene göre son bi sahne varmış biz göremedik yazılardan sonra 10 sene sonrası gösteriyomuş ya bilen varsa buraya yazamaz biliyomda pm falan atarsa aşırı sevinirim ya krize gircem hiçbiyerdede anlatılmıyo ne var orda.

Aynen yaBen de bilmiom
  • ben filmi capitol de izledim saat 7 de girdim film süperdi hem komik hem hüzünlüydü sonu kötü oldu bence sevenler birbirine kavuşamadı 10 yılda 1 gün görebilecekler birbirlerini Will Turner ile Elizabeth Swann
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swiny

Film muhtesemdi ama o bildigimiz 2. filmdeki eglence yok filmde.Ama filmi cok begendim son dakikalara kadar pek aksiyon yok ama son savas mukemmel ve spiderman in bende yarattigi hayal kirikligini bu film yaratmadi bende.Bu arada arkadaslara tavsiyem film bitmeden kesinlikle cikmayin yazilardan sora filmde ilginc bir kare var ve bence 4. film gelicek bu film bana onu sezdirdi.Siddetle tavsiye ediyorum film mukemmel ilk hafta spidermandan rekoru tekrar alicakdir.Herkese iyi seyirler mukemmel bir şölene hazır olun.

anaaa ben film bitince hemen çıktım ne vardı o görüntülerde nette olursa yada varsa paylaşırmısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

ben filmi capitol de izledim saat 7 de girdim film süperdi hem komik hem hüzünlüydü sonu kötü oldu bence sevenler birbirine kavuşamadı 10 yılda 1 gün görebilecekler birbirlerini Will Turner ile Elizabeth Swann

Abi o İlk Görev Değilmi ? Ondan Sonraki Görevler İçindemi 10 Yılda 1 Geçerli.Sonraki Görev Denizde Ölenlerin Ruhuyla İlgili Değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 25 Mayıs 2007; 23:37:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

quote:

ben filmi capitol de izledim saat 7 de girdim film süperdi hem komik hem hüzünlüydü sonu kötü oldu bence sevenler birbirine kavuşamadı 10 yılda 1 gün görebilecekler birbirlerini Will Turner ile Elizabeth Swann

Abi o İlk Görev Değilmi ? Ondan Sonraki Görevler İçindemi 10 Yılda 1 Geçerli.Sonraki Görev Denizde Ölenlerin Ruhuyla İlgili Değilmi ?

filmi izlemen lazım şurasından giriyim ben filmde Davy Jones Will Turner'ı bıçaklıyor ve Will Turner ölmeden önceki son anlarını yaşıyor Kaptan Jack Sparrow da Will Turner ın yanına gidip kalbi ona bıçaklatıyor ve davy jones ölüyor ve Will Turner da ölüyor babası onun kalbini çıkartıp sandığın içine koyuyor ve artık uçan hollandalının kaptanı oluyor aynı davy jons un durumu yani 1 gününü Elizabeth Swann ile geçiriyor ve güneş battığında gemide turner ile sulara dönüyor 10 yılda 1 görüşebilcekler yani inşallah 4. filmi olur

• bu arada filmde davy jones ında gerçek yüzünü görüyoruz azda olsa
    işte
     Karayip Korsanlari 3 gidenler

Karayip Korsanlari 3 gidenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 25 Mayıs 2007; 23:53:16 >
  • Abi Filmi İzledim Biliyorum Hikayeyi...Ben Sadece Bu 10 Yıl da 1 Sürekli Sürüp Gidicek Mi Diye Sordum Eğer.. Öyleyse Kötü Bişey...Zaten William Geçmeseydi Ölücekti.Benim Adamın Captain Barbossa Çok İyi Bir Kaptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 25 Mayıs 2007; 23:53:33 >
  • quote:

quote:

quote:

filmi izlemen lazım şurasından giriyim ben filmde Davy Jones Will Turner'ı bıçaklıyor ve Will Turner ölmeden önceki son anlarını yaşıyor Kaptan Jack Sparrow da Will Turner ın yanına gidip kalbi ona bıçaklatıyor ve davy jones ölüyor ve Will Turner da ölüyor babası onun kalbini çıkartıp sandığın içine koyuyor ve artık uçan hollandalının kaptanı oluyor aynı davy jons un durumu yani 1 gününü Elizabeth Swann ile geçiriyor ve güneş battığında gemide turner ile sulara dönüyor 10 yılda 1 görüşebilcekler yani inşallah 4. filmi olur

Sağol açıklama için.YaaaaaaaaaaNeden kavuşmadılar ki

• quote:

Abi Filmi İzledim Biliyorum Hikayeyi...Ben Sadece Bu 10 Yıl da 1 Sürekli Sürüp Gidicek Mi Diye Sordum Eğer.. Öyleyse Kötü Bişey...Zaten William Geçmeseydi Ölücekti.Benim Adamın Captain Barbossa Çok İyi Bir Kaptan

evet 10 yılda 1 gün görebilecekler keşke böyle bitmeseydi evet orasıda doğru ölecekti ama keşke o kılıcıda yemeseydi

quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

quote:

quote:

Sağol açıklama için.YaaaaaaaaaaNeden kavuşmadılar ki

açıkladım ya neden kavuşamadıklarını umarım 4. olur ve turner o uçan hollandalıdan kurtulur

• Eğer Uçan Hollandalının Görevini Yapmasaydı Dawy Jones Gibi Heryerini Deniz Yaratıkları Sarıcaktı yada Dönüşecekti...Eee Mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 26 Mayıs 2007; 0:05:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.