Şimdi Ara

Karayip Korsanlari 3 gidenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkadaşlar filmin sonunun değişik versiyonları varmış ya mesela filmin sonunda keira'nın 9 yaşındaki oğlundan bahsediyorlar istanbulda izleyen bir arkadaşımdan duydum ama bizde öyle olmadı cast'den sonra başlamış...
    garip..
  • gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

Yaw arkadaşlar filmin sonunun değişik versiyonları varmış ya mesela filmin sonunda keira'nın 9 yaşındaki oğlundan bahsediyorlar istanbulda izleyen bir arkadaşımdan duydum ama bizde öyle olmadı cast'den sonra başlamış...
    garip..

evet will filan geliyomuş
  • Fılm cok eglencelıydı. Ben son olacak dıye okumustum.Tabı bellı olmaz. 4. sunude yapsınlar. Emınım oda buyuk bır keyıfle ızlenır. Jack'e bayılıyorum. Cok seker
  • Filmi çok sevdim. Hatta 1 ve 2'den çok çok daha iyidi bence. Umarım 4-5-6 diye gider. Jack'in filme girdiği ilk bölüme kadar olan yaklaşık yarım saatlik kısım enfesti. Savaş sahneleri, kılıç dövüşleri çok iyidi. Kamera açıları ve çekimler ustacaydı. 1. filmde sadece Jack ve Kaptan Barbosa vardı. 2.sinde Davy Jones katıldı. Ama bu filmde tüm korsan dünyasına bir bakış vardı. Bence film her bölümde üstüne bir şey koydu. Ben aradığımı tamamen buldum. Eğlence, aksiyon harikaydı. Bu yıl 2 üçlemeden de memnun kaldım. Darısı Shrek 3'ün başına.

9/10 veriyorum filme. Zaman zaman düşen tempo olmasa çok rahat 10/10 verirdim. Tam bir eğlencelik. Benim için sinema budur.
  • ya bu 3. filmde kaptan jackten baya rol çalmışlar,filmi barbaresso .elizabet, will in üzerine kurmuşlar jack arada tektük gözüküyo zaten ben oyüzden beğenmedim bir de jackin eski komiklikleri gitmiş gibiydi

birde ben şu yazılardan sonra çıkan bölümü izlemedim gittiğim sinemada da zaten yazılae çıkınca zaten ışıklar yanmıştı

orda sadece elizabet le wiil in 10 yıl sonra 10 yaşındaki çocukları ile hali gösteriyliyomuş

bence bu sahne 4. film için tamemen yanlış çünkü filmi bitirdiğikleri yerden başlamaları lazım,bir anda 10 yıl sonrasını gösteriyomuş bu 10 yıl içinde jack gençlik pınarını bulmuş 25 lik delikanlı olmuştur bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 30 Mayıs 2007; 22:39:23 >
  • güzel filmdi tekrar gidilesi filmlerden .
  • Eğer orada 10 yıl sonra diye çıkıyorsa, o zaman 4' te ne olacak ? Jack ve Barbossa 10 yıl boyunca orayı mı arıyor olacak ? Bir senaryo göçmesi seziyorum, hadi bakalım...
  • Daha Çorum'a gelmedi
  • çok uzundu. bi savaş olacak diye bekledik bütün film boyunca sadece sonda oldu savaş. 7 kişi gittik arkadaşlardan biri uyudu insanın uykusu geliyo ama çocukta haksız değil. ne bu kardeşim yüzüklerin efendisimi? 2 saat yapın eğlenip gidelim.
  • bence güzeldi çok eğlendim izlerken filmin sonunda yazılar çıktı millet ayaklandı hatta bazıları gitti..sonra film devam etti 10 yıl sonrasını gösterdi (bu arada ayağa kalkmış kapının önünde duran insanlar öyle izlediler) elizabeth ve oğlu kıyıda bekliyolar,sonra uçan hollandalı görünüyo will falan sonra da bitiyo..belki 4. filmde biri will in kalbini bıçaklamaya falan çalışır,gençlik pınarı da aranır bu sırada vs..
  • bende dün izledim, anlamadığım bi sürü şey var, tekrar izlemeyi düşünüyorum
  • elizabetin korsan savaşında nutuk attığı sahne yokmuydu koptum bittim yahepiniz özgür insanlar olacaksınız falan..sanki çok iyi bir amaç için savaşıyorlar..korsan yahu bunlar

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Günler -- 1 Haziran 2007; 23:23:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: speed need

elizabetin korsan savaşında nutuk attığı sahen yokmuydu koptum bittim yahepiniz özgür insanlar olacaksınız falan..sanki çok iyi bir amaç için savaşıyorlar..korsan yahu bunlar

• ben de dün bu saatlerde f,lmden döndüm.fakat trnin heryerinde bu filmin jeneriğinin sonunda bonus görüntü çıkacağını jackin bebeği olduğu küçük bir sahneyi gösterdiğini çok nadir kişi biliyordur.izmirde kipa cinecityde izledim çiğlide. filmin sonunu özellikle bekledim ki 2.filmde böyle bir komik sahne olmuş ve herkes dağılıp makinayı kapatmıştı adam.bu seferkinde ise filmni yazıları geçmeye başladı ana ışıklar açılmadı bir süre ben de bekledim tabii.ama herkes gittiği ve bir tek ben sap gibi beklediğim için çıktım ve kapıdaki yergöstericiye filmin sonunda bişey çıkıp çıkmadığını sordum ve 10 dakika sürüyor yazı zaten uzun bişey de değil jackin çocuğu oluyor didi.ok dedim ve bluerayi o zamana çıkar ve ben de ps3ü almış olursam o zamana evde bakarım diyerek evin yolunu tuttum

• Herkes begenmiş yahu ben neden begenmedim bende bi anormallik mi var yoksa
    ama bşi solicem o evlenme sahnesi neydi ole yaa bu kadar mı kolpa olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ER_JaNN

Herkes begenmiş yahu ben neden begenmedim bende bi anormallik mi var yoksa
    ama bşi solicem o evlenme sahnesi neydi ole yaa bu kadar mı kolpa olur

beğenende var beğenmeyende var kardeş forumda çok ben beğenenlerdenim
  •  Karayip Korsanlari 3 gidenler

o cocuk bu cocukmu ?
  • bu arada benim koptugum sahne ! jack adada tek basina niyeti bozmus :)
     Karayip Korsanlari 3 gidenler
  • Ben bütün Karayip Korsanları serisini zaten yalayıp yutuom işte bunada dün gittim:
    Eğer 4.sü çekilirse oda Wilaimi kurtarmak için olur bence.
    Elizabeth zaten Jackin sayesinde Kardeşler Konseyi Kralı oldu.
    Kız bir gün önce alalede bir korsan iken o akşam korsan ordu ertesi gün kardeşler konseyi kralı oldu :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.