Şimdi Ara

Karayip Korsanlari 3 gidenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu filmin yazılarından sonraki sahneyi bilen varsa yazabilir mi?
  • filmdeki çoğu yeri anlamadım,biraz saçma yerler vardı sanki,2.de aldığım zevki bunda alamadım nedense.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

şu filmin yazılarından sonraki sahneyi bilen varsa yazabilir mi?

evet izleyen biri yazsın ben hemen çıkmıştım
  • will in de karaya çıkabilmesi lazım neden
    son savaştan önce küçük kara parçasına çıktıklarında davy jones bi kova suyun içinde duruyo
    girdapın içindeki savaş sahneside hem süper hemde her zamanki gibi komik
  • son sahneyi izleyen olmadımı ne oluyo yav?
  • 10yıl sonra will elizabeth i ziyarete gelio elizabeth in yanında bi çocuk war 10 yaşında
  • quote:

Orjinalden alıntı: noneym

bu arada demin nette dolaşırken gördüm yapımcılardan biri duruma göre (yani seyirici tepkisi) 4.filmin çekilebileceğini söylemiş.Umarım çekerler bence diğer 3 lemelerden biri olsa mesela matrix bir 4. bozardı ama bu filmde bozacağını pek sanmıyorum.Çünkü bitmesi gereken bi kısım var hollandalıdan çıkmak

ayrıca bitmesi gereken bide jack in elindeki haritanın gösterdiği hazineyi bulmak

• hazine değil gençlik pınarı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

hazine değil gençlik pınarı!

ne bk a yarıyo acaba o?
  • Gençlik Pınarı Sonsuz Yaşam Olabilirmi ?
  • ne işe yaradığını bilmem ama 4.nün konusu kesin o olcak bence
  • bence gayet güzel ve eğlenceli bir film di...

özellikle komik sahneler salonu gülmekten kırdı geçirdi..

belki 2. kadar iyi değil di ama mutlaka izlenmesi gerekken bir film diyebilirim. 1 ve 2 yi izleyenler mulaka kaçırmasınlatr...
  • bence 4 te gene Jack ve Barbossa gene kapışcaklar hem Sihay inci için hemde gençlik pınarı için
  • quote:

Orjinalden alıntı: CR@sh

ne işe yaradığını bilmem ama 4.nün konusu kesin o olcak bence

Bu gidişle olacak gibi.Umarım olur

@Cra@sh,sağol bilgi için.Biz kaçırdık o sahneyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 26 Mayıs 2007; 21:21:38 >
  • arkadaşlar 4. filmin yanlış hatırlamıosam senaryosu yada çekimleri zaten başlayalı çok oldu. Büyük bi ihtimalle gençlik pınarımıydı neydi hani şu filmin sonundaki haritadaki yer onla ilgili olcak.

bu arada filmle ilgili yorumlarım:

zaten filmin hayranı gibi bişeyim. gerek 3d siyle gerek effectleriyle başka film. j. deep ve diğer oyuncuların müthiş oyunculuğu arasında güzel senaryosuyla, gore verbinskinin müthiş yönetmenliğiyle çok güzel bi film olduğu belli duruyor zaten. 3. süde 1 v e 2 gibi kaliteyi düşürmeden çok güzel olmuş. herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CR@sh

10yıl sonra will elizabeth i ziyarete gelio elizabeth in yanında bi çocuk war 10 yaşında

filmin sonundaki bizim sorduğumuz görüntüyümü diyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

bence gayet güzel ve eğlenceli bir film di...

özellikle komik sahneler salonu gülmekten kırdı geçirdi..

belki 2. kadar iyi değil di ama mutlaka izlenmesi gerekken bir film diyebilirim. 1 ve 2 yi izleyenler mulaka kaçırmasınlatr...

evet kömik sahneler vardı gülmekten kırıldım ama sonu güzel değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaK ®

arkadaşlar 4. filmin yanlış hatırlamıosam senaryosu yada çekimleri zaten başlayalı çok oldu. Büyük bi ihtimalle gençlik pınarımıydı neydi hani şu filmin sonundaki haritadaki yer onla ilgili olcak.

bu arada filmle ilgili yorumlarım:

zaten filmin hayranı gibi bişeyim. gerek 3d siyle gerek effectleriyle başka film. j. deep ve diğer oyuncuların müthiş oyunculuğu arasında güzel senaryosuyla, gore verbinskinin müthiş yönetmenliğiyle çok güzel bi film olduğu belli duruyor zaten. 3. süde 1 v e 2 gibi kaliteyi düşürmeden çok güzel olmuş. herkese tavsiye ederim.

4 ü inşallah sulandırmadan yaparlar

• Ben bugün gittim....
    walla film çoooook spr hem helecan werio hemde güldürüo... :D
  • bende bugün itibariyle filme gitmiş bulunmaktayım.filmi beğpendim güzeldi.çok müthiş film değildi bence.ama gerçekten espriler kaliteliydi.türk sinema endüstrisinin bunu 10 defa izlemesi gerekli benceözellikle keloğlan karaprens gibi bir filmi yapan insanlar.
    macera filminde böyle espriler görmek gerçekten ilginçti.ben beğendim gidin izleyin.
    dördüncü kesin gelir bence.çözümlenmemiş olaylar var bir sürü.tabi dördüncünün gelmesi filmin yapacağı hasılata bağlı tabi.o yüzden belli olmaz.bakalım rekor kırabilecekmi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.