Şimdi Ara

Karayip Korsanlari 3 gidenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film muhtesemdi ama o bildigimiz 2. filmdeki eglence yok filmde.Ama filmi cok begendim son dakikalara kadar pek aksiyon yok ama son savas mukemmel ve spiderman in bende yarattigi hayal kirikligini bu film yaratmadi bende.Bu arada arkadaslara tavsiyem film bitmeden kesinlikle cikmayin yazilardan sora filmde ilginc bir kare var ve bence 4. film gelicek bu film bana onu sezdirdi.Siddetle tavsiye ediyorum film mukemmel ilk hafta spidermandan rekoru tekrar alicakdir.Herkese iyi seyirler mukemmel bir şölene hazır olun.

• daha çıktımı ben 25 mayısta çıkçak die biliodum
  • Nerede gittin sen?
  • Harbiden yaa nereden izlemiş arkadaş..
  • hade bea heryerde ayın 25'i diyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

hade bea heryerde ayın 25'i diyor?

Ben de öyle biliyorum
    benden de hadi bea
  • ne yazıkki burdaki sinemada film bittikten yaklaşık 10 saniye sonra perdeyi kapatıyolar.
    son sahneleri göremicez.kapatmalarının nedeni elektrikten tasarruf mu acaba ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın Gidicem İlk Seans Bu Akşam 00:30 da İsteyen Gidebilir
  • Ya görmüyormusunuz adam fake CD den izlemiş, film bugün saat 11:00 dan önce sinemalarda olmayacak.
  • izmir çiğli kipa cinecity : türkçe 11:15 orjinali ise 11:30da başlayacak.sabah sabah güzel olurdu gitmek
  • arkadaş rüyasında gördü heralde
  • ben bugün gideceğim.
    biraz sonra başlayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsgan

ben bugün gideceğim.
    biraz sonra başlayacak.

Ben de.Dün online bilet aldım,14.30 da başlayacak.
  • Ben de bugun sizden dinleyecegim film hakkındaki yorumları.
  • 14.30 seansına arkadaşla damlıyoruz
  • adam geleceği görmüş ne dalga geçiyonuz...
  • 1 saat önce 14.30 seansı için biletimi de aldım. yanına yemek için bisküvi de aldım.
    birazdan da sinemaya gideceğim.
  • yüklenmeyin hemen adama ya basın gösterimi fln oluyo gösterime girmeden onda izledi belki
  • Tokyo galasindan veya arkadasinda dedigi gibi basin cd si olabilir.Filmi ruyamda gordumu soleyenler inanmayanlarda filmin cast bolumunu iyi izlesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swiny -- 25 Mayıs 2007; 17:28:51 >
  • Arkadaşlar Filmi İzledim Ve Eve Şuan Geldim Dehşet Bir Film Olmuş Gitmenizi Tavsiye Ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 25 Mayıs 2007; 19:14:38 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.