Şimdi Ara

Karayip Korsanlari 3 gidenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • film güzeldi bence yanlız film detaylı bi film olduğu için herkez ekşın sahneleri efektlere bakıyor birazda detayına baksalar senaryoyu eleştirseler daha güzel olur.

jack 'in karakteri diğerlerine göre çok farklı ona verilen önem 1-2-3 de hiç bitmiyor.
  • fasla sacmalık geldi bana
  • Geçenlerde bir sinema dergisinde senaristlerle yapılan röportajda Keith Richards'ın oynadığı karakterin Jack'in babası olduğunu ancak filmde bundan söz edilmediğini okudum,enteresan geldi,4.film yapılırsa onu da hikayenin içine katmaları,Jack'in ilk film öncesi hikayesini anlatmalarını isterim...
  • Arkadaslar dün aksam önce 1i sonra 2yi en sonda 3ü izledik (3korsan)cok güzel oluyor gercekten herkese tawsiye ederim hem gülüyosu hemde karayip korsanları denilen olayı tam anlamıyla kavrıyosun bi günümüzü aldı nerdeyse kısa molalarla ama gercekten iyiydi Herkese tawsiye ederim.

• 3.seri final havasındamıydı,bittimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

3.seri final havasındamıydı,bittimi?

hayır seri 6 film
  • çekilsin abi çekilsin valla benim hoşuma gitti kadroda dağılmasın oohhh ohhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

http://forum.donanimhaber.com/m_12416264/mpage_10/key_//tm.htm#14999024

Karayip Korsanlari 3 gidenler

Karayip Korsanlari 3 gidenler

Gece gece yardı

• 3.filmide izledim.faakt ilk iki filmin tadını alamadım.fazla uzun olması sıktı biraz beni.gerçe çok uykum vardı izlerken belki bunun yüzünden böyle düşünüyorum.sonuçta güzel seri.
  • dün divxini izledim , harkulade bir film ve seriler işin bokunu çıkartır felsefesini çürütecek bir filmidi...

bol aksiyon ile ağzım açık izledim tüm bölümleri...

evlilik sahnesi unutulmazdı :)

Tam bir efsanenin son çekimiydi :)

Ama artık burada bitirilmeli...Karaip Korsanları bir efsane olarak güzel tadıyla , tadında bırakılmalı :)

saygılar
  • Artık nokta konması gerekiyor diye düşünüyorum.Her bölümü seyir zevki açısından çok güzeldi
  • aklıma takılan soru bu kadını neden gelen geçen öpüyor:?
  • bence çok güzel bi film olmuş 4ü de çıksa güzel olur
  • bence 1. ve 2. bölümün tadı yoktu.ayrıca bazı yerleri çok saçma geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.