Şimdi Ara

Karayip Korsanlari 3 gidenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede Rekor Kırar
  • Uyarı : Spoiler!!
    -------------------
    Gerçekten iyi bir film ancak 1 ve 2 kadar esprili değil bayağı karanlık olmuş,öte yandan Elizabeth ve Sparrow yine korsanlıklarını gösterip kalbi William'a bıçaklatıp adamı Hollandalı'nın kaptanı yapıp denize mahkum ettiler ya ne desem boş,4 kesin gelecek bence...Yalnız bu filmde yani 3.'de Jack Sparrow bayağı geri planda kalmıştı,önceki iki filmin bundan daha esprili ve bence daha iyi olmasının nedeni Sparrow'un direkt ön planda olmasıydı,4'te konunun onun üzerinden yürümesi seriyi daha bir toparlar diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

bende bugün itibariyle filme gitmiş bulunmaktayım.filmi beğpendim güzeldi.çok müthiş film değildi bence.ama gerçekten espriler kaliteliydi.türk sinema endüstrisinin bunu 10 defa izlemesi gerekli benceözellikle keloğlan karaprens gibi bir filmi yapan insanlar.
    macera filminde böyle espriler görmek gerçekten ilginçti.ben beğendim gidin izleyin.
    dördüncü kesin gelir bence.çözümlenmemiş olaylar var bir sürü.tabi dördüncünün gelmesi filmin yapacağı hasılata bağlı tabi.o yüzden belli olmaz.bakalım rekor kırabilecekmi

hangi topic di hatırlamıyorum bi arkadaş yazmıştı 4 çekilmeye başlandı diye

• alla alla ya sorun bende mi :S ilk filmini çok beğenmiştim, hayran olmuştum en az 20 kere izledim heralde o filmi ... 2. filmi de sevmiştim, 3-4 kere izledim onu da ... ama bu 3. filmi hiiiiiiiiiiiç sevmedim bana kalırsa berbattı! otur otur sıkıldım ya ! berbattı bana göre :( beklediğime deymedi
  • Bazı aciklamalarda bulunmak istiyorum

1. filmin sonunda jenerikten sonra maymun lanetli aztec altinlarindan bir aliyordu ve lanetleniyorudu.Ondan dolayi lanetli kaldi filmler boyunca
    2. filmin sonunda kopek yamyamlarin tanirisi olarak gosteriliyordu
    3. filmin sonunda elizabeth ve 9 yil 3 aylik oglu will i bekliyorlardi ve will geliyordu.Bu sahne bazi sinemalarda bilindigi icin öne alinmis seyirciyi bekletmemek icin aslinda diger filmlerdeki gibi jenerikten sonra gosteriliyor.
    4. film 2009 da deniyor olursa orlando oynamicam demisti.Jdepp oynayabilirim demisti.Orlando olmazsa keira da olmaz.Buyuk bir ihtimalle genclik pinari hakkinda olur film jack ve barbosa nin cekismesini izleriz.

wikipedia da şu yazı var...
    After the credits, in a scene captioned "Ten Years Later," a young boy nine years and three months of age is seen singing "A Pirates Life for Me" as Elizabeth walks behind him. It is implied that this is the child of Will and Elizabeth. The sun sets followed by a green flash and Will, on the mast of The Dutchman, sails towards the shore. According to the film's writers, the curse of The Dutchman is broken if, after the ten years, the captain's lover remains faithful. The final post-credit scene suggests that Will can now return to land, as Elizabeth has remained faithful. The green flash, which symbolises a soul returning from the dead, supports this theory. Apparently, a scene of dialogue between Tia Dalma/Calypso and Davy Jones, which explained this, was cut from the film, leading to confusion about the ending.

Tukce ceviri
    jenerikten sonraki sahneyi açıklamış aslında,sahne '10 yıl sonrası' ile başlıyor,9 yaşında ve 3 aylık (tam da çocuğun yaşını yazmışlar) olan elizabetin oglu 'A Pirates Life for Me' şarkısını söylemektedir,bu esnada elizabeth arkasından yürürken görülür.Güneş batar ve arkasından yeşil bir ışık parlar ve bu esnadan Will Hollandalıda sahile doğru gelmektedir..Filmin yazarlarına göre,eğer 10 yıl sonra kaptanın aşkı sadık kalırsa lanet bozulmuş olmaktadır..İşte bu sahne Elizabeth'in aşkına sadık kaldığı için Will'in karaya dönebileceğini göstermektedir.Ölümden ruha dönüşü simgeleyen yeşil ışık da bu teoriyi desteklemektedir.Bu durumu açıklayan Tia Dalma/Calypso ve Davy Jones arasında geçen dialog filmden kesilmiş bu da filmin bitişi ile ilgili karışıklığa yol açmaktadır..

Aslinda film 3 bucuk saat olcakmis ama filmi kisaltmislar kisaltirkende bula bula bu sahneyi mi bulmuslar anlamiyorum.Binlerce insan elizabeth ve will kavusamadiklarini sanmakta.

simdilik bu kadar devami geldikce yazicagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swiny -- 27 Mayıs 2007; 13:11:34 >

• Freeze Dried Moviesin Deppin 4.film için Walt Disney Pictures ile anlaşma imzaladığını öğrendigi soyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swiny -- 27 Mayıs 2007; 14:42:58 >
  • swiny sağol dostum
  • 4.filmde will in oğlu büyümüş olarak gelir belki
  • @Swiny,teşekkürler bilgiler için...4.film olsun yaa
  • ben flimi öyle cok cok begenmedim... komik olmasa fazla cekilmezdi.. yalnız bir sahne vardıki benim icin gercekde cok cok güldüm..

jack - elizabet - will - barbosa birbirlerine silah cekerken maymununda papagana silah cektigi sahnede cidden koptum :)
  • evet birde dürbün olayı ve ufak adam bomba atan şeyden manyak tepiyor oralarıda komikti bu arada 4. filmin çıkıp çıkmaması hakkında kesin bilgisi olan varmı?
  • Yarım saat önce çıktım filmden..
    Fena değildi... Puanlama yapmayı sevmediğim için puan vermiyorum :P
  • ya film deki yo ho şarkısını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sewinirim çok güzel bi şarkı bence
  • ilk çıktığımda pek beğenmemiştim ama 2 saat sonra düşüncelerim acayip değişti.
    film gerçekten çok güzeldi espriler falan çok iyi iyiki de uzun yapmışlar filmi.
  • @Swiny teşekkürler bilgiler için 4. umarım olur ama kadro bozulmadan orlando oynamalı
  • bencede kadro bozulmamalı. başka hiç kimse sparrow un yerini depp gibi tutamas
  • güzeldi ama çok uzatmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

evet 10 yılda 1 gün görebilecekler keşke böyle bitmeseydi evet orasıda doğru ölecekti ama keşke o kılıcıda yemeseydi

Öldü mü yoksa Barbossa ? Benim Jack'ten sonra sevdiğim ikinci karakterdir kendisi bu filmlerde
    Filme henüz gidemedim Samsun'a 8 haziranda gelecek
    25 mayısı iple çekiyodum oysa

• quote:

Orjinalden alıntı: erfatm

quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

evet 10 yılda 1 gün görebilecekler keşke böyle bitmeseydi evet orasıda doğru ölecekti ama keşke o kılıcıda yemeseydi

Öldü mü yoksa Barbossa ? Benim Jack'ten sonra sevdiğim ikinci karakterdir kendisi bu filmlerde
    Filme henüz gidemedim Samsun'a 8 haziranda gelecek
    25 mayısı iple çekiyodum oysa

yok barbossa ölmedi bahsettiğimiz kişi will turner

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.