Şimdi Ara

Karayip Korsanlari 3 gidenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm o zaman gidek bugun yarın AOF stresinin üstüne ii gelir.
    ucuz ve kaliteli cinema anadolu yakasında nerde var. maltepe-kadıköy-pendik-kartal felan...

birde filmin en sonunda +bi clip felan varmı elizabthle ilglili...
  • ben gittim manyak ben jack'i çok seviyom bi kacısı varben 2haziran cumartesi arkadaslarla gittik.size tavsiyem beyliciuma gidebilirsiniz.migrosa oranla çok bos çok eglendik.bide yanında bilet alınca cıkartma albümü veriyolar.jack çok eglenceliydi.yanlız 2.filmede elizabeth jack'i öperken gemiye baglamıstıya o sahne çok gıcıktı.kıza gıcık kaptım.
  • ya arkadaslar 4.film gelcek orasını biliyom adıda yasam pınarımı genclik pınarımı ne size söyliyim dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: velena

ya arkadaslar 4.film gelcek orasını biliyom adıda yasam pınarımı genclik pınarımı ne size söyliyim dedim.

sen bize kaynaktan haber ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

Yaw arkadaşlar filmin sonunun değişik versiyonları varmış ya mesela filmin sonunda keira'nın 9 yaşındaki oğlundan bahsediyorlar istanbulda izleyen bir arkadaşımdan duydum ama bizde öyle olmadı cast'den sonra başlamış...
    garip..

evet will filan geliyomuş

filmin sonunda 10 sene sonrasını gösteren o video aha buyrun...

http://www.youtube.com/watch?v=1ZYDo5Sou-s&NR=1

• quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

quote:

Yaw arkadaşlar filmin sonunun değişik versiyonları varmış ya mesela filmin sonunda keira'nın 9 yaşındaki oğlundan bahsediyorlar istanbulda izleyen bir arkadaşımdan duydum ama bizde öyle olmadı cast'den sonra başlamış...
    garip..

ben sinemadan hemen sonra çıkmıştım sağolasın hemen izliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

quote:

garip..

herkez ayaklandı film bitti diye
    bu sahneyi tüm salon ayakta izledik

• En sonunda ki sahne millet demişti ki forumdan baktım will 10 sene sonra geliyor oğlu felan vardiye..
    valla butun millet çıktı inadına kaldım orda. bi an insan garip oluyoo tek siz varsınız

tr dublaj hoşuma gitti. 2. filmi seslendirenler yapmış. dvd gibi oldu bi nevi..

açıkla sölim çok ağam şağam bişi değildi. beğenmeyenleri şimdi anladım.
    efekler ii espriler fazla kaçmış... tam bi bağımlılık yok. 4. film geliyor..

beni uyuz eden. neden will uçan hollandalı kaptanı oldu.
    sevgililer biraraya gelemiyor 10 senede bi gün ölme eşşeğim ölme.
    peki ne zaman biticek will'in durumu...

2. filmin sonunda elizabeth neden jack-i orda bırakmıştı ve canavar onu yedi... ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

En sonunda ki sahne millet demişti ki forumdan baktım will 10 sene sonra geliyor oğlu felan vardiye..
    valla butun millet çıktı inadına kaldım orda. bi an insan garip oluyoo tek siz varsınız

tr dublaj hoşuma gitti. 2. filmi seslendirenler yapmış. dvd gibi oldu bi nevi..

açıkla sölim çok ağam şağam bişi değildi. beğenmeyenleri şimdi anladım.
    efekler ii espriler fazla kaçmış... tam bi bağımlılık yok. 4. film geliyor..

beni uyuz eden. neden will uçan hollandalı kaptanı oldu.
    sevgililer biraraya gelemiyor 10 senede bi gün ölme eşşeğim ölme.
    peki ne zaman biticek will'in durumu...

2. filmin sonunda elizabeth neden jack-i orda bırakmıştı ve canavar onu yedi... ?

canavar yedi ve oradan nasıl kurtuldu

• will le elizabeth bundan sora 10yılda bi buluşmıcaklar yukarda swiny nin yazdığı gibi eğer elizabeth will in aşkına sadık kalırsa lanet kalkıcaktıruani birbirlerinden ölene kadar ayrılmıcaklar
  • Bende dün izledim .. Baya uzundu ve savaş sahnesini baya geçiktirmişlerdi , 1 ve 2 ye göre fazla iyi değildi ama yinede izlenmeye değer .. Acaba bundan sonra devam etme ihtimali varmı ?
  • 1-2 seyrettim fakat benim için fazla bir şey ifade etmediler. Fakat 3 ü çok övdüler. Bakalım nasılmıs...
  • Film in orjinali cikmiş gidip aldim , Ve 2 dk önce bitti film seyrettim , Bence film cok güzeldi Ama bazi bölümlerinde Jack sparrow u cok küçümsüyorlar anladınız siz onu bence Jack e DAha önem verilseydi Güzel olurdu 4 ün kesin çıkması lazım
  • film bence orta seviyedeydi zaten benim tarzım değildir böyle filmler ama idare eder seviyedeydi

ben sizden bir şey isteyeceğim hani kardeşler konseyi toplanıyor tartışmalar falan oluyor ve en sonunad kanun itabı geliyorya onu getiren adamın ismi veya bir resmi falan var mı?
  • Film güzeldi hoştu ama benim merak ettiğim herkes 3. filmde Türk korsanların olacağını söylüyordu. Yok muydu? yoksa ben mi kaçırdım?!?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Film güzeldi hoştu ama benim merak ettiğim herkes 3. filmde Türk korsanların olacağını söylüyordu. Yok muydu? yoksa ben mi kaçırdım?!?!

varsa direk zaten korsanların isimleri söylenmediki zaten ordakiler savaşta önemini kaybetti savaşta direk jack in teknesi savaşti sonrada İşte 2 aşık arasında bişiyler oldu felan Solucan bıyıklı öldü yerine biri geldi felan derken

İZLEYİN daha iyi olur.

Ama 4. Kesin çıkcağına inaniyorum. Çünkü daha "?" işaretleri var. Mesela Toplantidaki kanun kitabini getiren adam jack in annesinide yaninda getirdi kimdi bu ?

• dün eşim ve kuzenimle gittik. eşim uyuyakaldı, kuzenim ve ben de 2. film kadar eğlenceli bulamadık. bi kere zenci büyücü kadından daha fazla performans bekledik. ayrıca Türkçe dublajla daha güzel ve uygun sesler var bence. 1 ve 2 daha güzeldi. gitmeyin derim...

ayrıca Türkler sanırım 2. filmin başında vardı. ama hayatları kısa sürdü:) bu arada evet kanunu getiren adam bence jack'in akrabası. çok benziyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EDİTÖR** -- 6 Haziran 2007; 19:14:25 >
  • O akrabası değil babası
  • ben tam ikikze gittim bikere türkçe dblajına kendim bide arkadaşlar kırılmasın diye onlarlada orjnaline gittim ben çok beğendim şahsen şu girdap oluştuktan sonra savaşırlarken barbossaya hayran kaldım çok komik adam dvd si düşsünde biyerlere alalım gerçi çıkmıştır ama gidemiyorum uzun zamandır

s@bron bu arada o jackin annesini gösteren bide kitabı getiren adam jackin babasıydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 6 Haziran 2007; 21:25:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

film bence orta seviyedeydi zaten benim tarzım değildir böyle filmler ama idare eder seviyedeydi

ben sizden bir şey isteyeceğim hani kardeşler konseyi toplanıyor tartışmalar falan oluyor ve en sonunad kanun itabı geliyorya onu getiren adamın ismi veya bir resmi falan var mı?

kendisinin gerçek hayatta ismi keith richards tır ve rolling stones in gitaristidir.esrarkeşin alkoliğin önde gidenidir.johnny deep , jack sparrow karakterini ondan esinlenerek çıkarmıştır.richard ta bundan memnun ki gelen teklifi kabul edip sparrow un babası rolünü oynadı ve iyi etti.güzel ikili yaw...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.